E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ναταλία Δραγούμη: Παρενοχλήθηκα σeξουαλικά στα 12 μου από έναν οικογενειακό φίλο

Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό από τον παρελθόν της όπου ένας σκηνοθέτης «την εξαπάτησε»

Δημοσίευση 24/11/2021 | 15:59

Ναταλία Δραγούμη: Παρενοχλήθηκα σeξουαλικά στα 12 μου από έναν οικογενειακό φίλο

Η Ναταλία Δραγούμη, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, μίλησε για την εξαπάτηση από σκηνοθέτη και τη διαρροή γυμνών σκηνών στο διαδίκτυο, τη σeξουαλική παρενόχληση στα 12 της από οικογενειακό φίλο και το τηλεοπτικό body – shaming.

«Υπήρξε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη γιατί κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Κερδίσαμε δίκη για διαρροή σκηνών μας με τη Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στο παρελθόν όπου «με εξαπάτησε σκηνοθέτης, φορούσα εσώρουχο, μου είπε ότι ήταν μπροστινό πλάνο αλλά αυτός είχε τοποθετήσει κάμερα και πίσω μου. Στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Σήμερα, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα του έλεγα “βγάλε την κάμερα”, τότε όμως δεν ζήτησα το λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μου».

«Εάν σου πει ο σκηνοθέτης ότι πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας πρέπει να πεις “όχι ρε φίλε”. Δεν μου συνέβησαν ακραία περιστατικά στο θέατρο, ίσως γιατί είχα σχέση με έναν αναγνωρισμένο σκηνοθέτη και υπήρχε ένα όριο», είπε στη συνέχεια η Ναταλία Δραγούμη.

Για τη σeξουαλική παρενόχληση που βίωσε σε παιδική ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη είπε: «Το περιστατικό σeξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες».

«Η τηλεόραση πρέπει να βοηθήσει με το body – shaming, οι εκπομπές στις οποίες σχολιάζονται τα ρούχα του καθενός, πρέπει να καταργηθούν. Δεν μπορείς ως τηλεόραση να κρίνεις τα ρούχα των άλλων και μετά να κατακρίνεις ένα νέο παιδί που έκανε το ίδιο μέσω των social media. Συμφωνώ απολυτά με το Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά ένας σχολιασμός μπορεί να γίνει με χιούμορ, χωρίς να προσβάλεις, αν και εκεί είναι δύσκολη η ισορροπία.

Ό,τι γουστάρεις θα φορέσεις κι ας μην σου πηγαίνει, κι ας είναι ντεμοντέ, κι ας το έχεις βάλει εκατό φορές! γιατί να έχουμε αυτό το άγχος; Ας δώσει η τηλεόραση το καλό παράδειγμα, για να μη γίνεται κατόπιν στη ζωή από άμυαλα παιδιά», κατέληξε η Ναταλία Δραγούμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο παλιός Spider‑Man είχε κρυφό δεσμό στα γυρίσματα

Celebrity Stories 15.01.2026
Όταν ο πρώτος Spider-Man τα είχε με τη Mary Jane και στην πραγματική ζωή

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 15.01.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Η σeξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια on air: Την είχε φιλήσει στο στόμα με το ζόρι, βίντεο

Tabloid Χτες
Ο διάσημος καλλιτέχνης, που κατηγορείται σήμερα από δύο γυναίκες πρώην υπαλλήλους του για σeξουαλική παρενόχληση, σε συνέντευξή του το 2004 ξεπέρασε τα όρια

Οι ηγέτες Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας έπαιξαν K‑pop στα ντραμς και έγιναν viral

Social Χτες
Στα σχόλια που ακολούθησαν, αρκετοί στάθηκαν στο ότι οι δύο ηγέτες έπαιξαν κανονικά και δεν έμειναν σε μια πόζα για τις κάμερες

Αργύρης Αγγέλου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Έχω πάρει πολλά δώρα – Τον σκέφτομαι συχνά»

Tabloid Χτες
Ο Αργύρης Αγγέλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ήθελα να κάνω τη Θεοπούλα – Έκανε ντόρο με τις μισές ατάκες»

Tabloid Χτες
Την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υποδέχτηκαν οι «Rainbow Mermaids» στο νέο επεισόδιο της εκπομπής τους στο Youtube

Νίκος Κοκλώνης: Το «καρφί» για την Κατερίνα Καινούργιου και οι αποκαλύψεις για τις ανύπαρκτες σχέσεις τους

Tabloid Χτες
Με αφορμή το ξεκίνημα του νέου κύκλου του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε δηλώσεις στη δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη και στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1

Αννίτα Πάνια: Η αντίδραση στην κάμερα για τα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Νίκο Σαμοΐλη

Tabloid Χτες
«Χωρίς τίτλο στην προσωπική μου ζωή», σχολίασε η ίδια

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε από το πλατό – «Δυσκολεύομαι πάρα πολύ»

Tabloid Χτες
Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επέστρεψε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό

Το πρόβλημα υγείας του Γιώργου Λιάγκα: «Πήγα σε γιατρό ‑ Δεν με βλέπω καλά...»

Tabloid Χτες
«Αμα δε βρω λύση, δεν με βλέπω καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του «Πρωινού»