E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ναταλία Δραγούμη: Παρενοχλήθηκα σeξουαλικά στα 12 μου από έναν οικογενειακό φίλο

Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό από τον παρελθόν της όπου ένας σκηνοθέτης «την εξαπάτησε»

Δημοσίευση 24/11/2021 | 15:59

Ναταλία Δραγούμη: Παρενοχλήθηκα σeξουαλικά στα 12 μου από έναν οικογενειακό φίλο

Η Ναταλία Δραγούμη, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, μίλησε για την εξαπάτηση από σκηνοθέτη και τη διαρροή γυμνών σκηνών στο διαδίκτυο, τη σeξουαλική παρενόχληση στα 12 της από οικογενειακό φίλο και το τηλεοπτικό body – shaming.

«Υπήρξε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη γιατί κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Κερδίσαμε δίκη για διαρροή σκηνών μας με τη Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στο παρελθόν όπου «με εξαπάτησε σκηνοθέτης, φορούσα εσώρουχο, μου είπε ότι ήταν μπροστινό πλάνο αλλά αυτός είχε τοποθετήσει κάμερα και πίσω μου. Στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Σήμερα, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα του έλεγα “βγάλε την κάμερα”, τότε όμως δεν ζήτησα το λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μου».

«Εάν σου πει ο σκηνοθέτης ότι πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας πρέπει να πεις “όχι ρε φίλε”. Δεν μου συνέβησαν ακραία περιστατικά στο θέατρο, ίσως γιατί είχα σχέση με έναν αναγνωρισμένο σκηνοθέτη και υπήρχε ένα όριο», είπε στη συνέχεια η Ναταλία Δραγούμη.

Για τη σeξουαλική παρενόχληση που βίωσε σε παιδική ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη είπε: «Το περιστατικό σeξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες».

«Η τηλεόραση πρέπει να βοηθήσει με το body – shaming, οι εκπομπές στις οποίες σχολιάζονται τα ρούχα του καθενός, πρέπει να καταργηθούν. Δεν μπορείς ως τηλεόραση να κρίνεις τα ρούχα των άλλων και μετά να κατακρίνεις ένα νέο παιδί που έκανε το ίδιο μέσω των social media. Συμφωνώ απολυτά με το Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά ένας σχολιασμός μπορεί να γίνει με χιούμορ, χωρίς να προσβάλεις, αν και εκεί είναι δύσκολη η ισορροπία.

Ό,τι γουστάρεις θα φορέσεις κι ας μην σου πηγαίνει, κι ας είναι ντεμοντέ, κι ας το έχεις βάλει εκατό φορές! γιατί να έχουμε αυτό το άγχος; Ας δώσει η τηλεόραση το καλό παράδειγμα, για να μη γίνεται κατόπιν στη ζωή από άμυαλα παιδιά», κατέληξε η Ναταλία Δραγούμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης απαντά για τον Στέφανο Παπαδόπουλο: «Είναι ψευδής η καταγγελία – Δεν είναι και ο τύπος μου»

E-Daily 3.Left 13.07.2026
«Τα νέα παιδιά είναι πιο πονηρά από εμάς», σχολίασε ο τραγουδιστής

Αλέκος Συσσοβίτης: Τι θα πει «γιατί δεν κάναμε οικογένεια;» ήθελα να ζω ελεύθερος

Tabloid 13.07.2026
«Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, μπορεί αύριο το πρωί να κάνω, πού να ξέρω;», σχολίασε ο ηθοποιός

Οι βουτιές της Κατερίνας Παπουτσάκη με λευκό μπικίνι στην Κύθνο και η φωτογραφία με το τατουάζ‑κοχύλι, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 13.07.2026
H ηθοποιός απόλαυσε τις παραλίες του νησιού μαζί με τα δύο παιδιά της, όπως φαίνεται στο άλμπουμ που ανήρτησε στο Instagram

Η Σοφία Βεργκάρα έγινε 54 ετών και «ανέβασε» το θερμόμετρο ποζάροντας με κόκκινο μπικίνι

Social 13.07.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κολομβιανή ηθοποιός από τα γενέθλιά της στην Ιταλία

Αρης Μουγκοπέτρος για την επιστροφή του στις πίστες: Ήταν μια στιγμή που θα με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Μετά τον ακρωτηριασμό του ο μουσικός έπαιξε και πάλι κλαρίνο μπροστά σε κοινό

Δανάη Μπάρκα: Οι πόζες της με ολόσωμο μαγιό

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε «καλοκαιρινά» στιγμιότυπα, αλλά και μερικές σκέψεις της

Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο και ποιον κατηγορεί για προδοσία

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του, τον ακούσιο εγκλεισμό, την καταγγελία για ασέλγεια και τον Αντώνη Ρέμο σε συνέντευξή του στον Alpha Κύπρου.

Η Σοφία Βεργκάρα γιόρτασε γενέθλια με... 300 τούρτες!

E-Daily 3.Left Χτες
Η 54χρονη λατίνα σταρ τα έσκασε πάνω σε γιοτ με μπικίνι, μοιράζοντας στιγμιότυπα από τους εορτασμούς της μέσα από το Instagram.

Σμαράγδα Καρύδη: Πόσο πληρώθηκε στον πρώτο της ρόλο ‑ δείτε τι γίνεται όταν το μετατρέψετε σε ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός αποκάλυψε την απόδειξη με τον πρώτο της μισθό ως κομπάρσος σε ηλικία δύο ετών, ένα ποσό που σήμερα προκαλεί έκπληξη.

Δέσποινα Βανδή και Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποια είναι η μεγάλη κοινή τους ανακοίνωση και τι λένε για το «The Voice»

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο κορυφαίες τραγουδίστριες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε κοινό σχήμα, ενώ έντονες φήμες φέρουν τη Βανδή να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice» στον ΣΚΑΪ.

Αρναούτογλου και Λιανός: Η κοινή ανάρτηση μετά τον φημισένο καβγά τους στον ραδιοφωνικό αέρα

Celebrity Stories Χτες
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον 15χρονο συνεργάτη του και του αφιέρωσε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα

Ρένος Χαραλαμπίδης για «Οδύσσεια»: «Δεν με πειράζει η Αφρικανή Ελένη» – Τι είναι αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε τη δική του άποψη για την πολυσυζητημένη ταινία του Νόλαν και αποκάλυψε τι πραγματικά τον ενοχλεί στη συζήτηση γύρω από τον ρόλο της Ωραίας Ελένης