E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλοντιάνα Τσέλο: Το όπλο δεν ήταν δικό μου

Υποστηρίζει ότι οι σφαίρες βρέθηκαν σε διαφορετικό σημείο από το οποίο είχε διαπληκτισμό με τον οφθαλμίατρο

Δημοσίευση 22/11/2021 | 11:04

Κλοντιάνα Τσέλο: Το όπλο δεν ήταν δικό μου

Υποστηρίζει ότι δεν έφερε τσάντα και πως οι σφαίρες βρέθηκαν σε διαφορετικό σημείο από το οποίο είχε διαπληκτισμό με τον οφθαλμίατρο – Υποστηρίζει πως η κόρη τους είναι προϊόν βιασμού

Την δική της οπτική για τα γεγονότα που την έστειλαν στην φυλακή δίνει η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, όσον αφορά στην υπόθεση επίθεσης στον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία είχε ασκήσει σε βάρος της ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια είπε σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, αρνείται ότι είχε όπλο. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι σφαίρες που βρέθηκαν στο γκαράζ, η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η διαμάχη που είχαμε έγινε στην είσοδο στην πολυκατοικίας. Όχι στο γκαράζ που βρέθηκαν σφαίρες», είπε χαρακτηριστικά.

Η 49χρονη εικαστικός, που βρίσκεται υπό κράτηση μετά την επίθεση με όπλο εις βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα τονίζει πως ο παραπάνω ισχυρισμός επιβεβαιώνεται και από γείτονα, ο οποίος είναι όπως λέει «ουδέτερος μάρτυρας» ενώ δεν διστάζει να πει πως το ότι η ίδια έφερε τσάντα είναι λόγια τα οποία τα «δασκάλεψαν» στο παιδί της να πει. «Ανέβηκαν στο διαμέρισμα και του είπαν τι να πει, πως έβγαλα το όπλο από την τσάντα μου, τον δασκάλεψαν», είπε η ίδια.

Σε άλλο σημείο η Κλοντιάνα Τσέλο ισχυρίζεται πως το παιδί είναι προϊόν βιασμού. «Ο άνθρωπος αυτός εμφανιζόταν μετά από ένα σημείο ως σύντροφός μου και αναγκάστηκα και εγώ να αφήσω την ντροπή μου και να αισθάνομαι ενοχές, όπως αισθάνονται πολλές φορές οι γυναίκες που βιάζονται», είπε. Όσον αφορά στον βιασμό η ίδια είπε πως τον είχε καταγγείλει. Τέλος απαντώντας στο ότι ο οφθαλμίατρος ήταν στην βάπτιση του παιδιού, η εικαστικός είπε πως τον είχε φέρει η ίδια δια της βίας απειλώντας του πως θα μιλήσει για τον βιασμό.

Τέλος σημειώνεται πως όσον αφορά στις αναρτήσεις που γίνονται στον λογαριασμό της στα social media, αυτές γίνονται σε συνεννόηση με την ίδια από φίλη της στην οποία έχει δώσει τους προσωπικούς της κωδικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η «πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο» αποκαλύφθηκε ότι γεννήθηκε άνδρας και της αφαιρέθηκε ο τίτλος

Κόσμος 26.11.2025
«Πρέπει να αγωνίζονται βάσει του βιολογικού τους φύλου»

Εργατικό δυστύχημα στο αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ Πειραιά: Νεκρός 50χρονος αρχιτεχνίτης

Ελλάδα 26.11.2025
Καταπλακώθηκε από μηχανήματα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και εκεί κατέληξε

Έκτακτη στάση εργασίας σήμερα σε Μετρό και Τραμ

Ελλάδα 26.11.2025
Ποιες ώρες θα «τραβήξουν» χειρόφρενο

Ιστορική απόφαση στην Ιταλία: Η γυναικοκτονία είναι πλέον ποινικό αδίκημα

Κόσμος 26.11.2025
Η Ιταλία γίνεται μια από τις ελάχιστες χώρες που κατατάσσουν τη γυναικοκτονία ως ξεχωριστό έγκλημα

Κασσελάκης: Ο Τσίπρας μου είπε ότι θα επέστρεφε στην πολιτική για μεγαλύτερη θέση από αυτή που έφυγε

Πολιτική 26.11.2025
Tι είπε για τον επίμαχο διάλογο ανάμεσα στον Τάιλερ και την Μπέττυ

Στα δικαστήρια Πειραιά η 46χρονη που σκότωσε την πεθερά της στη Σαλαμίνα ‑ Τα στοιχεία που την πρόδωσαν

Ελλάδα 26.11.2025
Η 46χρονη άλλαξε φορά στις κάμερες, αλλά ξέχασε να κλείσει τα μικρόφωνα και η δολοφονία καταγράφηκε ηχητικά - Διαψεύδεται ότι σκότωσε την ηλικιωμένη επειδή νόμιζε ότι την αναγνώρισε

Ιστορική συμφωνία για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων

Οικονομία 26.11.2025
Οι διαπραγματεύσεις,εξελίσσονταν αθόρυβα εδώ και μήνες

ΑΑΔΕ: Eφοριακοί ελέγχουν… εφοριακούς για περίεργες καταθέσεις, ακίνητα και προσαύξηση περιουσίας

Οικονομία 26.11.2025
Ανοιγμα λογαριασμών, οικογενειακές δαπάνες, εμβάσματα και ακίνητα στο νέο έλεγχο της ΑΑΔΕ για τους δικούς της υπαλλήλους