E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσίπης alert: Τον απέρριψε, κι αυτός απαίτησε πίσω τα λεφτά που ξόδεψε στο ραντεβού τους

Η απάντησή της ήταν… όλα τα λεφτά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/11/2021 | 18:05

Τσίπης alert: Τον απέρριψε, κι αυτός απαίτησε πίσω τα λεφτά που ξόδεψε στο ραντεβού τους
Φωτογραφία από τον χρήστη Lina Kivaka στο Pexels

Ο τύπος της έστειλε ακόμα και τον τραπεζικό του λογαριασμό για τις 3,5 λίρες.
Συνήθως έχουμε «επετείους» για σημαντικά γεγονότα, γι αυτά που θέλουμε να θυμόμαστε για μια ζωή, αλλά πιστέψτε μας και αυτό που βίωσε πριν από έξι χρόνια η Λορέν, όχι μόνο το θυμάται, αλλά έχει να το λέει. Έξι χρόνια επετείου είχε από το πλέον περίεργο, αγενές, όπως θέλετε πείτε το, ραντεβού της. Βγήκε με έναν άντρα ήπιαν έναν καφέ, γνωρίστηκαν λίγο καλύτερα, τα είπαν και αυτό ήταν.

Ο άντρας της έστειλε ένα μήνυμα: «Έι, ήταν ωραία που τα είπαμε σήμερα. Θα τα πούμε ξανά;». Η Λορέν απάντησε ευγενικά: «Συγνώμη που καθυστέρησα (σ.σ. να του απαντήσει). Ήταν ωραία που σε συνάντησα, αλλά δεν είναι σίγουρη ότι έχουμε «χημεία». Να έχεις ένα όμορφο απόγευμα. Να προσέχεις».

Ο άντρας αυτός δεν το έβαλε κάτω και της απάντησε: «Τι θα έλεγες να σου μαγειρέψω δείπνο αύριο και να δούμε τι θα μπορούσε να συμβεί; Αν δεν μας κάνει «κλικ», το αφήνουμε. Επικοινωνήσαμε φυσικά, ήταν μια καλή αρχή. Ας μας δώσουμε μια ευκαιρία».

Η Λορέν του απάντησε σε αυτό: «Συγνώμη, αλλά δεν θα πήγαινα στο σπίτι κάποιου που ξέρω ελάχιστα. Δυστυχώς, είμαι πάρα πολύ ρομαντική και πιστεύω ακράδαντα στη «σπίθα» από την πρώτη στιγμή. Σου εύχομαι τα καλύτερα».

Και κάπου εδώ ο φίλος μας το… πετάει: «ΟΚ, δίκαιο. Μπορείς να μου δώσεις πίσω τα χρήματα για τον καφέ σου; Δεν μου αρέσει να σπαταλώ χρήματα. Προτιμώ να τα δώσω σε ένα ραντεβού με μία άλλη».

Η Λορέν του είπε: «Είναι ντροπή να θεωρείς «σπατάλη» ένα ραντεβού επειδή δεν τελείωσε έτσι όπως θα ήθελες. Τι θα έλεγες να δωρίσω τις 3,50£ σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής σου για να σου δώσω την ευκαιρία να ανακτήσεις λίγη ευπρέπεια; Μπορώ ακόμη και να το ανεβάσω μέχρι και 5£ για να καλύψω και το δρομολόγιο με το λεωφορείο, αν θέλεις; Θα μπορούσα να είμαι τόσο τολμηρή, ώστε να προτείνω τη Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα καθώς ήταν χθες η «”Ημέρα Ανακωχής”».

Ο τύπος δεν φάνηκε να προσβλήθηκε από όλα αυτά, ούτε να ένιωσε κάπως άσχημα. Απάντησε σε αυτό, γράφοντας: «Προτιμώ να αποφασίσω ο ίδιος τι θα κάνω με τα λεφτά μου. Παρακαλώ πλήρωσέ με στον τραπεζικό λογαριασμό μου» και από κάτω της έστειλε και τον λογαριασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βάσω Λασκαράκη: «Τα λεφτά ήταν εξευτελιστικά στη σειρά, είπα .. πλάκα μου κάνουν»

Tabloid 18.03.2026
Στη διαδικτυακή εκπομπή Rainbow Mermaids φιλοξενήθηκε η Βάσω Λασκαράκη και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Νέος νόμος στο Ισραήλ βάζει σε τροχιά αποκλεισμού τη χώρα από τον μουσικό διαγωνισμό

Tabloid 18.03.2026
Η κυβέρνηση Νετανιάχου προωθεί αλλαγές στον έλεγχο της δημόσιας τηλεόρασης Kan

Αντώνης Κανάκης: Ξεσπάει κατά της Κυβέρνησης – «Δεν σταματάνε να πουλάνε τρέλα»

Tabloid 18.03.2026
Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Σοκάρει η Μαρία Αναστασοπούλου: «Πέτυχα στον δρόμο έναν νταή που φώναζε, τον σταματήσαμε»

Tabloid 18.03.2026
Μια εμπειρία που τη συγκλόνισε μοιράστηκε η Μαρία Αναστασοπούλου

Ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη: «Τα νεύρα μου με την απεργία των ταξί» ‑ Η οργισμένη ανάρτηση

Social 18.03.2026
Έξαλλη η γνωστή influencer εξαιτίας της απεργίας των οδηγών ταξί

Αναστάτωση προκάλεσε ο Σάια ΛαΜπεφ σε ξενοδοχείο στην Ιταλία: Ζητούσε επίμονα σπίρτο ενώ φορούσε μόνο το εσώρουχό του

Tabloid 18.03.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά τη δεύτερη σύλληψη του ηθοποιού για σωματική βλάβη

Σον Πεν: Παρέλαβε «Όσκαρ» φτιαγμένο από κατεστραμμένο ουκρανικό σιδηροδρομικό βαγόνι

Tabloid 18.03.2026
«Δεν είναι χρυσό, αλλά είναι πολύ πραγματικό και από τα βάθη της καρδιάς μας»

«Deal»: Η παίκτρια που κέρδισε 40.000 ευρώ και η παγίδα με το κουτί της

TV Buzz 18.03.2026
Ξεκίνησε δυναμικά ανοίγοντας μόνο «μπλε» ποσά, ενώ παρά τις απώλειες στον 2ο γύρο, διατήρησε την ψυχραιμία της

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση ‑ «Ήθελα τόσο πολύ ένα παιδάκι... Το έκανα 44 ετών»

Tabloid 18.03.2026
Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στην γέννηση της κόρης της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου περιγράφει ποιοι άντρες της αρέσουν: «Αν μου πει για γυμναστήριο θα ξενερώσω»

Tabloid 18.03.2026
Δεν θέλω να πιάνω μια πλαδαρή κοιλιά όταν είμαι με τον άνθρωπό μου, σχολίασε