E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια

«Θέλω να γίνω δήμαρχος στο Χαλάνδρι»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/11/2021 | 17:46

Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Τι Λες Τώρα! κι έβγαλε πολλές ειδήσεις απαντώντας στις ερωτήσεις. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης, τη σχέση του με την πολιτική και την υποψηφιότητά του για τον δήμο Χαλανδρίου, αλλά και την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να εγκαταλείψει τον θίασο της παράσταση Ρινόκερος», αρνούμενος τα νέα μέτρα της πολιτείας.

«Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Μπορεί και να ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Πολλές φορές το θέλω μας μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Πίστευα στην απόλυτη αγάπη. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα απόψεων για ένα θέμα σημαντικό του σήμερα, τα εμβόλια και αν πρέπει να εμβολιαζόμαστε».

Ο ηθοποιός και θιασάρχης παραδέχεται ότι λόγος του χωρισμού είναι το εμβόλιο.

«Χώρισα για τα εμβόλια. Δεν ξέρω αν η σχέση μου ήταν φοβική (σ.σ. απέναντι στο εμβόλιο) ή αντιεμβολιαστής. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι και υπήρχε πολύ αγάπη. Ήταν η στιγμή να γίνει, το έφερε η κατάσταση προσπαθώ να το δω θετικά».

Όσο για το αν έχει προχωρήσει στη ζωή του; «Ήδη προχωρώ στη ζωή μου. Δεν είμαι ακριβώς σε νέα σχέση, ούτε στο ψάξιμο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσω στη ζωή μου. Θέλω να πετύχω την απολυτότητα σε μια σχέση.

«Θέλω να γίνω δήμαρχος στο Χαλάνδρι»

Η σχέση του Χάρη Ρώμα με τα κοινά είναι γνωστή. Ο ίδιος είναι Αντιπεριφερειάρχης Αττικής για θέματα πολιτισμού, εν η σχέση του με τον πρώην συμφοιτητή του και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, είναι στενή.

«Ο Γιώργος ήταν αυτός που με έπεισε. Μου είπε ότι έχω και τον πρότερο βίο του Κολοκοτρωνιτσίου. Θέλω να γίνω δήμαρχος Χαλανδρίου. Αισθάνθηκα ότι μου ταιριάζει, έχω μάθει χρόνια να διοικώ κάποιες ομάδες, είτε αυτό είναι θίασος, είτε είναι μια ομάδα τηλεοπτική, έχω μάθει να οργανώνω μια ομάδα για να επιτυγχάνεται ένα κάλο αποτέλεσμα. Έτσι ευελπιστώ να γίνει και στον δήμο».

«Οριακό αυτό που έκανε ο Σερβετάλης, δε συμφωνώ»

Ο Χάρης Ρώμας δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στον καλλιτεχνικό χώρο, με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον θίασο της παράστασης «Ρινόκερος» στην οποία ήταν και πρωταγωνιστής, αφήνοντας τους συνεργάτες του χωρίς δουλειά.

«Ο Άρης Σερβετάλης δικαίως είναι θιασάρχης. Ορισμένους ρόλους τους κάνει πολύ καλά, όμως αυτήν την στιγμή στο θέατρό του είναι μια τεράστια φωτογραφία που είναι αυτός και στα ψιλά, κάτω κάτω τα ονόματα των συντελεστών. Αυτή είναι κατηγοριοποίηση. Το σύστημα που εναντίον του βάλλει ο Άρης είναι αυτό που τον έφερε εκεί που τον έφερε, να είναι ο γκράντε πρωταγωνιστής, ο εναλλακτικός, που φέρνει και παίρνει πολλά λεφτά. Υπόλογοι είναι και οι παραγωγοί του που δεν έφτιαξαν plan b».

Σύμφωνα με τον Χάρη Ρώμα, ο Άρης Σερβετάλης θα έπρεπε να κάνει πίσω για το καλό του θιάσου και να συνεχίσει τις πρόβες μέχρι να είναι έτοιμος ο νέος πρωταγωνιστής.

«Ο πρωταγωνιστής φαίνεται στα δύσκολα, όταν δε δουλεύει το ταμείο, όταν υπάρχει περίπτωση να μείνουν χωρίς δουλειά μια ομάδα συνεργατών. Δε συμφωνώ με την απόφασή του ούτε κατά διάνοια. Θα έπρεπε να μείνει, όχι να γίνει ξαφνικά η σημαία των αντιεξουσιαστών και αντιεμβολιαστών. Άθελά του γίνεται λάβαρο αυτής της κατηγορίας των ανθρώπων».

Όπως λέει ο Χάρης Ρώμας, «ο διχασμός γίνεται όταν είσαι κάθετος εναντίον των συναδέλφων σου. Θα βάλεις τον εαυτό σου πίσω όταν έχει να κάνει με την επιβίωση των συναδέλφων σου. Μέχρι πρότινος, μου ήταν συμπαθής, αυτό που έκανε είναι οριακό. Εγώ παλεύω για την ομάδα μου, και για όλους ξεχωριστά, και για όλους μαζί», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης

Emily in Mykonos: Το ελληνικό φαγητό που έκλεψε την καρδιά των ηθοποιών στα γυρίσματα της σειράς

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η παρέα του Emily in Paris βρίσκεται ήδη στη Μύκονο

Δέσποινα Καμπούρη σε Γιώργο Λιάγκα: «Με στενοχώρησες, με είπες ψηφοφόρο της Καρυστιανού»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η Δέσποινα Καμπούρη φαίνεται πως… ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα κατά τη διάρκεια του Πρωινού του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου

Sheryl Crow : Ο αρραβωνιαστικός της έβγαινε με άλλη ενώ εκείνη έκανε θεραπείες για τον καρκίνο

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η σχέση που τελείωσε μέσα σε μία εβδομάδα κρίσης

Μίλτος Καρατζάς: «Ο γιος μου με βρήκε λιπόθυμο στο πάτωμα – Ήμουν 5 εβδομάδες σε κώμα»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Ο γνωστός μουσικός παραγωγός σπάει τη σιωπή του και περιγράφει τη δραματική διάγνωση των γιατρών!

Η Βανέσα Τραμπ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού: «Παραμένω αισιόδοξη», το μήνυμά της στο Instagram

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ανέφερε πως βρίσκεται ήδη σε στενή συνεργασία με τους γιατρούς της, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται η οικογένεια και τα πέντε παιδιά της

«Δεν άξιζε τέτοια τύχη στη Γωγώ Μαστροκώστα» – Η Ελένη Μπούση σοκάρει για την υγεία της κουμπάρας της

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Βαθιά συγκινημένη, η Ελένη Μπούση θέλησε να στείλει τις πιο θερμές της ευχές