E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της»

Τα συγκλονιστικά λόγια 14χρονης που έπεσε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης από πατέρα συναθλητή της στο τένις

Δημοσίευση 18/11/2021 | 18:22

Ο 44χρονος, που σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών και οδηγήθηκε στη φυλακή, πριν από λίγες μέρες έριξε την ποινή στα 7 χρόνια, καθώς του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό

«Με φωτογράφισε γυμνή και με απειλούσε πως αν μιλούσα στους γονείς μου εκείνοι θα στρέφονταν εναντίον μου. Με πήγε σε ένα διαμέρισμα και μου είπε πως σε αυτό θα βρισκόμαστε»... ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη που σε ανήλικη ηλικία έπεσε θύμα σeξουαλικής κακοποίσης.

Ο εφιάλτης της κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο. Στα 14 χρόνια της βίωσε μια οδυνηρή εμπειρία από πατέρα συναθλητή της στο τένις, που καταδικάστηκε και στο εφετείο για τη μελετημένη και συστηματική ασέλγεια σε βάρος της.

Ο 44χρονος, που σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών και οδηγήθηκε στη φυλακή, πριν από λίγες μέρες έριξε την ποινή στα 7 χρόνια, καθώς του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.

Η επαναφορά της υπόθεσης στο προσκήνιο συνεχίζει να απασχολεό την κοινή γνώμη.

Το θύμα, που σήμερα είναι 21 ετών, καλείται να αφήσει οριστικά πίσω την τραυματική εμπειρία που έζησε, αν και όπως έχει πει, ορισμένα γεγονότα είναι αδύνατον να διαγραφούν από τη μνήμη της.

Πώς ξεκίνησε το μαρτύριο

«Όταν αποκαλύφθηκε το γεγονός και μας εξιστορούσε όλα όσα βίωσε κλαίγοντας μάς έλεγε ότι καταστράφηκε η ζωή της και παρόλο που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός, το γεγονός αυτό συνεχίζει να την πληγώνει», λέει η μητέρα του κοριτσιού στο Mega.

Το μαρτύριο της κοπέλας ξεκίνησε πριν από επτά ολόκληρα χρόνια. Αρχικά, ο δράστης προθυμοποιήθηκε να γυρίσει την 14χρονη σπίτι μαζί με τον γιο του, όμως πολύ γρήγορα κατάφερε να την απομονώσει.

«Μου είπε ότι θα με πήγαινε μια βόλτα στην πόλη, αλλά κατευθύνθηκε προς το δάσος του Σέιχ Σου. Μόλις πάρκαρε, μου είπε ότι είμαι αρκετά ώριμη και πως έχω ωραίο στήθος. Άρχισε να με χαϊδεύει, πέρασε τα χέρια του μέσα από τα ρούχα μου και με φιλούσε με το ζόρι», είχε δηλώσει η 14χρονη.

«Το παιδί ήταν μονίμως έντρομο»

«Το παιδί δε μπορούσε ούτε να συγκεντρωθεί, ούτε να μελετήσει, φαινόταν εντελώς αποπροσανατολισμένο, μονίμως θλιμμένο, έντρομο και κυρίως απολύτως αρνητικό σε κάθε συζήτηση σχετική με τα προσωπικά του», τα λόγια της μητέρας στα αποτυπώνεται το δράμα που έζησε το παιδί της.

Ο δράστης, που τώρα υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε την πραγματική ηλικία της 14χρονης, δήλωσε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της.

«Παραδέχτηκα από την πρώτη μέρα ότι είχα ερωτική σχέση μαζί της. Δεν ήξερα την ηλικία της και μόλις έμαθα πως ήταν 14 ετών τα έχασα. Δεν ξέρω αν εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Εγώ όμως, ήμουν σίγουρα».

Οι περιγραφές, τόσο του δράστη όσο και της 14χρονης για τη σeξουαλική κακοποίηση που υπέστη, σοκάρουν.

«Μου έβγαλε τα ρούχα και με έριξε στο κρεβάτι»

«Με τράβηξε στην κρεβατοκάμαρα και αφού μου έβγαλε όλα τα ρούχα με έριξε στο κρεβάτι. Δεν γνώριζα τι συμβαίνει στο σώμα μου. Δεν ήξερα τι σημαίνει σeξουαλική επαφή», είχε δηλώσει η 14χρονη.

Η ανατριχιαστική υπόθεση αρχίζει να αποκαλύπτεται σταδιακά. Οι επιδόσεις της μαθήτριας πέφτουν και η αλλαγή στη συμπεριφορά της βάζει τους γονείς της σε σκέψεις.

Τότε αποφασίζουν να ψάξουν το κινητό της και βλέπουν μια σειρά από μηνύματα που τους έκαναν να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Τα σοκαριστικά μηνύματα στο κινητό

Ο δράστης φαίνεται πως έστελνε συχνά μηνύματα στην 14χρονη, στα οποία τη συμβούλευε να μην αποκαλύψει την σχέση τους:

  • 14χρονη: Έχουν καταλάβει αρκετά οι γονείς μου και φοβάμαι ότι θα μάθουν περισσότερα. Φοβάμαι τι συνέπειες θα έχει όλο αυτό.
  • 44χρονος: Καμία, αρκεί να μην παραδεχτείς ποτέ κάτι άλλο, εκτός του ότι είμαστε φίλοι και σε βοηθάω.
  • 14χρονη: Εγώ στη θέση σου θα αγχωνόμουνα.
  • 44χρονος: Καθόλου, ούτε γιατρός δεν μπορεί να αποδείξει κάτι. Εκτός αν μιλήσεις εσύ.

Προσποιούνταν τον οικογενειακό φίλο

Ο άνθρωπος που προσποιούνταν τον οικογενειακό φίλο και είχε φτάσει στο σημείο να συνομιλεί με τους γονείς της, ήταν εκείνος που κακοποιούσε την κόρη τους.

«Της έδωσα λεφτά στη γιορτή της και για την εκδρομή της. Της έλεγα ότι πρέπει να διαβάζει για να μην υποπτευτούν την σχέση μας. Με τους γονείς της τότε είχαμε πιάσει συζήτηση επειδή είχαν πέσει οι επιδόσεις της και τους είχα συμβουλέψει να της περιορίσουν το Facebook», είπε στην απολογία του ο 44χρονος.

«Εγώ για να πω την αλήθεια, επειδή το πρωτόδικο δικαστήριο, τον καταδίκασε με 18 χρονια φυλάκιση και περίμενα κάτι καλύτερο», σημειώνει η μητέρα της 14χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι νέοι «πρωταθλητές» της αγοράς ακινήτων – Πού χτυπά ο παλμός το 2025

Ελλάδα 02.07.2025
Οι νέοι «πρωταθλητές» της αγοράς ακινήτων – Πού χτυπά ο παλμός το 2025

Διάλογοι «φωτιά» του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ με ιδιώτες ‑ «Δεν είναι 147 άτομα, είναι 400 ψήφοι»

Ελλάδα 02.07.2025
Αποκαλυπτικές είναι οι συνομιλίες του αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Λευτέρη Ζερβού με ιδιώτες, κυρίως σε περιοχές της Κρήτης

Παραλίες: «Βρέχει» καταγγελίες για παρανομίες

Ελλάδα 02.07.2025
Ξεπέρασαν τις 3.000 στο δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου

Πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Αντζελες: Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου της

Κόσμος 02.07.2025
Είχε πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 200 ερωτικές ταινίες αλλά και σε ντοκιμαντέρ του Netflix για τη βιομηχανία του πορνό

Οργή για 24χρονη Ρωσίδα μποξέρ που έδωσε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε ουρακοτάγκο ‑ «Η γενιά των ανόητων»

Κόσμος 02.07.2025
Εκφράζονται φόβοι ότι ο ουρακοτάγκος, ο οποίος ανήκει σε προστατευόμενο είδος, κατάπιε το φυσίγγιο του ηλεκτρονικού τσιγάρου που περιείχε 2,5-3 ml υγρής νικοτίνης

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γυρίσουμε στον Φιλαθλητικό, για να τον ανεβάσουμε στην πρώτη κατηγορία

Αθλητικά Νέα Χτες
Η εκδήλωση ""Biggest than Basketball"" έγινε υπό την αιγίδα του Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF)

Με... αστειάκια για τους μετανάστες εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz» ο Τραμπ

Κόσμος Χτες
«Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες, δεν πρέπει να πηγαίνεις ευθεία, αλλά να κάνεις ζιγκ-ζαγκ»!

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό άτομο με αναπηρία από φωτιά σε διαμέρισμα

Κόσμος Χτες
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 13 άνδρες

Ο Τραμπ δεν αποκλείει ότι θα απελάσει τον Ελον Μασκ

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι «ίσως χρειαστεί να στείλουμε το DOGE πάνω στον Έλον»

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να γ@μ@θ@ι ο υπουργός και όλοι»

Πολιτική Χτες
Αναλυτικά οι διάλογοι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους

Ένα δίχρονο παιδί πέθανε στην Ισπανία αφού ο πατέρας του το άφησε μέσα στο αυτοκίνητο, σταθμευμένο στον ήλιο εν μέσω καύσωνα

Κόσμος Χτες
Η θερμοκρασία έφτασε τους 32° Κελσίου υπό σκιά στη Μπαλς σήμερα το πρωί