E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η δημόσια συγγνώμη του Θεοφάνους στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Λίγες ώρες αφότου η οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή έκανε γνωστές τις προθέσεις της να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή σε βάρος του

Δημοσίευση 18/11/2021 | 15:00

Η δημόσια συγγνώμη του Θεοφάνους στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Το δρόμο της δημόσιας συγγνώμης επιλέγει ο Γιώργος Θεοφάνους μετά τις σφοδρές αντιδράσεις της οικογένειας του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη στα όσα είπε ο συνθέτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που αφορούσαν σε συμπεριφορά της Αθηνάς Παντελίδη, απέναντί του.

Ο κ.Θεοφάνους, χωρίς να ανασκευάσει ως προς το περιεχόμενο των δηλώσεών του, εντούτοις αναγνωρίζει ότι «έκανε λάθος και αναφέρθηκε σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στενοχώρησαν». Λέει μάλιστα, σε αναρτήσεις του στο twitter πως αν μπορούσε θα ανακαλούσε τις δηλώσεις του, αφού «η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος». Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοφάνους, που προχώρησε στη δημόσια συγγνώμη λίγες ώρες αφότου η οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή έκανε γνωστές τις προθέσεις της να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή σε βάρος του, σημειώνει ότι από την πλευρά του η υπόθεση κλείνει εδώ, ενώ δεν παραλείπει να θυμίσει ότι είχε γνωρίσει τον Παντελή Παντελίδη στα πρώτα του βήματα στη μουσική και είχε ενθαρρύνει το πάθος του με τη μουσική.

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος», γράφει στην πρώτη του ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social 06.07.2026
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social 06.07.2026
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz 06.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.

Γιώργος Μυλωνάκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τη Τίνα Μεσσαροπούλου μετά την περιπέτεια υγείας

Social 06.07.2026
Ποια ήταν η πρώτη φράση που είπε στη Τίνα Μεσσαροπούλου όταν βρήκε ξανά τη φωνή του

Φανερά αδυνατισμένη η Adele, δείτε την εμφάνισή της στο βρετανικό Γκραν Πρι της F1

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Adele παρακολούθησε τον αγώνα στο Σίλβερστοουν φορώντας t-shirt του Λάντο Νόρις, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να τραβά αμέσως τα βλέμματα.

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη Βαλέρια αποφοίτησε από το λύκειο, θα σπουδάσει στο LSE

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Ο ουρανός είναι γεμάτος αστέρια και εσύ είσαι ένα από αυτά, έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες