E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Αεροχείμαρρος θα σαρώσει τη χώρα

Δημοσίευση 26/11/2021 | 08:35

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στα δυτικά και βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα φαινόμενα που κατά τόπους στη δυτική Ελλάδα και σταδιακά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο θα είναι έντονα, από το απόγευμα στα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο και από το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ, βαθμιαία όμως στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 14 με 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στα νησιά του Ιονίου τους 18 με 20 βαθμούς
και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, που στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι τοπικά ισχυρά, σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Θρακικό βαθμιαία 7 πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων από το απόγευμα και από τα δυτικά.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Από τις προμεσημβρινές ώρες θα στραφούν βαθμιαία σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Νότιοι 4 με 6 που γρήγορα θα ενισχυθούν σε 7 με 8 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα βορειότερα νησιά θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 7 τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλος οι λαικές αγορές από την Τετάρτη

Ελλάδα 05.01.2026
Οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές προχωρούν σε κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από την Τετάρτη 7 Γενάρη

Βροχή ελέγχων από την εφορία το 2026: Πάνω από 72.800 έρευνες της ΑΑΔΕ, ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Ελλάδα 05.01.2026
Σε πρώτο πλάνο οι υποθέσεις από το 2022 μέχρι και το 2025 - Στόχος φορολογικά έσοδα της τάξης των 2,5 δισ. ευρώ

Μετά τη Βενεζουέλα, η Κολομβία; «Καλή ιδέα» μια νέα επιχείρηση, λέει ο Τραμπ – Τι είπε για Κούβα και Γροιλανδία

Κόσμος 05.01.2026
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ απειλεί να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Κολομβίας

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Ελλάδα Χτες
Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου για τον θάνατό του

Ελλάδα Χτες
Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου

«Κατεβάζουν ρολά» οι λαϊκές αγορές από τις 7 Ιανουαρίου ‑ Το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ)

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και αυτοκτόνησε

Ελλάδα Χτες
Ο 50χρονος δεν άντεξε το βάρος της ανείπωτης απώλειας που κουβαλούσε τους τελευταίους μήνες και αυτοκτόνησε

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος ύστερα από έμφραγμα

Υπέστη έμφραγμα ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Λαϊκό

Αγρότες από όλη την Ελλάδα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ‑ Σχέδια για 48ωρους αποκλεισμούς δρόμων

Ελλάδα Χτες
«Οι δρόμοι δεν είναι δικοί τους, είναι δικοί μας. Τους πληρώνουμε με τη δουλειά και τους φόρους μας» διαμηνύουν