E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ναταλία Δραγούμη: Παρενοχλήθηκα σeξουαλικά στα 12 μου από έναν οικογενειακό φίλο

Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό από τον παρελθόν της όπου ένας σκηνοθέτης «την εξαπάτησε»

Δημοσίευση 24/11/2021 | 15:59

Ναταλία Δραγούμη: Παρενοχλήθηκα σeξουαλικά στα 12 μου από έναν οικογενειακό φίλο

Η Ναταλία Δραγούμη, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, μίλησε για την εξαπάτηση από σκηνοθέτη και τη διαρροή γυμνών σκηνών στο διαδίκτυο, τη σeξουαλική παρενόχληση στα 12 της από οικογενειακό φίλο και το τηλεοπτικό body – shaming.

«Υπήρξε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη γιατί κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Κερδίσαμε δίκη για διαρροή σκηνών μας με τη Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στο παρελθόν όπου «με εξαπάτησε σκηνοθέτης, φορούσα εσώρουχο, μου είπε ότι ήταν μπροστινό πλάνο αλλά αυτός είχε τοποθετήσει κάμερα και πίσω μου. Στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Σήμερα, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα του έλεγα “βγάλε την κάμερα”, τότε όμως δεν ζήτησα το λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μου».

«Εάν σου πει ο σκηνοθέτης ότι πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας πρέπει να πεις “όχι ρε φίλε”. Δεν μου συνέβησαν ακραία περιστατικά στο θέατρο, ίσως γιατί είχα σχέση με έναν αναγνωρισμένο σκηνοθέτη και υπήρχε ένα όριο», είπε στη συνέχεια η Ναταλία Δραγούμη.

Για τη σeξουαλική παρενόχληση που βίωσε σε παιδική ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη είπε: «Το περιστατικό σeξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες».

«Η τηλεόραση πρέπει να βοηθήσει με το body – shaming, οι εκπομπές στις οποίες σχολιάζονται τα ρούχα του καθενός, πρέπει να καταργηθούν. Δεν μπορείς ως τηλεόραση να κρίνεις τα ρούχα των άλλων και μετά να κατακρίνεις ένα νέο παιδί που έκανε το ίδιο μέσω των social media. Συμφωνώ απολυτά με το Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά ένας σχολιασμός μπορεί να γίνει με χιούμορ, χωρίς να προσβάλεις, αν και εκεί είναι δύσκολη η ισορροπία.

Ό,τι γουστάρεις θα φορέσεις κι ας μην σου πηγαίνει, κι ας είναι ντεμοντέ, κι ας το έχεις βάλει εκατό φορές! γιατί να έχουμε αυτό το άγχος; Ας δώσει η τηλεόραση το καλό παράδειγμα, για να μη γίνεται κατόπιν στη ζωή από άμυαλα παιδιά», κατέληξε η Ναταλία Δραγούμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρια Καλύβα – Αλεξάνδρα Τσόλκα: Τσακώθηκαν στο Ραντεβού το ΣΚ

TV Buzz Χτες
«Ο Λιάγκας μόνο όταν πίνει νερό αφήνει το πάνελ να μιλήσει»

«Ντροπή»: Η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Tabloid Χτες
«Fake news, ντροπή» έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού

Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο μου παιδί, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη

TV Buzz Χτες
Σκέφτηκα πώς θα τα κάνω όλα μόνη μου, εξήγησε η παρουσιάστρια

Σοφία Μητσοτάκη: «Η ξεφτίλα δυστυχώς δεν έχει όρια»

Tabloid Χτες
Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί «δραπέτευσης» με ιδιωτικό τζετ από το Ντουμπάι

Ben Stiller: Ζητά από τον Λευκό Οίκο να αφαιρέσει κινηματογραφική σκηνή του από βίντεο προπαγάνδας

Tabloid Χτες
«Ο πόλεμος δεν είναι ταινία», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά της στις Μαλδίβες: Μια συναρπαστική δεκαετία ξεκινά, γράφει

Social Χτες
Ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες που έχω συλλέξει, πρόσθεσε στην ανάρτηση που έκανε

Θεσσαλονικιός έφτιαξε λαμπάδα... ChatGPT

Παράξενα Χτες
Μεγάλη η ζήτηση, υπάρχει ακόμη και λίστα προκρατήσεων

Ιωάννα Τούνη: «Όταν φεύγει ο έρωτας και βλέπεις καθαρά αυτά που σου έλεγαν οι κολλητές σου για εκείνον»

Social Χτες
Η Influencer έχει χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους ακολούθους της, καθώς μοιράζεται καθημερινά πτυχές της προσωπικής της ζωής, τους προβληματισμούς της αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια

Αφιέρωμα της Marca στη Μαριγκόνα: Η κοπέλα από το Κόσσοβο που έγινε γνωστή λόγω του Ολυμπιακού

Social Χτες
Η 25χρονη φίλαθλος του Ολυμπιακού αύξησε τους ακολούθους της από 97 σε 23.000 μέσα σε λίγες ώρες

J2us: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που παίρνει την θέση του Κώστα Δόξα

TV Buzz Προχτές
Νέα δεδομένα προκύπτουν για το J2us

Καινούργιου: Φάνηκε να τρώει και… έγινε μπουρλότο ‑ «Γιατί με δείχνεις ρε παιδάκι μου; Γιατί;»

TV Buzz Προχτές
Ένα πλάνο ήταν αρκετό να εκνευρίσει την εγκυμονούσα Κατερίνα Καινούργιου.