E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Θείος και ανιψιός βρέθηκαν νεκροί μέσα στη δεξαμενή

Τους βρήκε ο πατέρας του παιδιού

Δημοσίευση 19/11/2021 | 08:18

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Θείος και ανιψιός βρέθηκαν νεκροί μέσα στη δεξαμενή

Τραγικές διαστάσεις παίρνει το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας 50χρονος άνδρας μαζί με τον 16χρονο ανιψιό του, έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο άτυχος 16χρονος έχει ένα δίδυμο αδερφό. Όσο οι ώρες περνούσαν η ανησυχία του αδερφού του για τον 16χρονο και τον θείο του, μεγάλωνε καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία, αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα του. Μάλιστα, οι ίδιες αστυνομικές πηγές τονίζουν, ότι ο πατέρας του 16χρονου αγοριού ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον γιο και τον αδερφό του.

Πάντως, εξετάζεται σύμφωνα πάντα αστυνομικές πηγές – ωστόσο θα φανεί από την πορεία της έρευνας – να έπεσε πρώτα στην δεξαμενή ο 16χρονος καθώς ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και στην προσπάθεια του, να τον πιάσει έπεσε και ο 50χρονος θείος του.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας 16χρονος και ο θείος του, ηλικίας περίπου 50 ετών, έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων.

Ο 50χρονος Γ.Μ., ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, καθώς είχε κατάστημα με αγροτικά είδη.

Ο 16χρονος ήταν ο γιος του αδερφού του 50χρονου και μάλιστα έμεναν στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών. Το περιστατικό έγινε σε καζάνι, το οποίο διατηρούσε ο 50χρονος για προσωπική του χρήση και το οποίο βρίσκεται στην πίσω πλευρά των σπιτιών τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζαλίστηκαν από τις αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κάτοικους του χωριού, ο 50χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την όρασή του.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πότε λήγει η προθεσμία και πώς κερδίζετε έκπτωση φόρου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έκπτωση έως 4% προβλέπεται για έγκαιρη εφάπαξ πληρωμή φόρου εισοδήματος, ενώ επιστροφές και συμψηφισμοί πραγματοποιούνται πλέον αυτόματα μέσω myAADE, χωρίς αίτηση από τους φορολογούμενους

Ένταση στο Αιγαίο: Μπαράζ παραβιάσεων από οπλισμένα τουρκικά F‑16 ‑ Εμπλοκή με ελληνικό μαχητικό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Kαταγράφηκαν εννέα παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου, εκ των οποίων πέντε πραγματοποιήθηκαν από τα F-16 και τέσσερις από τα ATR-72.

Θερινές εκπτώσεις: Πότε θα ξεκινήσουν και πόσο θα διαρκέσουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η περίοδος των εκπτώσεων ξεκινά τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, δηλαδή στις 13 Ιουλίου

Στιγμές αγωνίας στον Πύργο: Σκύλος επιτέθηκε σε 7χρονη μέσα σε αυλή σπιτιού

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παιχνίδι που μετατράπηκε σε εφιάλτη - Δικογραφία κατά του ιδιοκτήτη του τετράποδου

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στη φυλακή ο 41χρονος συζυγοκτόνος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας από το πρωί βρίσκονταν συγκεντρωμένες γυναίκες που αποδοκίμασαν τον δράστη

Χαλκίδα: Γιατρός έπαθε εγκεφαλικό μέσα στο νοσοκομείο – Είχε μόλις γυρίσει από αναρρωτική άδεια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η γιατρός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την ώρα που υποβαλλόταν σε εξετάσεις

Ξηλώθηκε σπείρα που λεηλατούσε αιολικά πάρκα και υποσταθμούς σε Εύβοια και Αττική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αρχές συνέλαβαν έξι άτομα

Το Bitcoin σε ελεύθερη πτώση

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σβήνει το ράλι του Τραμπ και υποχωρεί σε χαμηλά 20 μηνών μετά την κίνηση της Strategy

Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ σε πολεοδομίες της Αττικής

Ελλάδα Χτες
Συλλήψεις για «εξυπηρετήσεις» και φακελάκια

Τουρκία: Ανδρας κράτησε όμηρο την 3χρονη κόρη του έπειτα από καβγά με την σύζυγό του

Κόσμος Χτες
Η 3χρονη διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις