E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανατριχιάζει η κατάθεση του 19χρονου για τη σeξουαλική κακοποίηση: Αναφέρει 15 άτομα

Ο πατέρας του αναγκάστηκε να τον πάει στο νοσοκομείο καθώς είχε υποστεί αιμορραγία μετά από την σeξουαλική κακοποίηση

Δημοσίευση 19/11/2021 | 16:03

Ανατριχιάζει η κατάθεση του 19χρονου για τη σeξουαλική κακοποίηση: Αναφέρει 15 άτομα

Η τραγική του ιστορία αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούλιο και στην πρόσφατη κατάθεσή του ένας 19χρονος Χανιώτης από τον δήμο Πλατανιά περιγράφει τα μαρτύρια που βίωσε από τότε που πήγαινε στο δημοτικό σχολείο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το αγόρι με μέτρια νοητική υστέρηση μιλά για τη σeξουαλική κακοποίηση και αναφέρεται σε 15 άτομα στην κατάθεσή του.

Οι σχετικές καταγγελίες είχαν γίνει πριν από 4 χρόνια, ενώ ο 19χρονος έδωσε την τελευταία του κατάθεση στις Δικαστικές αρχές των Χανίων πριν από μόλις μια εβδομάδα.

Αίσθηση προκαλεί η αναφορά σε 15 άτομα στην κατάθεσή του. Μάλιστα εκτός από τις αναφορές στον πατέρα του (ο οποίος έχει προφυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία), το άτυχο αγόρι καταθέτει πως το κακοποίησαν σeξουαλικά 6 άντρες (με ονοματεπώνυμα), παραθέτει στοιχεία για 4 ιερείς, μιλά για μια γυναίκα με το μικρό της όνομα και για τρία άτομα αλβανικής καταγωγής χωρίς άλλα στοιχεία.

Σεβόμενοι το ότι ο 19χρονος ολοκληρώνει την κατάθεσή του λέγοντας πως τώρα είναι καλά στον ασφαλή χώρο όπου διαμένει και με τον συγγενή του που ανέλαβε την επιμέλειά του, δεν παραθέτουμε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στις Δικαστικές αρχές.

Η κατάθεση στις δικαστικές αρχές

Από το ξεκίνημα της κατάθεσης του 19χρονου, αυτά που αναφέρει μοιάζουν απίστευτο να εγίνοντο τον 21ο αιώνα, σε μια περιοχή των Χανίων και πολύ περισσότερο όταν στην συνέχεια αναφέρεται σε λεπτομέρειες για κάθε περίπτωση.

Όπως αναφέρει, από όταν ήταν στο δημοτικό υφίστατο σeξουαλική κακοποίηση ενώ στην συνέχεια καταθέτει συγκεκριμένα ονόματα.

Καταθέτει για το πού τον πήγαιναν οι ιερείς στους οποίους αναφέρεται με τα μικρά τους ονόματα.

Για το πώς έγινε η σeξουαλική του κακοποίηση– όπως αναφέρει – από δάσκαλο τον οποίο κατονομάζει, ενώ ήταν στην τουαλέτα του δημοτικού σχολείου.

Για το τι συνέβη με μια γυναίκα που αναφέρει το μικρό της όνομα, η οποία του έδωσε ναρκωτικά, ενώ και για μια ακόμη περίπτωση με έναν άντρα καταθέτει πως του έδωσε ναρκωτικά πριν τον κακοποιήσει σeξουαλικά.

Απαντώντας στις ερωτήσεις, είναι ορισμένες φορές που ο λόγος του γίνεται χειμαρρώδης, ξεφεύγει από την ερώτηση και διηγείται τις τραγικές καταστάσεις τις οποίες βίωνε, όπως επανέρχονται στο μυαλό του και μερικές φορές χωρίς ακριβή χρονολογική σειρά. Όμως θυμάται και αναφέρει ακριβώς το πού και τι συνέβη από εκείνους που καταγγέλλει.

Η μεταφορά στο νοσοκομείο

Όπως τότε που ο πατέρας του αναγκάστηκε να τον πάει στο νοσοκομείο καθώς είχε υποστεί αιμορραγία μετά από σeξουαλική κακοποίηση.

Η περιγραφή του προκαλεί σοκ καθώς αναφέρει πως όταν ο πατέρας του τον κλείδωνε έξω από το σπίτι όπου και κοιμόταν σε ένα «στρωμάτσο», πήγε ένας (αναφέρει ονοματεπώνυμο) και τον ρωτούσε αν θέλει να συνευρεθούν ερωτικά. Ο ίδιος την επόμενη ημέρα τον παρέσυρε στο υπόγειο του σπιτιού του και – όπως καταθέτει ο 19χρονος – τον κακοποίησε σeξουαλικά.

«Ύστερα έφυγα, ανέβηκα πάνω και βγήκα στην αυλή του, με είδε ο παππούς μου και τον μάλωσε. Εγώ έτρεξα ολοταχώς στο σπίτι μου, με είδε ο πατέρας μου, με πήγε στο νοσοκομείο και με κοιτάξανε. Ύστερα με πήρε ο πατέρας μου και με γύρισε σπίτι. Ένας γιατρός μου είπε να προσέχω, να μην ξαναγίνει αυτό γιατί μπορεί και να πεθάνω. Ύστερα ξεκίνησε ο πατέρας μου και με έστελνε πέρα δώθε για κρασί στον Γ…… και ύστερα πήγαινα εγώ για να πάρω το κρασί και τότε μου την ξανάκανε πάλι ο…..» αναφέρει ο 19χρονος.

Το σπρώξιμο από την ταράτσα

Επίσης θυμάται με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό που – όπως κατέθεσε -συνέβη όταν ο πατέρας του τον είχε πάει σε ένα σπίτι όπου ο Κ… τον κακοποίησε σeξουαλικά και μετά όταν γύρισαν σπίτι, ανέβηκε με τον πατέρα του στην ταράτσα, από όπου ο πατέρας τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος

«Ύστερα στο σπίτι μου βγαίνουμε πάνω στην ταράτσα και μου λέει ο πατέρας μου: “πήγαινε στη δίπλα ταράτσα”. Εγώ από τον φόβο μου κοιτούσα τα σύννεφα και ξαφνικά χωρίς να το ξέρω και να το περιμένω, με έσπρωξε και με έριξε κάτω στην αυλή του σπιτιού. Εγώ όταν έπεφτα φώναζα “Θεέ μου βοήθα με” και έπεσα και πόναγα. Ο πατέρας μου κατέβηκε κάτω και με πήγε στο νοσοκομείο».

Λίγο πριν την επέμβαση της αστυνομίας

Ακόμη και πριν λίγους μήνες, λίγο πριν την επέμβαση των αστυνομικών αρχών, ο 19χρονος βίωνε ένα απίστευτο μαρτύριο στα χέρια ιερέα τον οποίο και κατονομάζει.

Όπως καταθέτει, ο παπά….. αφού τον πήρε στο σπίτι του, τον κακοποίησε σeξουαλικά και στη συνέχεια φόρεσε τα ράσα στο αγόρι και τον κλείδωσε σε μια τουαλέτα.

«Εκεί μέσα ήμουν εννέα μέρες, είχα πρόβλημα, είχα πεθάνει στην πείνα και μετά από εννέα μέρες ήρθαν οι αστυνομικοί και με ψάχνανε και ύστερα με βρήκανε και με φέρανε στο… που μένω τώρα».

Τώρα περνάω καλά

Το ευτύχημα είναι πως σήμερα ο 19χρονος νοιώθει καλά και ευχαριστημένος από την εξέλιξη που είχε η αποκάλυψη των μαρτυρίων τα οποία βίωνε.

«Από τότε που με ανέλαβε ο Γ…. ξεκίνησα να περνάω καλά. Μένω στο…., πηγαίνω στο σχολείο και περνάω καλά και είμαι ευχαριστημένος» αναφέρει στην κατάθεσή του και είναι πλέον θέμα των κοινωνικών υπηρεσιών και της Δικαιοσύνης να επουλωθούν οι πληγές κυρίως στην ψυχή του αγοριού και να εξασφαλιστεί πως δεν θα προκληθούν νέες.

Η έρευνα για την απόδοση Δικαιοσύνης και κυρίως για να αποτραπούν άλλα παρόμοια τραγικά περιστατικά πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει σε βάθος έτσι ώστε όσοι και αν, εμπλέκονται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μεξικό: Ανοιξε η γη και κατάπιε φορτηγό – Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί (βίντεο)

Κόσμος 15.09.2025
Η τρύπα στη μέση του δρόμου «ρούφηξε» το φορτηγό

Σοκ στην Εύβοια: 60χρονος χαράκωσε τη σύζυγό του στο πρόσωπο ‑ Τη βρήκαν αιμόφυρτη οι αστυνομικοί

Ελλάδα 15.09.2025
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Εύβοια το απόγευμα της Κυριακής (14/9)

Ρόδος: Ελεύθερη αφέθηκε η influencer ‑ «Έπαιρνα ναρκωτικά για να παίρνω πιο εύκολα αποφάσεις»

Ελλάδα 15.09.2025
Την πόρτα του ανακριτή πέρασε το μεσημέρι γνωστή influencer, καθώς συνελήφθη στη Ρόδο για διακίνηση «ροζ κοκαΐνης»

Καρυστιανού για την εισαγγελική πρόταση για τα Τέμπη: «Πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα»

Ελλάδα 15.09.2025
Ο Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας απέστειλε την πρότασή του για την παραπομπή των 36 κατηγορουμένων στην υπόθεση των Τεμπών, με τη Μαρία Καρυστιανού να καταγγέλλει με ανάρτησή της την “ταχύτατη” διαδικασία

Τέμπη: Κατατέθηκε η εισαγγελική πρόταση για παραπομπή 36 κατηγορούμενων

Ελλάδα 15.09.2025
Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Λάρισας εισηγείται να παραπεμφθούν στο εδώλιο 36 μη πολιτικά πρόσωπα και αυτό που μένει πλέον είναι η σύμφωνη γνώμη του προέδρου εφετών - Πιθανή η έναρξη της δίκης ακόμη και μέσα στο 2025

Τέμπη: Πατέρας θύματος σε απεργία πείνας και δίψας έξω από τη Βουλή

Ελλάδα 15.09.2025
Ζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη

Κρήτη: Ημίγυμνος άντρας εισέβαλε σε εκκλησία και προσπάθησε να διαρρήξει το παγκάρι

Ελλάδα 15.09.2025
Μπορεί να μην κατάφερε να κλέψει χρήματα αλλά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στην εκκλησία

«Μου έριξαν γροθιά στον λαιμό»: Ο οδηγός τρόλεϊ περιγράφει τον ξυλοδαρμό του στον Πειραιά

Ελλάδα 15.09.2025
«Δεν μπορούσα να ανοίξω τις πόρτες γιατί είχα μια γιαγιά με ένα Πι»

Συνδεδεμένες με άγνωστα emails οι κάμερες στο σπίτι του Μαζωνάκη

Ελλάδα 15.09.2025
«Θα προσφύγουμε στο ηλεκτρονικό έγκλημα»»

Ιταλία: Δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε πιθανή επίθεση από τη Ρωσία, είπε ο υπουργός Αμυνας

Κόσμος 15.09.2025
«Πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούμε έτσι ώστε η χώρα μας να είναι σε θέση να αμυνθεί, αν κάποιος αλλόφρονας αποφασίσει να μας επιτεθεί» είπε ο Γκουίντο Κροζέτο

Βίντεο: Ζευγάρι βουτάει σε κανάλι της Βενετίας, τρώει πρόστιμο και του απαγορεύεται η είσοδος για 48 ώρες

Κόσμος 15.09.2025
Ο 35χρονος άνδρας και η 25χρονη Ρουμάνα σύντροφός του, που ζουν στη Βρετανία, βούτηξαν στο κανάλι και τους εντόπισαν οι γονδολιέρηδες οι οποίοι επικοινώνησαν με την αστυνομία

Χαλκιδική: Λύκος επιτέθηκε σε 5χρονη σε παραλία του Μαρμαρά

Ελλάδα 15.09.2025
Η σωτήρια επέμβαση της μητέρας