E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χανιά: Εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης 34χρονης από πρώην ιερέα

Ανήλικος τη βίασε παρουσία του

Δημοσίευση 17/11/2021 | 10:50

Χανιά: Εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης 34χρονης από πρώην ιερέα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση κακοποίησης και βιασμού 34χρονης από πρώην ιερέα στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκεται ακόμα και ανήλικος στον βιασμό της που καταγγέλλεται ότι έγινε κατ’ εντολή και παρουσία του πρώην παπά.

Όλο το χρονικό

Η γυναίκα με καταγωγή από την Πολωνία είχε καταγγείλει την περασμένη Κυριακή ότι είχε δεχτεί επίθεση ξυλοδαρμού από έναν 47χρονο Έλληνα, πρώην ιερέα – ο οποίος και είχε συλληφθεί άμεσα – και έναν Βούλγαρο – ο οποίος αναζητείται. Μάλιστα, την ίδια μέρα η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι πριν από 8 μήνες είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 47χρονο, αλλά τότε δεν το είχε καταγγείλει.

Ερευνώντας την υπόθεση οι αστυνομικές αρχές, άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, που πηγαίνει αρκετά πίσω.

Ο 47χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και βίασε την 34χρονη είναι ένας πρώην ιερέας στον νομό Χανίων, ο οποίος έχει καθαιρεθεί. Ο πρώην παπάς φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τη γυναίκα και όταν κάποια στιγμή χώρισαν, πριν από οκτώ μήνες, ο πρώην ιερέας την κάλεσε σε ένα μέρος για να λύσουν τις διαφορές τους. Όταν εκείνη πήγε στον χώρο που της είχε πει ο 47χρονος, εκείνος την κλείδωσε και φώναξε και έναν άλλο νεαρό, ανήλικο, ο οποίος κατ’ εντολή του πρώην παπά και παρουσία του, τη βίασε.

Από την έρευνα της ασφάλειας Χανίων, ο ανήλικος που φέρεται να τη βίασε ταυτοποιήθηκε άμεσα από την αστυνομία. Πρόκειται για έναν 17χρονο Ρομά. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό σε βάρος του πρώην ιερέα και του ανήλικου.

Να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του την κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες η τοπική κοινωνία είχε θορυβηθεί από τη δράση του και τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που καθαιρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι μια Μεγάλη Παρασκευή, όσο ακόμα ήταν ιερέας, άφησε την Ακολουθία στη μέση και είχε φύγει μαζί με την Πολωνέζα με το αυτοκίνητο, με το οποίο μάλιστα είχαν και τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος, καθώς δεν βρίσκονται σε νηφάλια κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες της NASA από τη Σελήνη που κόβουν την ανάσα

Κόσμος 03.04.2026
Η δεύτερη εικόνα παρουσιάζει τη Γη ως μια «γαλάζια κουκκίδα»

Δώρο Πάσχα: Τι δικαιούνται μισθωτοί και απολυμένοι – Το περιθώριο για την καταβολή

Οικονομία 03.04.2026
Τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση μη καταβολής από τον εργοδότη

20χρονος ψαράς βούτηξε και έσωσε λευκό καρχαρία στην Καλιφόρνια

Κόσμος 03.04.2026
Είχε μπλεχτεί στην πετονιά του

Εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: «Λουκέτο» στο συσκευαστήριο που δούλευε η 40χρονη

Ελλάδα 03.04.2026
Αναρρώνει εκτός κινδύνου η γυναίκα - Nέες πληροφορίες για το συμβάν

Με τι καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 03.04.2026
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός αρκετές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

Ανασχηματισμός: Η ψυχική υγεία στον Αδωνι Γεωργιάδη μετά την παραίτηση Βαρτζόπουλου

Ελλάδα 03.04.2026
Ο Αδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον απερχόμενο υφυπουργό Υγείας

Artemis II: Πρόβλημα στην διαστημική τουαλέτα έφερε... αναστάτωση

Κόσμος 03.04.2026
Το κέντρο ελέγχου της αποστολής της έδωσε οδηγίες για την επίλυση του προβλήματος

Χάκαραν το Ουφίτσι: «Μπήκαν παντού» και τώρα ζητούν «λύτρα» από το μουσείο

Κόσμος 03.04.2026
Οι χάκερ απειλούν να πουλήσουν τις πληροφορίες που έχουν κλαπεί, στο dark web

Ένα πρόβλημα που γνωρίζει κάθε εργαζόμενος εμφανίστηκε στo Artemis II

Tech + Science 03.04.2026
H πρώτη τεχνική δυσλειτουργία δεν αφορούσε το σκάφος ή τα συστήματα πλοήγησης, αλλά κάτι πολύ πιο απλό

Κογιότ επιτέθηκε και τραυμάτισε 4χρονο στο Λος Αντζελες, δείτε βίντεο

Κόσμος 03.04.2026
Το ίδιο ζώο φέρεται να έχει επιτεθεί ξανά σε μικρό παιδί, ενώ οι αρχές το αναζητούν