E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η δημόσια συγγνώμη του Θεοφάνους στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Λίγες ώρες αφότου η οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή έκανε γνωστές τις προθέσεις της να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή σε βάρος του

Δημοσίευση 18/11/2021 | 15:00

Η δημόσια συγγνώμη του Θεοφάνους στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Το δρόμο της δημόσιας συγγνώμης επιλέγει ο Γιώργος Θεοφάνους μετά τις σφοδρές αντιδράσεις της οικογένειας του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη στα όσα είπε ο συνθέτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που αφορούσαν σε συμπεριφορά της Αθηνάς Παντελίδη, απέναντί του.

Ο κ.Θεοφάνους, χωρίς να ανασκευάσει ως προς το περιεχόμενο των δηλώσεών του, εντούτοις αναγνωρίζει ότι «έκανε λάθος και αναφέρθηκε σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στενοχώρησαν». Λέει μάλιστα, σε αναρτήσεις του στο twitter πως αν μπορούσε θα ανακαλούσε τις δηλώσεις του, αφού «η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος». Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοφάνους, που προχώρησε στη δημόσια συγγνώμη λίγες ώρες αφότου η οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή έκανε γνωστές τις προθέσεις της να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή σε βάρος του, σημειώνει ότι από την πλευρά του η υπόθεση κλείνει εδώ, ενώ δεν παραλείπει να θυμίσει ότι είχε γνωρίσει τον Παντελή Παντελίδη στα πρώτα του βήματα στη μουσική και είχε ενθαρρύνει το πάθος του με τη μουσική.

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος», γράφει στην πρώτη του ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 1.Hero 04.07.2026
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού της Jennifer Lopez που συζητιέται διεθνώς

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η οικογένεια Lopez γυρίζει σελίδα καθώς τα δίδυμα ενηλικιώνονται και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Kim Kardashian: Γιατί απομακρύνεται από το όνειρο της Νομικής

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Απογοητευμένη η Kim Kardashian μετά τις εξετάσεις

Σίσσυ Χρηστίδου: Viral το βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι από την Πάτμο – Το ζουμ στους κοιλιακούς «φέτες» που άναψε φωτιές

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στο «νησί της Αποκάλυψης» παρέα με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά, μοιράζοντας στόρι που έγιναν αμέσως viral.

Φινάλε για το Happy Day: Ποιοι αποχωρούν από την ομάδα και τι είπε η Τσιμτσιλή στο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε δύο στενούς συνεργάτες της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Αννα Βίσση: Τι έκανε για τη μητέρα της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το ΟΑΚΑ

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο εξωτερικό για τα γυρίσματα της μεγάλης συναυλίας της στο ΟΑΚΑ και έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στη μητέρα της.