E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό με τα 50 ευρώ στο αεροδρόμιο

Όσα ανέφερε η Ιωάννα Τούνη στο μήνυμά της.

Δημοσίευση 19/11/2021 | 19:32

Ιωάννα Τούνη: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό με τα 50 ευρώ στο αεροδρόμιο

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Ιωάννα Τούνη, μετά το instastory που έκανε χθες, για το περιστατικό στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου της ζητήθηκε να πληρώσει 40 ευρώ λόγω του υπέρβαρου της βαλίτσας. Το γεγονός αυτό την εκνεύρισε κι όπως ανέφερε, τους πέταξε 50 ευρώ κι έφυγε.

Η ίδια με νέα της ανάρτηση ζήτησε συγγνώμη για όλα αυτά, αναφέροντας: «Πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση και media και είδα πόση έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό και τώρα νομίζω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω. Για αρχή θέλω να πω μια πολύ πολύ μεγάλη συγγνώμη σε όποιον έκανα να πιστέψει με τα λεγόμενά μου ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους ή ότι τους πέταξα λεφτά στα μούτρα.

Σίγουρα δε συνέβη κάτι τέτοιο και όλο αυτό δεν είναι εγώ. Αν αυτό καταλάβατε από το χθεσινό μου story πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προάγω κάτι τέτοιο, το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σίγουρα με τον χειρότερο τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το story μου σίγουρα δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα.

Τέλος πάντων, όντως μου ζητήθηκαν επιπλέον 40 ευρώ έξτρα. Πλήρωσα εννοείται Είχα 50 ευρώ οπότε έπρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δε θέλω ούτε ρέστα ούτε απόδειξη, δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δε μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα.

Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω ή όχι συχνά. Όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα ενοχλούνταν γιατί ζήτησα να συμπτύξω τις βαλίτσες μου ώστε να ισοσταθμίσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν και μου είπαν όχι πρέπει να πληρώσετε… Για αυτό ένιωσα αδικημένη και νευριασμένη και φέρθηκα με αυτό τον χαζό τρόπο κι επικοινωνώντας αλλά δεν ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα. Δε φέρθηκα άσχημα το επικοινώνησα με εσάς με λάθος τρόπο. Λάθος μου και συγγνώμη.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η σκοτεινή πλευρά του πάθους: Πώς η δουλειά διέλυσε τον έρωτα της Jennifer Lawrence

Celebrity Stories 17.05.2026
Μια ταινία, μια σχέση και ένα τέλος. Η Jennifer Lawrence εξομολογείται πώς η πιο έντονη επαγγελματική της εμπειρία έγινε και το πιο τοξικό της love story

Διάσημοι που πέθαναν από σπάνιες ασθένειες – Ιστορίες που έριξαν φως στο άγνωστο

Celebrity Stories 17.05.2026
Από τον Steve McQueen μέχρι τον Irrfan Khan, αυτοί οι διάσημοι έδωσαν φως σε ασθένειες που ο κόσμος αγνοούσε - μέχρι να γίνουν προσωπική τους μάχη

10 παράλογοι νόμοι που υπάρχουν ακόμα

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Κι όμως είναι ακόμα στα βιβλία

Eurovision 2026: Η Φινλανδία διεκδικεί το τρόπαιο 20 χρόνια μετά τους Lordi – Και η σειρά εμφάνισης είναι ίδια

E-Daily 3.Left Χτες
Αδιαφιλονίκητο φαβορί στον αποψινό τελικό, η Φινλανδία έχει «το ένα χέρι στο τρόπαιο» – Συμπτώσεις που θυμίζουν 2006

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα: Παντρεύτηκαν με άκρα μυστικότητα

Celebrity Stories Χτες
Ο γάμος της ηθοποιού με τον μπασκετμπολίστα έγινε παρουσία ελάχιστων μόνο προσκεκλημένων

Eurovision 2026: Ποια είναι η Delta Goodrem που αποθεώθηκε στη σκηνή της Βιέννης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αυστραλή pop star ερμήνευσε το «Eclipse» με 7.000 διαμάντια Swarovski στη σκηνή του τελικού, αφήνοντας το κοινό άναυδο.

Eurovision 2026: Ο Akylas σάρωσε στον Τελικό – Βίντεο από την εμφάνιση της Ελλάδας

E-Daily 1.Hero Χτες
Ο Akylas ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2026 με μια εμφάνιση που ξεσήκωσε τη Wiener Stadthalle

Σταύρος Φλώρος: «Σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά – Η πρώτη του ανάρτηση

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη ανάρτηση του Σταύρου Φλώρου μετά το σοβαρό ατύχημα στο Survivor

Akylas: Αγκαλιά με τη μαμά του στη Βιέννη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

E-Daily 3.Left Χτες
Στο πλευρό του Akyla στη μεγάλη βραδιά

Τρέλα για τη Eurovision στη Θεσσαλονίκη: Μπισκότα που θυμίζουν «Ferto»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μεγάλος τελικός θα αρχίσει στις 22:00

«Η πολυθρόνα ήταν σαφώς ψηλότερη»: Χαμός για το viral βίντεο Τραμπ‑Σι

E-Daily 3.Left Χτες
Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν τη διαφορά... ύψους

Δήμητρα Παπαδήμα: Νομίζω ότι δεν με έχει ερωτευτεί κανένας άντρας στη ζωή μου

E-Daily 3.Left Χτες
Με έχουν καψουρευτεί, μεγάλη διαφορά, υποστήριξε η ηθοποιός