E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Γαμπρός και πεθερός ξεψύχησαν από κορωνοϊό με διαφορά λίγων ωρών

Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν

Δημοσίευση 23/11/2021 | 18:02

Βόλος: Γαμπρός και πεθερός ξεψύχησαν από κορωνοϊό με διαφορά λίγων ωρών
Φωτογραφία από τον χρήστη Jonathan Borba στο Pexels

Την τελευταία τους πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου πάλευαν να κρατηθούν στην ζωή, χτυπημένοι από κορωνοϊό, άφησαν με διαφορά λίγων ωρών ένας 75χρονος άνδρας και ο 59χρονος γαμπρός του.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, πρώτος νόσησε ο 75χρονος πεθερός και στη συνέχεια ο 59χρονος γαμπρός του. Οι δύο άνδρες παρουσίαζαν αναπνευστική δυσλειτουργία και νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο σε σοβαρή κατάσταση. Οι οικείοι τους γνωρίζοντας ότι δύο αγαπημένοι τους άνθρωποι δίνουν μάχη για να βγούνε «νικητές», βίωναν τον δικό τους Γολγοθά. Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν. Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «axydromos.gr» την περασμένη Παρασκευή άφησε την τελευταία του πνοή ο 75χρονος και το Σάββατο ήταν προγραμματισμένη η κηδεία του. Η μοίρα όμως είχε τα δικά της σχέδια. Την ώρα που η οικογένεια ήταν έτοιμη για την εξόδιο ακολουθία, ο χάρος «ξαναχτύπησε».

Ο κορωνοϊός «νίκησε» και τον 59χρονο που κατέληξε από τις επιπλοκές της φονικής νόσου. Η οικογένεια τυλίχτηκε σε βαρύ πένθος. Ο πόνος αβάσταχτος. Κανείς δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι μέσα σε λίγες ώρες μία οικογένεια στερήθηκε δύο οικεία της πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Λόρα είναι στην Αθήνα»: Ο λόγος που δεν ταξιδεύουν οι γονείς της στην πρωτεύουσα

Ελλάδα 17.01.2026
Για ένατη συνεχόμενη ημέρα παραμένει αγνοούμενη η 16χρονη

Τρεις Ιεράρχες 2026: Έτσι θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Ελλάδα 17.01.2026
Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα λάβουν μέρος στον εκκλησιασμό.

Απίστευτο περιστατικό στους Αγ. Αναργύρους: Ρομά έκλεψε οστά και ζητούσε λύτρα για να τα επιστρέψει

Ελλάδα 17.01.2026
Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Αγίων Αναργύρων έχει αναλάβει την προανάκριση.

Ολλανδία: Πρόσφυγες βίαζαν και κακοποιούσαν φοιτητές επί χρόνια

Κόσμος 17.01.2026
Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι η αστυνομία αδιαφόρησε

Μηνύσεις κατά παντός υπεύθυνου για το βίντεο με τα «γαλλικά», προανήγγειλε ο Ανεστίδης

Ελλάδα 17.01.2026
Με μηνύσεις ετοιμάζεται να απαντήσει ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης

Πιθανό ένα νέο black out στο FIR Αθηνών! Καμπανάκι κινδύνου από τον πρόεδρο των αεροελεγκτών

Ελλάδα 17.01.2026
Tο σύστημα είναι τόσο παλιό που δεν εγγυάται κάποιος τη λειτουργία του

Ψυχρή «εισβολή» από σήμερα – «Βουτιά» 8 βαθμών – Τα ύψη των χιονοπτώσεων

Καιρός 17.01.2026
Ραγδαία είναι η αλλαγή που θα παρουσιάσει από σήμερα, Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο καιρός.

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.