E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταμάτης Γονίδης: Έκανα το εμβόλιο Johnson & Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή

«Εγώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε έναν δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι το μεγάλο φάρμακο»

Δημοσίευση 25/11/2021 | 16:18

Σταμάτης Γονίδης: Έκανα το εμβόλιο Johnson & Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή

Μια όχι και τόσο επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη εξέφρασε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης αναφορικά με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, προκαλώντας εκ νέου αίσθηση με τις δηλώσεις του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ζήτημα που προέκυψε με τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε ότι έκανε έρευνα σχετικά με τα συστατικά των εμβολίων και επέλεξε να κάνει αυτό που «δεν έχει τον χιμπατζή».

Όπως αποκάλυψε ο Σταμάτης Γονίδης, το εμβόλιο που έχει κάνει είναι το μονοδοσικό της Johnson & Johnson, γιατί -όπως εξήγησε- «δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα». «Δεν έχει RNA, ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω κάποια κίνηση» σημείωσε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αντιγριπικό εμβόλιο, το οποίο κάνει κάθε χρόνο -όπως είπε- αλλά «έχει μέσα χιμπατζή, το ξέρουμε αυτό».

«Το Johnson δεν έχει. (…) Δεν ξέρω από ιατρική, απ’ ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή, αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε» πρόσθεσε και είπε: «Τα ξέρουν αυτά οι επιστήμονες».

«Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε έναν δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι το μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω» σημείωσε ο τραγουδιστής.

Σταμάτης Γονίδης: Βγάζω το καπέλο στον Σερβετάλη

Επίσης, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο ζήτημα με τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους πολίτες.

«Ο άνθρωπος αυτός, ποιεί ήθος (…) και είναι μία γομολάστιχα που σβήνει τη μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι, που κάνουν το ίδιο επάγγελμα. Και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουν ήθος» είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον εαυτό του, σέβεται τον Θεό…» δήλωσε και τόνισε πως «του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και δεν το έχουν κάνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid 30.12.2025
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid 30.12.2025
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid 30.12.2025
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid 30.12.2025
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο