E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εγνατία: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες του τροχαίου

Δεν θα ανέβει ο αριθμός των νεκρών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/11/2021 | 12:32

Εγνατία: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες του τροχαίου

Εκτός κινδύνου νοσηλεύνται στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής οι έξι εκ των οκτώ τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Ιάσμου Ροδόπης στην Εγνατία Κομοτηνής-Ξάνθης. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτό το τροχαίο 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Μάγδα Γιαμουστάρη, ανέφερε ότι από τη 1:00 τα ξημερώματα έως και τις 4:00 τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακόμιζαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, τους 13 εκ των 15 παράτυπων μεταναστών. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Γυναίκα η μία από τους 7 νεκρούς

«Από τους 13, όλοι ενήλικες, οι πέντε ήταν ήδη νεκροί ενώ οι δύο κατέληξαν εντός του νοσοκομείου, ο ένας πολυτραυματίας στο χειρουργείο και ο δεύτερος διασωληνωμένος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και ενώ είχε δηλωθεί και στο ΕΚΑΒ, αν προλάβαινε, να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας ως νευροχειρουρχικό περιστατικό με εγκεφαλικές κακώσεις, μεταφορά που ακυρώθηκε λόγω θανάτου», δηλώνει η κ. Γιαμουστάρη. Μία εκ των νεκρών είναι γυναίκα.

Σύμφωνα με τη διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής οι έξι νοσηλευόμενοι στη χειρουργική κλινική «φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση μέχρι στιγμής, αλλά θα έχουμε ακριβή εικόνα μετά την επίσκεψη των ιατρών».

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται και οι δύο τραυματίες που διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. «Έχουμε δύο άνδρες τραυματίες οι οποίοι δηλώνουν ανήλικοι. Νοσηλεύονται με κατάγματα στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου και είναι σε καλή κατάσταση, εκτός κινδύνου», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικητής του νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε παράνομα προς την ενδοχώρα 15 μετανάστες, προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με σφοδρότητα σε προστατευτικές μπάρες στα πλευρικά διόδια του Ιάσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Γιώργος Μαρίνος

Ελλάδα 11.03.2026
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο ΔΟΕ εισηγείται άνευ προηγουμένου αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου

Κόσμος 11.03.2026
Θα αποδεσμευτούν πάνω από τα 182 εκατομμύρια βαρέλια

Αναστασία Ντραγκομίροβα: Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο 5αθλο

Αθλητικά Νέα 11.03.2026
Η 23χρονη αθλήτρια που γράφει ιστορία με μια ξεχωριστή εκπροσώπηση

ΗΠΑ: 12χρονη πέθανε μετά από καβγά με κοπέλα στον δρόμο, bullying καταγγέλλει η μητέρα της

Κόσμος 11.03.2026
Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο βίντεο, ο καβγάς ξεκίνησε αφού τα δύο κορίτσια διώχθηκαν από το σχολικό λεωφορείο

Τραμπ: Υπονοεί σύντομο τέλος στον πόλεμο με το Ιράν εν μέσω πιέσεων από το πετρέλαιο και τις εκλογές

Κόσμος 11.03.2026
Οι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας και η πτώση της στήριξης των Αμερικανών ενισχύουν τα σενάρια αναζήτησης εξόδου από τη σύγκρουση

Το Ιράν ετοιμάζει ναυτικές νάρκες για να μπλοκάρει τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος Χτες
Ο χειρότερος εφιάλτης για την παγκόσμια οικονομία - Στα Στενά του Ορμούζ παραμένουν εγκλωβισμένα περί τα 3.200 τάνκερ - Προειδοποίηση από Τραμπ

Στασιμοπληθωρισμός 2.0: Πώς το πετρέλαιο μας γυρίζει βίαια στη δεκαετία του ’70

Οικονομία Χτες
Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή εκτοξεύει το πετρέλαιο, αναζωπυρώνει τον στασιμοπληθωρισμό και φέρνει τις κεντρικές τράπεζες σε αδιέξοδο, θυμίζοντας τη δεκαετία του ’70