E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρίκαλα: Από 3 ετών ασελγούσε στην κόρη του ο αστυφύλακας

Νέα στοιχεία για το παρελθόν και τις κινήσεις του 29χρονου αστυφύλακα απο τα Τρίκαλα

Δημοσίευση 15/11/2021 | 10:46

Τρίκαλα: Από 3 ετών ασελγούσε στην κόρη του ο αστυφύλακας

Νέα στοιχεία για το παρελθόν και τις κινήσεις του 29χρονου αστυφύλακα απο τα Τρίκαλα που κατηγορείται οτι ασελγούσε στο 4χρονο κοριτσάκι του φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Σύμφωνα με έχουν στα χέρια τους οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ που του πέρασαν χειροπέδες, φέρεται εδώ και ένα χρόνο να εκτόνωνε τα αρρωστημένα του ένστικτα στο παιδάκι του, όταν εκείνο ήταν μόλις 3 ετών. Μάλιστα εκτός απο τα Τρίκαλα, του επετίθετο και στο πατρικο του σπίτι στην Κρήτη.

Φαίνεται ο αστυφύλακας, που αρχικά υπηρετούσε στην Ασφάλεια της Βουλής και τα Επίσημα να απομακρύνθηκε το 2013, καθώς η συμπεριφορά του άλλαξε μετά απο ένα τροχαίο ατύχημα που είχε και έκτοτε υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου στα Τρικαλα.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα παρουσιάζοντας μια σκληρή στάση, όμως το παιδάκι μίλησε στην παιδοψυχολόγο και αποκάλυψε όλα όσα φρικτά της έκανε ο πατέρας της, λέγοντάς της μάλιστα να κρατάει το στόμα του κλειστό.

Την ιδια ώρα οι αξιωματικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής, αλλα και τα αποτελέσματα απο την εξέταση των κινητών και του λάπτοπ του αστυφύλακα για να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά του.

Την Πέμπτη απολογείται ο αστυνομικός

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός.

H υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία «έσκασε» στις αρχές της περασμένης εβδομάδας όταν η μητέρα του κοριτσιού -η οποία από το 2018 είναι σε διάσταση με τον 29χρονο αστυνομικό- τον κατήγγειλε στην αστυνομία για ασέλγεια, διακρίνοντας περίεργη συμπεριφορά στο κοριτσάκι. Την υπόθεση ανέλαβε άμεσα το Εσωτερικών Υποθέσεων, το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ καθοριστική φέρεται να είναι η κατάθεση παιδοψυχολόγου η οποία επίσης το εξέτασε.

O αστυνομικός, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιοι έστησαν το «Μουντιάλ» μέσα στα ερείπια της Γάζας και γιατί παίζουν ξυπόλητοι

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νεαροί Παλαιστίνιοι στη Χαν Γιουνίς διοργανώνουν αυτοσχέδιο τουρνουά ποδοσφαίρου σε αλάνα με άμμο, αναζητώντας μια ανάσα κανονικότητας μέσα στον πόλεμο.

Λήμνος: Το Λιμενικό διέσωσε 5χρονο που παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα πάνω σε φουσκωτό στρώμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Το μικρό παιδί είναι καλά στην υγεία του - οι γονείς του τέθηκαν υπό κράτηση

Κομοτηνή: 17χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα ‑ Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής.

Συνελήφθη 65χρονος στη Φθιώτιδα για υπόθεση αποπλάνησης 12χρονου

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Τον παρέσυρε στο όχημά του και τον οδήγησε σε ερημικό μέρος, κλείδωσε την πόρτα και τον ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις

Καύσωνας: Γέμισαν τα νεκροτομεία και τα γραφεία τελετών στο Παρίσι ‑ «Στείλτε πιο μακριά τις σορούς»

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Tα νεκροτομεία στη γαλλική πρωτεύουσα έφτασαν στο όριο της χωρητικότητάς τους

Κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου για την ακρίβεια

Ελλάδα 29.06.2026
Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα με βιομηχανία και σούπερ μάρκετ – Στο τραπέζι συμφωνία για μειώσεις τιμών ή παράταση του πλαφόν

Καύσωνας χωρίς προηγούμενο στην Πολωνία: Στους 39℃ ο υδράργυρος, οι κάτοικοι ψήνουν αυγά στον ήλιο

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Καύσωνας διαρκείας στην Κεντρική Ευρώπη – Στη Βαρσοβία, τηγανίζουν αυγά στα μπαλκόνια τους

Νοσοκομεία, κομμωτήρια, καθαριστές: Σε ποιους κλάδους επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας, πώς θα λειτουργεί

Οικονομία 29.06.2026
Η πρώτη φάση της νέας επέκτασης της ψηφιακής κάρτας εργασίας ξεκίνησε να εφαρμόζεται πιλοτικά από τις 2 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 11 Οκτωβρίου.

Τέλος η τελωνειακή ατέλεια για μικρά δέματα από Κίνα: Πλατφόρμες πέρασαν τις χρεώσεις, καταναλωτές ακυρώνουν παραγγελίες

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ακόμα και αν η παραγγελία έγινε ήδη «χωρίς τρίευρα», αν περάσει τελωνείο μετά την 1η Ιουλίου ο κούριερ μπορεί να ζητήσει έξτρα χρέωση για να παραδώσει

Καιρός: Πού θα βρέξει αύριο και τι θα συμβεί τα επόμενα 24ωρα

Καιρός 29.06.2026
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ