E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθαρίζει τι εννοούσε για τον Νίκο Μουτσινά

«Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του και ας τα διορθώσει», αναφέρει μεταξύ άλλων

Δημοσίευση 15/11/2021 | 18:56

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθαρίζει τι εννοούσε για τον Νίκο Μουτσινά

Τοποθετήθηκε εκ νέου ο Γιώργος Καπουτζίδης σχετικά με τις προηγούμενες δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τον τρόπο που συμπεριφέρεται γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε στο «Popaganda» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κάτι που τον ενοχλεί και δεν είναι άλλο από την συμπεριφορά γνωστού παρουσιαστή απέναντι σε ανθρώπους της επαρχείας.

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”.Από εκεί και πέρα όμως, είναι δική σου αποκλειστικά και μόνο επιλογή το να μπεις στο Instagram κάποιου και να του ευχηθείς θάνατο, δεν σε βάζει κανένας άλλος. Γιατί επιλέγεις να το κάνεις είναι δικό σου θέμα και από τη στιγμή που το έκανες, νομίζω ότι πρέπει να πας να δεις έναν γιατρό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά τα εκατοντάδες σχόλια που δέχτηκε για τις δηλώσεις του, καθώς προέκυψε ότι αναφερόταν στον Νίκο Μουτσινά, ο ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση για να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με τα λεγόμενά του και να ξεκαθαρίσει πως σκοπός του δεν ήταν να προσβάλλει κανέναν.

«Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού. Ας αποφασίσουμε απλώς το εξής. Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου από τη λίστα των θεμάτων με τα οποία γελάμε. Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει οτι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στο δρόμο όπως θέλει. Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους. Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχο να κάνει πλάκα με το ρούχο του αλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζιδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω. Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του, ας τα διορθώσει, και ας αναγνωρίσουμε όλοι μαζί, ποιο είναι το επίπεδο του χιούμορ μας και ας το καλυτερεύσουμε. Όσο για τη σάτιρα, ας θυμηθούμε ξανά αυτό που μας μάθανε στο σχολείο. Η σάτιρα γινόταν από τους σατιρικούς ποιητές απέναντι στους έχοντες εξουσία και μόνο. Μπορεί ο κόσμος μας να γίνει πιο όμορφος», έγραψε στην ανάρτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέφανος Κωνσταντινίδης και Έλενα Πολυκάρπου «αρπάχτηκαν» στον αέρα

TV Buzz 27.01.2026
«Μην το κάνεις αυτό, ρε Έλενα» – «Μην χτυπάς το χέρι στο τραπέζι»

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Tabloid 27.01.2026
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας Θάνος Χατζόπουλος ήταν μαζί για 16 μήνες

Χώρισε η Bella Hadid

Tabloid 27.01.2026
Οριστικό τέλος για το μοντέλο και τον καουμπόι σύντροφό της, Αντάν Μπανουέλος

O Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο δυναμικό του ΡΥΘΜΟΥ 9.49!

Media 27.01.2026
Ο Θοδωρής μπαίνει στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού κι έρχεται στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 9.49 για μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική!

Ο Βενσάλ Κασέλ πιάστηκε να χαζεύει τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι

Tabloid 27.01.2026
Δίπλα στον Γάλλο ηθοποιό ήταν η σύντροφός του, Νάρα Μπαπτίστα - Δείτε το βίντεο

Τσιμτσιλή για Μουτσινά: «Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την τηλεόραση! Δηλαδή κλαίνε οι χήρες…»

Tabloid 27.01.2026
Όσα είπε μετά τις δηλώσεις Μουτσινά για την τηλεόραση

MasterChef: Οι δύο πρώτοι παίκτες που αποχώρησαν και η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Media 27.01.2026
«Μία κακή ημέρα μπορεί δυστυχώς να σας κοστίσει τη θέση σας στον διαγωνισμό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο σεφ