E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Θείος και ανιψιός βρέθηκαν νεκροί μέσα στη δεξαμενή

Τους βρήκε ο πατέρας του παιδιού

Δημοσίευση 19/11/2021 | 08:18

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Θείος και ανιψιός βρέθηκαν νεκροί μέσα στη δεξαμενή

Τραγικές διαστάσεις παίρνει το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας 50χρονος άνδρας μαζί με τον 16χρονο ανιψιό του, έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο άτυχος 16χρονος έχει ένα δίδυμο αδερφό. Όσο οι ώρες περνούσαν η ανησυχία του αδερφού του για τον 16χρονο και τον θείο του, μεγάλωνε καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία, αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα του. Μάλιστα, οι ίδιες αστυνομικές πηγές τονίζουν, ότι ο πατέρας του 16χρονου αγοριού ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον γιο και τον αδερφό του.

Πάντως, εξετάζεται σύμφωνα πάντα αστυνομικές πηγές – ωστόσο θα φανεί από την πορεία της έρευνας – να έπεσε πρώτα στην δεξαμενή ο 16χρονος καθώς ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και στην προσπάθεια του, να τον πιάσει έπεσε και ο 50χρονος θείος του.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας 16χρονος και ο θείος του, ηλικίας περίπου 50 ετών, έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων.

Ο 50χρονος Γ.Μ., ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, καθώς είχε κατάστημα με αγροτικά είδη.

Ο 16χρονος ήταν ο γιος του αδερφού του 50χρονου και μάλιστα έμεναν στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών. Το περιστατικό έγινε σε καζάνι, το οποίο διατηρούσε ο 50χρονος για προσωπική του χρήση και το οποίο βρίσκεται στην πίσω πλευρά των σπιτιών τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζαλίστηκαν από τις αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κάτοικους του χωριού, ο 50χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την όρασή του.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος 20.11.2025
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός 20.11.2025
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα 20.11.2025
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος 20.11.2025
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος 20.11.2025
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος 20.11.2025
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα 20.11.2025
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος 20.11.2025
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα 20.11.2025
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα 20.11.2025
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας