E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλοντιάνα Τσέλο: Το όπλο δεν ήταν δικό μου

Υποστηρίζει ότι οι σφαίρες βρέθηκαν σε διαφορετικό σημείο από το οποίο είχε διαπληκτισμό με τον οφθαλμίατρο

Δημοσίευση 22/11/2021 | 11:04

Κλοντιάνα Τσέλο: Το όπλο δεν ήταν δικό μου

Υποστηρίζει ότι δεν έφερε τσάντα και πως οι σφαίρες βρέθηκαν σε διαφορετικό σημείο από το οποίο είχε διαπληκτισμό με τον οφθαλμίατρο – Υποστηρίζει πως η κόρη τους είναι προϊόν βιασμού

Την δική της οπτική για τα γεγονότα που την έστειλαν στην φυλακή δίνει η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, όσον αφορά στην υπόθεση επίθεσης στον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία είχε ασκήσει σε βάρος της ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια είπε σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, αρνείται ότι είχε όπλο. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι σφαίρες που βρέθηκαν στο γκαράζ, η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η διαμάχη που είχαμε έγινε στην είσοδο στην πολυκατοικίας. Όχι στο γκαράζ που βρέθηκαν σφαίρες», είπε χαρακτηριστικά.

Η 49χρονη εικαστικός, που βρίσκεται υπό κράτηση μετά την επίθεση με όπλο εις βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα τονίζει πως ο παραπάνω ισχυρισμός επιβεβαιώνεται και από γείτονα, ο οποίος είναι όπως λέει «ουδέτερος μάρτυρας» ενώ δεν διστάζει να πει πως το ότι η ίδια έφερε τσάντα είναι λόγια τα οποία τα «δασκάλεψαν» στο παιδί της να πει. «Ανέβηκαν στο διαμέρισμα και του είπαν τι να πει, πως έβγαλα το όπλο από την τσάντα μου, τον δασκάλεψαν», είπε η ίδια.

Σε άλλο σημείο η Κλοντιάνα Τσέλο ισχυρίζεται πως το παιδί είναι προϊόν βιασμού. «Ο άνθρωπος αυτός εμφανιζόταν μετά από ένα σημείο ως σύντροφός μου και αναγκάστηκα και εγώ να αφήσω την ντροπή μου και να αισθάνομαι ενοχές, όπως αισθάνονται πολλές φορές οι γυναίκες που βιάζονται», είπε. Όσον αφορά στον βιασμό η ίδια είπε πως τον είχε καταγγείλει. Τέλος απαντώντας στο ότι ο οφθαλμίατρος ήταν στην βάπτιση του παιδιού, η εικαστικός είπε πως τον είχε φέρει η ίδια δια της βίας απειλώντας του πως θα μιλήσει για τον βιασμό.

Τέλος σημειώνεται πως όσον αφορά στις αναρτήσεις που γίνονται στον λογαριασμό της στα social media, αυτές γίνονται σε συνεννόηση με την ίδια από φίλη της στην οποία έχει δώσει τους προσωπικούς της κωδικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

NASA: Ο αστεροειδής «Απόφις», ο «θεός του χάους», αναμένεται να περάσει κοντά από τη Γη

Tech + Science 16.04.2026
Ονομάστηκε έτσι από τον αιγυπτιακό θεό του χάους και του αιώνιου σκότους, και ο μεγάλος αστεροειδής θα περάσει κοντά από τη Γη το 2029, αλλά οι επιστήμονες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης

«Χτύπα μια πόρτα και πες πεθαίνει»: Λυγίζει και ξεσπά η αδελφή της Μυρτούς που έχασε τη ζωή της στο Αργοστόλι

Ελλάδα 16.04.2026
«Οι φταίχτες να πληρώσουν», λέει η αδελφή της 19χρονης - Δείτε το βίντεο

Ο Πάπας επιτίθεται στους «τυράννους» που ξοδεύουν δισεκατομμύρια για πολέμους

Κόσμος 16.04.2026
Η απάντηση του Πάπα μετά τη νέα επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ

Κυψέλη: Ούτε τσιμέντο, ούτε αθηναϊκός σχιστόλιθος – Τι ήταν τελικά το υλικό που πλημμύρισε τους δρόμους

Ελλάδα 16.04.2026
Λόγω της διαρροής του υλικού στο οδόστρωμα, η κυκλοφορία διεκόπη

Κρήτη: Νεκρός άνδρας σε σπηλιά στα Φαλάσαρνα ‑ Εντοπίστηκε χωρίς ρούχα

Ελλάδα 16.04.2026
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στην παραλία Φαλάσαρνα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τραγωδία στον Ισημερινό: Πάνω από 10 νεκροί μετά την πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

Κόσμος 16.04.2026
Το δυστύχημα στον Ισημερινό έγινε κοντά στη Μογιετούρο, στην επαρχία Ασουάι των Ανδεων. Οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 20.

«Βόμβα» για τα καύσιμα των αεροσκαφών: «Η Ευρώπη ίσως έχει αποθέματα για μόλις 6 εβδομάδες»

Κόσμος 16.04.2026
«Δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα πτήσεις να ακυρώνονται» δήλωσε ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, Φατίχ Μπιρόλ

Νέο ραντεβού ΗΠΑ ‑ Ιράν: «Αυξάνονται οι ελπίδες για το τέλος του πολέμου» λέει το Reuters

Κόσμος 16.04.2026
Οι εξελίξεις από τη Μέση Ανατολή και οι συζητήσεις για ειρήνη στον Λίβανο - «Είμαστε αισιόδοξοι» αναφέρουν οι ΗΠΑ

Γεωργιάδης: «Έγιναν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες, η Μυρτώ είχε φτάσει στο νοσοκομείο με τις τελευταίες της ανάσες»

Ελλάδα 16.04.2026
«Για την υπόθεση της ατυχούς Μυρτούς από την Κεφαλλονιά και τις καταγγελίες περί ελλείψεως ιατρών από τα ΤΕΠ, μίλησε προς ολίγου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ»

Ο Μαμντάνι ξεκινά να υλοποιεί τα σχέδιά του για φορολόγηση των πλουσίων

Κόσμος 16.04.2026
Τι προβλέπει ο φόρος «pied-à-terre» για πολυτελείς κατοικίες εκατομμυριούχων στη Νέα Υόρκη