E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντετοκούνμπο: Είχα αφυδατωθεί, έψαχναν επί 45 λεπτά φλέβα για να μου βάλουν ορό

«Θα το νιώθω μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω» λέει για τον τραυματισμό στο γόνατό του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/11/2021 | 13:17

Αντετοκούνμπο: Είχα αφυδατωθεί, έψαχναν επί 45 λεπτά φλέβα για να μου βάλουν ορό

Όσα έγιναν στους τελικούς του ΝΒΑ, όταν αφυδατώθηκε μετά το Game 5 και 45 λεπτά έψαχναν μία φλέβα για να του δώσουν ορό θυμάται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στη συνέντευξή του στο GQ – όπου ο Giannis μίλησε για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, αλλά και την πίεση που αισθάνεται σηκώνοντας την Ελλάδα στους ώμους του – αναφέρθηκε και στον αντίκτυπο που είχε η υπερπροσπάθειά του στους NBA Finals.

«Βρίσκομαι στα ντους, έχω μόνο μία πετσέτα στη μέση μου και αρχίζουν οι κράμπες», είπε ο Greek Freak, αναφερόμενος σε όσα έγιναν μετά το Game 5. Τότε είναι τα χείλη του γίνονται μωβ και τα χέρια του ασπρίζουν.

«Μπορείς να μου δώσεις έναν σκουπιδοτενεκέ» ζήτησε από ένα μέλος των Μπακς και έκανε εμετό πέντε φορές.

Στη συνέχεια, το επιτελείο των Μπακς, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι έχει υποστεί αφυδάτωση, θέλησαν να του δώσουν ορό και χρειάστηκαν 45 λεπτά για να βρουν μία φλέβα.

Όταν πλέον επέστρεψε στο ξενοδοχείο, για να ξεκουραστεί, χρειάστηκε να του χορηγηθεί άλλη μία φιάλη.

Το ίδιο συνέβη και μετά τον ιστορικό για τους Μπακς, 6ο τελικό και τους 50 πόντους που πέτυχε, απέναντι στους Φίνιξ Σανς. Ξανά αφυδάτωση, ξανά ορός.

«Θα το νιώθω μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω» λέει για τον τραυματισμό του

Ο Giannis αναφέρθηκε και όσα προηγήθηκαν των τελικών, με τον σοκαριστικό του τραυματισμό στο γόνατο, στη σειρά με τους Ατλάντα Χοκς.

«Μέχρι σήμερα αισθάνομαι τον αντίκτυπο, το τραυματισμό στρες. Νομίζω ότι θα το νιώθω μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω», εξήγησε σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του στη σειρά με τους Ατλάντα Χοκς και πρόσθεσε ότι «το πόδι του είχε αντίθετη φορά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τουρκία: Έκρηξη στο δικαστικό μέγαρο της Σανλιούρφα ‑ Αναφορές για τραυματίες

Κόσμος 25.11.2025
Αγνωστη η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη

Μπριζίτ Μπαρντό: Ξανά στο νοσοκομείο ‑ Νέο επεισόδιο της ασθένειας που αντιμετωπίζει

Κόσμος 25.11.2025
Η 91χρονη σταρ του γαλλικού σινεμά είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από έναν μήνα

Συγκλονιστικό βίντεο για τις γυvαικoκτovίες: Θύματα «ζωντανεύουν» μέσω AI

Ελλάδα 25.11.2025
Με αφορμή τη 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Οργανισμός “Γίνε Ανθρωπος” δίνει μέσω AI φωνή στις ιστορίες γυναικών που δολοφονήθηκαν

Αυτό είναι το νέο άρμα των Τούρκων: Οι γείτονες ενισχύουν το οπλοστάσιό τους με τα πρώτα τεθωρακισμένα άρματα Altay T1

Κόσμος 25.11.2025
Τι σημαίνει αυτό για την ισορροπία ισχύος στην περιοχή και ποιο είναι το ενδιαφέρον για την Ελλάδα

«Το λιγουρεύεσαι;»: Η ανάρτηση Τσίπρα με την αφιέρωση του βιβλίου του στον Αδωνι Γεωργιάδη

Πολιτική 25.11.2025
«Βαθύτατες ευχαριστίες για τη δωρεάν διαφήμιση» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Υγείας

Κίνα: Εντοπίστηκε το μεγαλύτερο κοίτασμα χρυσού στην ιστορία της χώρας

Κόσμος 25.11.2025
Στους 1.444 τόνους τα εκτιμώμενα αποθέματα

Οικογένεια ληστών που έκλεψε πάνω από 1,2 εκατ. καλείται να επιστρέψει μόλις 1 λίρα από τις κλοπές της

Κόσμος 25.11.2025
Είχαν κλέψει και τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ Ίσακ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητικά Νέα 25.11.2025
Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα `τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο`»

Ιταλία: Ανδρας μεταμφιέστηκε στη νεκρή μητέρα του για να παίρνει τη σύνταξη

Κόσμος 25.11.2025
Αντρας στην Ιταλία ντύθηκε σαν τη νεκρή μητέρα του και προσπάθησε να ανανεώσει την ταυτότητά της για να συνεχίσει να εισπράττει την σύνταξη