E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδιανόητη κτηνωδία στην Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία για άγριο βιασμό κουταβιού

Επικηρύχθηκε ο δράστης

Δημοσίευση 16/11/2021 | 09:24

Αδιανόητη κτηνωδία στην Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία για άγριο βιασμό κουταβιού

Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση εντοπισμού ενός κουταβιού στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο έχει βιαστεί κατ’ εξακολούθηση, περιστατικό που κατήγγειλαν τα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» τα οποία προσφέρουν αμοιβή 3.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστη της αποτρόπαιας αυτής πράξης.

«Εμείς προσφέρουμε 3.000 ευρώ ως αμοιβή για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας που αφορά το σκυλί. Οποιαδήποτε πληροφορία κι αν είναι αυτή. Ποιος το είχε, εάν είδε κάτι, εάν παρατήρησε οτιδήποτε, διότι αυτή η πράξη δεν έγινε μόνο μία φορά, αλλά κατ’ εξακολούθηση. Το σκυλάκι φέρει τραύμα ημερών» τονίζει στην ιστοσελίδα grtimes.gr, η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης» Άννα – Μαρία Ζαφειριάδου.

Στη συνέχεια προσθέτει για το φρικιαστικό γεγονός: «Το ζωάκι είναι 4,5 μηνών και βιάστηκε επανειλημμένα με βιαιότητα και με αντικείμενα παρά φύση, ενώ λείπει και ένα κομμάτι από τον πρωκτό του. Εξακολουθεί να κάνει χαρούλες, αλλά όποιος το αγγίξει κάτω από τη μέση, πονάει πάρα πολύ και φυσικά φοβάται. Αυτές τις ημέρες νοσηλεύεται στην κλινική, παίρνει βαριά χάπια και παυσίπονα αλλά δεν έχω ιδέα εάν θα καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει τη φρίκη που έζησε».

Το χρονικό της φρίκης

Αναφερόμενη στο πως εντοπίστηκε το κουτάβι η κα. Ζαφειριάδου τόνισε ότι «την Τετάρτη ειδοποιήθηκα από ένα γνωστό πρόσωπο ότι υπάρχει ένα σκυλί κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στην Αλεξανδρούπολη και την Παρασκευή πήγαμε και το πήραμε. «Πρέπει να σου πω και κάτι ακόμα» μου είπε το συγκεκριμένο άτομο προσθέτοντας ότι «το ζωάκι είναι βάναυσα κακοποιημένο και βιασμένο».

Προσθέτει επίσης με αγωνία ότι «ο δράστης πρέπει να βρεθεί άμεσα και να συλληφθεί, διότι η ιστορία έχει δείξει ότι εάν μείνει ελεύθερος και ατιμώρητος δεν θα διστάσει να επαναλάβει μια ανάλογη πράξη είτε σε ζώα, είτε ακόμα και σε ανθρώπους και παιδιά. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να είναι εκεί έξω και να συνεχίζει να κάνει αυτή την πράξη».

Καμιά πληροφορία μέχρι στιγμής για τον δράστη

Η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης» αναφέρει ότι παρά τη δημοσίευση και την «επικήρυξη» του δράστη, ακόμη δεν υπάρχει καμία πληροφορία για αυτόν.

«Δεν έχουμε τίποτα προς το παρόν. Σιγή από όλους. Ούτε στην αστυνομία για καταγγελία δεν έχουν πάει. Πρέπει να πάω εγώ στην αστυνομία από την Ξάνθη να κάνω καταγγελία για κάτι που έγινε στην Αλεξανδρούπολη» σημειώνει.

Όσο για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με το κουτάβι και εάν θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της ομάδας συμπλήρωσε πως «πρώτο μας μέλημα είναι να βγει από την κλινική και σε δεύτερη φάση θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε να ξεχάσει. Σαφέστατα και θα είναι κάτι δύσκολο να το ξεπεράσει και να έχει μία φυσιολογική ζωή, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε» κατέληξε στο grtimes.gr η κα. Ζαφειριάδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δασκάλα γιόγκα: 3 εμπρησμοί αυτοκινήτων σε Μεταμόρφωση, Νέα Ερυθραία και Κηφισιά σε ένα μήνα

Ελλάδα 05.02.2026
Η γυναίκα είχε επιτεθεί και στην οικογένειά της, βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητο του πατέρα της

Συνέλαβαν στρατιωτικό μέσα σε στρατόπεδο – Κατηγορείται για κατασκοπεία

Ελλάδα 05.02.2026
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, ο στρατιωτικός κατηγορείται για συλλογή και μετάδοση μυστικών πληροφοριών σε τρίτους, με κίνδυνο την πρόκληση βλάβης στα εθνικά συμφέροντα

Σία Κοσιώνη: Εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο

Ελλάδα 05.02.2026
Αγνωστο το πότε θα επιστρέψει στον ΣΚΑ

Αγκυρα: Στις 11 Φεβρουαρίου η συνάντηση Μητσοτάκη–Ερντογάν

Ελλάδα 05.02.2026
Η απάντηση του τουρκικού υπουργείου Αμυνας στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Δικαίωση στον Αρειο Πάγο για τους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη: Οι τόκοι να υπολογίζονται στη μηνιαία δόση

Ελλάδα 05.02.2026
Η δημοσίευση της απόφασης της Ολομέλειας αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα

Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος

Αθλητικά Νέα 05.02.2026
Υπήρξε προπονητής της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Όλα τα αθλήματα που θα δούμε φέτος

Αθλητικά Νέα 05.02.2026
Στα φετινά αθλήματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων εντάσσεται ένα καινούργιο - Αρχίζουν αύριο με την τελετή έναρξης

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ ‑ Οι 7 περιοχές που είναι στο «κόκκινο»

Καιρός 05.02.2026
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι έως και 9 μποφόρ

Τον απέλυσαν επειδή δεν δούλευε – το αποτέλεσμα; Αποζημίωση 40.000 ευρώ

Κόσμος 05.02.2026
Η υπόθεση εκδικάστηκε στην Ισπανία, όπου δικαστήριο έκρινε ότι η απόλυση εργαζομένου για προσωπική χρήση διαδικτύου ήταν δυσανάλογη

Ρίο: Ψαροντουφεκάς αγνοείται εδώ και μήνες ‑ Θα γίνει αίτηση για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Κόσμος 05.02.2026
Ο ψαροντουφεκάς αγνοείται από τον Οκτώβριο - Πήγε για ψαροντούφεκο στο Κάστρο Ρίου και έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί

Βιολάντα: Επιστρέφουν οι πραγματογνόμωνες στο χώρο της έκρηξης – Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο

Ελλάδα 05.02.2026
Εμπειρογνώμονες και πυροσβέστες επιχειρούν στα συντρίμμια του εργοστασίου – Αναστολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων στα Τρίκαλα ως ένδειξη πένθους