E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μετά τα γυρίσματα του φιλμ για τις γυναικοκτονίες, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη»

Τι λέει Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη για τα γυρίσματα της για την ταινία μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»

Δημοσίευση 26/11/2021 | 19:17

«Μετά τα γυρίσματα του φιλμ για τις γυναικοκτονίες, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη»

Η ηθοποιός μιλάει για την ταινία μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)» με θέμα τις γυναικοκτονίες, στην οποία πρωταγωνιστεί

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη μίλησε για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό», η οποία κυκλοφόρησε για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Σε αυτό το συγκλονιστικό φιλ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Έκτορα Λιάτσο. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 26/11 στην κάμερα της «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή αυτής της ταινίας και το μήνυμα που θέλει να περάσει. Επίσης, απάντησε στο αν έχει υπάρξει σε κακοποιητική ή χειριστική σχέση.

«Αυτή η ταινία, η πολύ μικρή ταινία, έγινε με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Δύσκολο πολύ. Είναι πράγματα που δεν αγγίζονται εύκολα αυτά. Αυτό που είπαμε όλοι είναι ότι έστω και μία γυναίκα να ζητήσει βοήθεια, έχουμε πετύχει τον σκοπό μας.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η τελευταία, αυτή που με ρίχνει από τον γκρεμό. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη και πρακτικά και συναισθηματικά, πήγαμε στα άκρα. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο κενή συναισθηματικά. Γιατί αν το άφηνα όλο αυτό το πράγμα να με επηρεάσει και να μπει μέσα μου, δεν θα μπορούσα να παίξω. Με σοκάρει η ιδέα. Όσο κράτησαν τα γυρίσματα, προσπαθούσα να παίρνω απόσταση από αυτό, να μην το σκέφτομαι, να κάνω απλά τη δουλειά μου. Όταν τελείωσε όλο αυτό, με τα μηνύματα που έλαβα, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη, δεν μπορώ να το διανοηθώ» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Σχετικά με το αν έχει υποστεί βία από κάποιον πρώην σύντροφό της, εξήγησε: «Τόσο ακραίες καταστάσεις δεν έχω βιώσει αλλά πολλές φορές η «αγάπη» είναι πολύ χειριστική. Αυτό το κτητικό «θέλω να είμαι για πάντα μαζί» και «να είσαι για πάντα μόνο δική μου» και «δεν θα σε αγαπήσει ποτέ κανείς όπως εγώ» είναι πράγματα λίγο περίεργα, τέτοια έχω βιώσει. Λίγο πολύ όλοι έχουμε βιώσει χειριστικές καταστάσεις. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ μια τέτοια κατάσταση»

TV Buzz 28.02.2026
«Ακροβατούσε σε ένα πάρα πολύ λεπτό σχοινί, ήξερε πού να σταματήσει»

Το άγριο... πέσιμο του Γιόκιτς στον Ντορτ και το κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Σέρβο σούπερ σταρ

Social 28.02.2026
Ο Σέρβος έγινε έξω φρενών με τους αντιπάλους του και αυτό τράβηξε την προσοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος του ζήτησε να έρθει στον Παναθηναϊκό

Τζιμ Κάρεϊ: Απρόσμενα μη αναγνωρίσιμος, σχολιάζουν για την ανανεωμένη εικόνα του

Social 28.02.2026
Η εμφάνιση του 64χρονου διάσημου πρωταγωνιστή στην 51η τελετή απονομής των γαλλικών κινηματογραφικών βραβείων Σεζάρ σχολιάστηκε έντονα

Εκθαμβωτική η Κέιτ Μος στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου

Tabloid 28.02.2026
Με αστραφτερό, αποκαλυπτικό φόρεμα

Δήμητρα Ματσούκα: Τυλιγμένη με την πετσέτα της στο Παρίσι, δείτε βίντεο

Social 28.02.2026
Η ηθοποιός ταξίδεψε στην «Πόλη του Φωτός» με τον Δημήτρη Σαμόλη

Η Φαίη Σκορδά παντρεύεται τον αρχιτέκτονα της καρδιάς της μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Tabloid 28.02.2026
Ο πολιτικός γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο

Διάσημοι που είναι πολύ πιο κοντοί απ’ όσο νομίζεις – Η πιο μικροκαμωμένη σταρ μόλις 1,42 μ.

Celebrity Stories 28.02.2026
Από την pop σκηνή μέχρι το Hollywood οι πιο petite διασημότητες

Το ποστ του πρώην, Justin Bieber, την ώρα που η Selena παντρευόταν και η απουσία του πατέρα της

Tabloid 28.02.2026
Το αινιγματικό ποστ του Justin Bieber και το παρασκήνιο πίσω από την απουσία του πατέρα της Selena Gomez από τον γάμο

Gio Kay: «Σε δύο χρόνια θα πάω για Ευρωβουλευτής»

Tabloid Χτες
Ο Gio Kay απαντά στις φήμες που τον θέλουν να κάνει κόμμα λέγοντας ότι ετοιμάζει κίνημα με το όνομα «Generation Hellas».

Κώστας Δόξας: Ένταση στον αέρα του «Πρωινού»

TV Buzz Χτες
Η απόπειρα προβολής βίντεο με την κόρη του και η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Η νέα αποκαλυπτική εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι

Tabloid Χτες
Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ με νέο look