E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταμάτης Γονίδης: Έκανα το εμβόλιο Johnson & Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή

«Εγώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε έναν δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι το μεγάλο φάρμακο»

Δημοσίευση 25/11/2021 | 16:18

Σταμάτης Γονίδης: Έκανα το εμβόλιο Johnson & Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή

Μια όχι και τόσο επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη εξέφρασε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης αναφορικά με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, προκαλώντας εκ νέου αίσθηση με τις δηλώσεις του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ζήτημα που προέκυψε με τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε ότι έκανε έρευνα σχετικά με τα συστατικά των εμβολίων και επέλεξε να κάνει αυτό που «δεν έχει τον χιμπατζή».

Όπως αποκάλυψε ο Σταμάτης Γονίδης, το εμβόλιο που έχει κάνει είναι το μονοδοσικό της Johnson & Johnson, γιατί -όπως εξήγησε- «δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα». «Δεν έχει RNA, ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω κάποια κίνηση» σημείωσε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αντιγριπικό εμβόλιο, το οποίο κάνει κάθε χρόνο -όπως είπε- αλλά «έχει μέσα χιμπατζή, το ξέρουμε αυτό».

«Το Johnson δεν έχει. (…) Δεν ξέρω από ιατρική, απ’ ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή, αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε» πρόσθεσε και είπε: «Τα ξέρουν αυτά οι επιστήμονες».

«Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε έναν δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι το μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω» σημείωσε ο τραγουδιστής.

Σταμάτης Γονίδης: Βγάζω το καπέλο στον Σερβετάλη

Επίσης, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο ζήτημα με τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους πολίτες.

«Ο άνθρωπος αυτός, ποιεί ήθος (…) και είναι μία γομολάστιχα που σβήνει τη μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι, που κάνουν το ίδιο επάγγελμα. Και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουν ήθος» είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον εαυτό του, σέβεται τον Θεό…» δήλωσε και τόνισε πως «του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και δεν το έχουν κάνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τους τσάκωσαν στο Glastonbury: Μαζί κι ερωτευμένοι παρά τις φήμες ‑ αυτός Λόρδος κι αυτή σταρ

Celebrity Stories 02.07.2025
Η «Σάνσα» του Game of Thrones κάνει ρομαντικό comeback με τον αριστοκράτη Περεγρίν Πιρσον, μετά από φήμες χωρισμού και ένα δραματικό unfollow στο Instagram

Τα 7 καλοκαιρινά body lotions που μυρίζουν… διακοπές ‑ Και κρατάνε όλη μέρα!

Tabloid 02.07.2025
Κάνε δώρο στον εαυτό σου μία από αυτές τις επιλογές και ετοιμάσου να νιώσεις όλο το καλοκαίρι σαν διακοπές!

Taste Atlas: Η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο

Social Χτες
Ποιες άλλες είναι στη 10άδα

«Σύννεφο τσουνάμι» στην Πορτογαλία: Το εντυπωσιακό φαινόμενο που κατέγραψαν οι λουόμενοι

Social Χτες
Παρότι συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους, το λεγόμενο roll cloud δεν συνδέεται με τσουνάμι ή επικίνδυνες καιρικές συνθήκες

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με πράσινο μπικίνι στα Κουφονήσια

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από παραλία του νησιού

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Tabloid Χτες
Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της

Γιάννης Πάριος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη εδώ και 10 χρόνια

Tabloid Χτες
«Είχα να βγάλω φωτογραφία με τον πατέρα μου, οι δυο μας μόνο, σίγουρα πάνω από 10 χρόνια…», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Βαρθακούρης