E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δάγκωσε ιδιοκτήτη καφέ στο μάγουλο επειδή του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει ιδιοκτήτης καφετέριας στη Νάουσα

Δημοσίευση 25/11/2021 | 14:45

Δάγκωσε ιδιοκτήτη καφέ στο μάγουλο επειδή του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει ιδιοκτήτης καφετέριας στη Νάουσα. Δάγκωσε ιδιοκτήτη καφετέριας γιατί τού ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Όπως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, Αλέξανδρος Παπακωσταντίνου, κατήγγειλε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, 77χρονος πελάτης, ήθελε να κάτσει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ βγήκε από τα ρούχα του όταν του ζητήθηκε το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας ο 77χρονος, ο οποίος πρώτη φορά προσερχόταν στο εν λόγω κατάστημα, έκανε αρχικά φασαρία στις εργαζόμενος της καφετέριας που του ζήτησαν το πιστοποιητικό. Όταν εκείνος είπε ότι δεν είχε και του απάντησαν ότι δεν μπορούσε να εισέλθει στο χώρο εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει.

Επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με «εξιτήριο νόσησης», όπως χαρακτηριστικά είπε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, πιθανότατα κάποιο εξιτήριο από το νοσοκομείο και όταν του εξήγησαν ότι το έγγραφο αυτό δεν μπορεί να σκαναριστεί και ότι δεν μπορούν με αυτό να του επιτρέψουν την είσοδο στην καφετέρια, χτύπησε με μπουνιά στο στόμα και τη μύτη τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια των δάγκωσε στο μάγουλο.

Έφτυσε υπαλλήλους άλλου καταστήματος

Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha στη συνέχεια ο 77χρονος επιχείρησε να μπει χωρίς μάσκα -και χωρίς πιστοποιητικό- σε άλλο κατάστημα για να πληρώσει λογαριασμό και όταν οι υπάλληλοι εκεί του εξήγησαν ότι δεν γίνεται τους έβρισε και τους έφτυσε.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για τα δύο αυτά περιστατικά και τον συνέλαβε, ενώ αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα από τη δαγκωματιά.

Βίντεο: Δείτε τον ιδιοκτήτη του καφέ να διηγείται την επίθεση από τον πελάτη του

Ο ιδιοκτήτης του καφέ κατήγγειλε ότι τον χτύπησε με μπουνιά και τον δάγκωσε πελάτης γιατί τού ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα Χτες
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα Χτες
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμού του 17χρονου

Ελλάδα Χτες
Φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο

Χαμενεΐ: Ο αλαζόνας Τραμπ θα «πέσει» σαν τον Φαραώ και τον Σάχη, έχει τα χέρια του λερωμένα με αίμα

Κόσμος Χτες
Αναφερόμενος στα επεισόδια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις, υποστήριξε ότι ομάδες ανθρώπων «με πρόθεση την καταστροφή» προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια της χώρας, με στόχο να ικανοποιήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Κόσμος Χτες
Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.