E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάρτυ στο Twitter για την απογραφή 2021

«Μας τσίπαραν με τα εμβόλια και τώρα μας μετράνε να δούνε ποιοι ξέφυγαν! Διαδώστε…»

Δημοσίευση 15/11/2021 | 11:02

Πάρτυ στο Twitter για την απογραφή 2021
Photo by picjumbo.com from Pexels

Eίχαμε τους αρνητές του κορωνοϊού και των εμβολίων, φαίνεται πως σειρά παίρνουν οι αρνητές της απογραφής 2021. Η διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και η συμμετοχή υποχρεωτική, ενώ τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά, δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων.

Το θέμα έχει προκαλέσει χαμό στο Twitter, όπου τα σχόλια πέφτουν βροχή. Σε δηλώσεις του το Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της της ΕΛΣΤΑΤ, Αθανάσιος Θανόπουλος, δήλωσε σχετικά με τη διαδικασία: «Ο φάκελος που θα λάβει κάθε νοικοκυριό έχει μέσα το σχετικό κωδικό. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη για να μπει κάποιος στην εφαρμογή μας. Η απογραφή είναι μια τεράστια επιχείρηση. Όλα τα νοικοκυριά πρέπει να λάβουν αυτό το φάκελο μέσα στις επόμενες ημέρες. Πολλοί έχουν ήδη ξεκινήσει να αυτοαπογράφονται. Ο αριθμός αυτό χρειάζεται για τη διαδικασία της αυτοαπογραφής. Ο 12ψήφιος κωδικός αντιστοιχεί στην κατοικία σας. Εσείς μπαίνετε μέσα στην εφαρμογή και μας λέτε ποιοι μένουν σε αυτή την κατοικία».

«Αν δεν είναι κάποιος εξοικειωμένος με την τεχνολογία, ο απογραφέας γνωρίζει ποιοι έχουν αυτοαπογραφεί, και μπορεί να κλείσει κάποιο ραντεβού αν κάποιος δεν μπορεί να το κάνει μόνος του», εξήγησε ο ίδιος. «Η απογραφή είναι υποχρεωτική. Τα στοιχεία τα κρατάμε μόνο εμείς σε ατομικό επίπεδο. Δε τα λαμβάνει καμία υπηρεσία. Για εμάς είναι ζήτημα επαγγελματισμού το στατιστικό απόρρητο», τόνισε κλείνοντας ο κ. Θανόπουλος.

Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ για τη διαδικασία της απογραφής βήμα – βήμα και σχετικά με το τι θα γίνει με όσους δεν μπορέσουν να αυτοαπογραφούν.

Απογραφή 2021: Τα σχόλια στο Twitter

Οι αρνητές της απογραφής, όπως αναμενόταν άλλωστε, έδωσαν τροφή για πολλά σχόλια στο Twitter, όπου ένα γλέντι έχει στηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γερονικολού για τα σχόλια επειδή δεν μαγειρεύει: «Το σπίτι είναι ευθύνη και των δύο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της μέσω Instagram, αντιδρώντας στα σχόλια που προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Θάνος Μπίρκος: Tο σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε στο στρατό

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υπνική άπνοια που αντιμετώπισε και την απρόσμενη στιγμή που την αποκάλυψε στη θητεία του.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με νέα σειρά

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η αγαπημένη σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Το ειδύλλιο που σόκαρε το Χόλιγουντ: Παράτησε την έγκυο σύντροφό του για μια 24χρονη σταρ και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μια σχέση που ξεκίνησε στα γυρίσματα και προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο - και μια απρόσμενη επανασύνδεση 20 χρόνια μετά

Σάλος στα social media: Ο Benny Blanco φίλησε το στήθος της Selena Gomez δημόσια

E-Daily 3.Left Χτες
Το στιγμιότυπο που το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά

Στη Μύκονο ο Βαγγέλης Παυλίδης: Διακοπές στον Πάνορμο για τον σούπερ σταρ της Μπενφίκα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τα γήπεδα και την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός