E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Γαλανός: Είχα πάθος με τη χαρτοπαιξία, χρωστούσα λεφτά και έπρεπε να πουλήσω το αμάξι

Για το πάθος που είχε κάποτε με την χαρτοπαιξία μίλησε ο Νίκος Γαλανός.

Δημοσίευση 26/11/2021 | 17:15

Νίκος Γαλανός: Είχα πάθος με τη χαρτοπαιξία, χρωστούσα λεφτά και έπρεπε να πουλήσω το αμάξι

Σε μια αποκαλύπτικη συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός στην Ελενα Κατρίτση, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή, ο Νίκος Γαλανός περιέγραψε πως ξεκίνησε να παίζει χαρτιά και τι ήταν εκείνο που τον έκανε να σταματήσει αυτό το πάθος.

«Ήταν μια πενταετία που ξεκινήσαμε να παίζουμε φιλαράκια και στο τέλος έγινε ένα σπίτι όπου είχε πέντε τραπέζια και χαρτοπαίζαμε κάθε Σάββατο βράδυ. Δυο φορές, όταν ήμουν με την Αλίκη στο θέατρο, έτυχε να πάω απευθείας. Είχα τελειώσει δύο παραστάσεις το Σάββατο, από το βράδυ χαρτί και έφευγα στις 5 και πήγαινα στο θέατρο κατευθείαν για να βγάλω άλλες δύο παραστάσεις. Πολύ επικίνδυνο!», είπε αρχικά ο Νίκος Γαλανός.

«Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είμαι ηλίθιος που έπαιζα χαρτί διότι χρωστούσα λεφτά που είχα χάσει κι έπρεπε να πουλήσω το αυτοκίνητό μου για να ξεχρεώσω. Κι επίσης μια φορά, στην απογευματινή παράσταση, με πήρε ο ύπνος ενώ ήμουν όρθιος και παραλίγο να πέσω. Και είπα…σοβαρέψου, δεν μπορείς να συνεχίσεις έτσι. Και το έκοψα».

Πηγή: iefimerida.gr - Νίκος Γαλανός: Είχα πάθος με τη χαρτοπαιξία, χρωστούσα λεφτά και έπρεπε να πουλήσω το αμάξι για να ξεχρεώσω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Tabloid 21.07.2026
Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.

Ποια τραγουδίστρια δέχθηκε επίθεση από χελώνα καρέτα‑καρέτα και τι αποκάλυψε για τον τραυματισμό της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η Ηλιάνα Ζέρβα περιέγραψε τη στιγμή που η θαλάσσια χελώνα την άρπαξε στο ισχίο ενώ κολυμπούσε στο Λιμένι της Μάνης, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δάχτυλό της.

Ισπανός πιλότος έκανε φάρσα σε Αργεντινούς επιβάτες μετά τον τελικό του Μουντιάλ – Πανηγύρισαν νομίζοντας ότι είχαν κερδίσει

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η φάρσα Ισπανού πιλότου με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ έγινε viral, αφήνοντας άναυδους δεκάδες Αργεντινούς επιβάτες στην καμπίνα αεροσκάφους.

Ποιοι παίρνουν τα ηνία του «Καλημέρα Ελλάδα» – Δείτε το νέο δίδυμο του ΑΝΤ1

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται με ριζική αναδιάταξη δυνάμεων στη μάχη της πρωινής τηλεθέασης.

Η Σίντνεϊ Σουίνι «αποκάλυψε» τη σχέση της με ένα άλμπουμ στο Instagram ‑ δείτε τι φωτογράφισε

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε 20 φωτογραφίες από την Αυστραλία, με τον Σκούτερ Μπράουν και συναδέλφους από τα γυρίσματα του νέου της φιλμ.

Τι ανέβασε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον πατέρα της και τι έγραψε στο Instagram

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε τρυφερή στιγμή με τον μπαμπά της και εξέφρασε την ανυπομονησία της να τον συναντήσει ξανά στη Σητεία.