E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό με τα 50 ευρώ στο αεροδρόμιο

Όσα ανέφερε η Ιωάννα Τούνη στο μήνυμά της.

Δημοσίευση 19/11/2021 | 19:32

Ιωάννα Τούνη: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό με τα 50 ευρώ στο αεροδρόμιο

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Ιωάννα Τούνη, μετά το instastory που έκανε χθες, για το περιστατικό στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου της ζητήθηκε να πληρώσει 40 ευρώ λόγω του υπέρβαρου της βαλίτσας. Το γεγονός αυτό την εκνεύρισε κι όπως ανέφερε, τους πέταξε 50 ευρώ κι έφυγε.

Η ίδια με νέα της ανάρτηση ζήτησε συγγνώμη για όλα αυτά, αναφέροντας: «Πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση και media και είδα πόση έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό και τώρα νομίζω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω. Για αρχή θέλω να πω μια πολύ πολύ μεγάλη συγγνώμη σε όποιον έκανα να πιστέψει με τα λεγόμενά μου ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους ή ότι τους πέταξα λεφτά στα μούτρα.

Σίγουρα δε συνέβη κάτι τέτοιο και όλο αυτό δεν είναι εγώ. Αν αυτό καταλάβατε από το χθεσινό μου story πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προάγω κάτι τέτοιο, το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σίγουρα με τον χειρότερο τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το story μου σίγουρα δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα.

Τέλος πάντων, όντως μου ζητήθηκαν επιπλέον 40 ευρώ έξτρα. Πλήρωσα εννοείται Είχα 50 ευρώ οπότε έπρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δε θέλω ούτε ρέστα ούτε απόδειξη, δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δε μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα.

Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω ή όχι συχνά. Όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα ενοχλούνταν γιατί ζήτησα να συμπτύξω τις βαλίτσες μου ώστε να ισοσταθμίσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν και μου είπαν όχι πρέπει να πληρώσετε… Για αυτό ένιωσα αδικημένη και νευριασμένη και φέρθηκα με αυτό τον χαζό τρόπο κι επικοινωνώντας αλλά δεν ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα. Δε φέρθηκα άσχημα το επικοινώνησα με εσάς με λάθος τρόπο. Λάθος μου και συγγνώμη.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid 25.05.2026
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία

Συγκλονίζει ο Τραϊανός Δέλλας: «Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει»

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Ο Τραϊανός Δέλλας από το 2006 μέχρι και σήμερα υπήρξε δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα σαν φύλακας-άγγελος

YFSF: Ποιος διαγωνιζόμενος ήταν ο νικητής του 6ου επεισοδίου

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που εντυπωσίασε