E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλοντιάνα Τσέλο: Το όπλο δεν ήταν δικό μου

Υποστηρίζει ότι οι σφαίρες βρέθηκαν σε διαφορετικό σημείο από το οποίο είχε διαπληκτισμό με τον οφθαλμίατρο

Δημοσίευση 22/11/2021 | 11:04

Κλοντιάνα Τσέλο: Το όπλο δεν ήταν δικό μου

Υποστηρίζει ότι δεν έφερε τσάντα και πως οι σφαίρες βρέθηκαν σε διαφορετικό σημείο από το οποίο είχε διαπληκτισμό με τον οφθαλμίατρο – Υποστηρίζει πως η κόρη τους είναι προϊόν βιασμού

Την δική της οπτική για τα γεγονότα που την έστειλαν στην φυλακή δίνει η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, όσον αφορά στην υπόθεση επίθεσης στον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία είχε ασκήσει σε βάρος της ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια είπε σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, αρνείται ότι είχε όπλο. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι σφαίρες που βρέθηκαν στο γκαράζ, η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η διαμάχη που είχαμε έγινε στην είσοδο στην πολυκατοικίας. Όχι στο γκαράζ που βρέθηκαν σφαίρες», είπε χαρακτηριστικά.

Η 49χρονη εικαστικός, που βρίσκεται υπό κράτηση μετά την επίθεση με όπλο εις βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα τονίζει πως ο παραπάνω ισχυρισμός επιβεβαιώνεται και από γείτονα, ο οποίος είναι όπως λέει «ουδέτερος μάρτυρας» ενώ δεν διστάζει να πει πως το ότι η ίδια έφερε τσάντα είναι λόγια τα οποία τα «δασκάλεψαν» στο παιδί της να πει. «Ανέβηκαν στο διαμέρισμα και του είπαν τι να πει, πως έβγαλα το όπλο από την τσάντα μου, τον δασκάλεψαν», είπε η ίδια.

Σε άλλο σημείο η Κλοντιάνα Τσέλο ισχυρίζεται πως το παιδί είναι προϊόν βιασμού. «Ο άνθρωπος αυτός εμφανιζόταν μετά από ένα σημείο ως σύντροφός μου και αναγκάστηκα και εγώ να αφήσω την ντροπή μου και να αισθάνομαι ενοχές, όπως αισθάνονται πολλές φορές οι γυναίκες που βιάζονται», είπε. Όσον αφορά στον βιασμό η ίδια είπε πως τον είχε καταγγείλει. Τέλος απαντώντας στο ότι ο οφθαλμίατρος ήταν στην βάπτιση του παιδιού, η εικαστικός είπε πως τον είχε φέρει η ίδια δια της βίας απειλώντας του πως θα μιλήσει για τον βιασμό.

Τέλος σημειώνεται πως όσον αφορά στις αναρτήσεις που γίνονται στον λογαριασμό της στα social media, αυτές γίνονται σε συνεννόηση με την ίδια από φίλη της στην οποία έχει δώσει τους προσωπικούς της κωδικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έσβησε» τον Λεμπρόν Τζέιμς, η τάπα και το κλέψιμο που έκριναν το «διπλό» των Μπακς

Αθλητικά Νέα 10.01.2026
Ο Έλληνας αστέρας των Μπακς σφράγισε το διπλό επί των Λέικερς, με τις άμυνες που έκανε στον “βασιλιά”

Γροιλανδία: «Δεν επιθυμούμε να γίνουμε Αμερικανοί», διαμηνύουν τα πολιτικά κόμματα της χώρας

Κόσμος 10.01.2026
«Να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τη χώρα μας με περιφρόνηση», ζητούν από τις ΗΠΑ

Το «Doomsday Plane» απογειώθηκε και πυροδότησε σενάρια πυρηνικού ολέθρου

Κόσμος 10.01.2026
Τι μπορεί να σημαίνει η πτήση του «Αεροπλάνου της Αποκάλυψης»

Εξαμίλια Κορινθίας: Εγκυος η 17χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο μαζί με τον 18χρονο

Ελλάδα 10.01.2026
Οι συγγενείς της ανήλικης ενημερώθηκαν για την εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού της

Νέο βίντεο: «Δεν πειράζει, δεν σου έχω θυμώσει» λέει σε πράκτορα της ICE η 37χρονη πριν την πυροβολήσουν

Κόσμος 10.01.2026
Η Ρενέ Νικόλ Γκουντ που σκοτώθηκε στη Μινεάπολη από τα πυρά πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνειακής Επιβολής των ΗΠΑ (ICE)

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα Χτες
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα Χτες
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ