E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Τζομπανάκη: Μια φορά κάποιος με είπε όμορφη και του έριξα χαστούκι

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε ότι «έλεγαν κάποιοι να μην της λένε ότι είναι όμορφη, γιατί θα τους ρίξει… μπάτσο»

Δημοσίευση 15/11/2021 | 16:56

Μαρία Τζομπανάκη: Μια φορά κάποιος με είπε όμορφη και του έριξα χαστούκι

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη, αποκάλυψε πως έριξε χαστούκι όταν την αποκάλεσαν όμορφη, ενώ αναφέρθηκε και στον εγγονό της, τον οποίον δεν βλέπει συχνά λόγω φόρτι εργασίας και κορωνοϊού.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος μίλησε για τη ζωή της, αλλά και τον γιό της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η «Καλλιόπη» από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αμερική, τους άνδρες που ερωτεύτηκε, τον εγγονό της αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του, Γεωργία.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε στον Τάσο Τρύφωνος: «Ο άνδρας μου μένει μόνιμα στην Αμερική. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο.

Γνωριστήκαμε, ανταλλάσσοντας κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε… Και μετά συναντηθήκαμε και μετά έγινε… Δεν έχουμε θέματα, που εγώ δουλεύω στην Ελλάδα, συναντιόμαστε και στο Πεκίνο».

«Πολλοί άνδρες με ερωτεύτηκαν, με ενδιέφεραν πολλοί λίγοι. Και νομίζω ότι τους ξέρουν σχεδόν όλους τους ξέρετε. Τους μισούς τους παντρεύτηκα» είπε στη συνέχεια η ηθοποιός από τον Σασμό και εξομολογήθηκε πως «δεν γίνεται να μην υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στο ζευγάρι όταν είναι και οι δύο στην ίδια δουλειά. Μπορεί να είναι στο υποσυνείδητο αλλά υπάρχει».

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε ότι «έλεγαν κάποιοι να μην της λένε ότι είναι όμορφη, γιατί θα τους ρίξει… μπάτσο. Μία φορά το έκανα σε κάποιον που στεκόταν πολύ κοντά μου και μου είπε “τι όμορφα μαλλιά” και έφυγε το χέρι μου».

«Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα» αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη για τον γιο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το « καuτο κορίτσι του Μουντιάλ» κάνει κουπί για τους Νορβηγούς, δείτε το βίντεο της Ιβάνα Κνολ

E-Daily 3.Left 10.07.2026
«Κάνω προπόνηση για τον νορβηγικό πανηγυρισμό μου για το Σάββατο και το υπόλοιπο Παγκόσμιο Κύπελλο» εξηγεί η Ιβάνα Κνολ

Χαμός με το μοντέλο από τη Μόσχα που είναι «σωσίας» του Έρλινγκ Χάαλαντ

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η 24χρονη Αναστασία Κοστρομίτινα συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές λόγω της ομοιότητάς της με τον Νορβηγό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι – «Ελπίζω να πάει μέχρι τέλους στο Μουντιάλ»

Η Ταμίλα Κουλίεβα φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

Social 10.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είμαι συνταξιούχος ανάπηρη, απάντησε σε ερώτηση για το πώς βιοπορίζεται

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Ξέρω πως δεν το καταλαβαίνετε και πως σας μπερδεύω γιατί δεν το αφήνω να φανεί με το συνεχές χαμόγελό μου, πρόσθεσε

Αβα Γαλανοπούλου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της και η φωτογραφία από το νοσοκομείο που προκάλεσε ανησυχία

E-Daily 3.Left 10.07.2026
H Αβα Γαλανοπούλου βρέθηκε στο νοσοκομείο και ανησύχησε τους φίλους και θαυμαστές της.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.

H φώκια που έμαθε να μιλά αγγλικά και γιατί οι επιστήμονες έμειναν άναυδοι

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η απίστευτη ιστορία του Hoover, της φώκιας που μιμούνταν ανθρώπινη ομιλία με χαρακτηριστική προφορά του Μέιν, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στην ιστορία της ζωολογίας.

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από τις διακοπές της στο νησί

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.