E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρίκαλα: Από 3 ετών ασελγούσε στην κόρη του ο αστυφύλακας

Νέα στοιχεία για το παρελθόν και τις κινήσεις του 29χρονου αστυφύλακα απο τα Τρίκαλα

Δημοσίευση 15/11/2021 | 10:46

Τρίκαλα: Από 3 ετών ασελγούσε στην κόρη του ο αστυφύλακας

Νέα στοιχεία για το παρελθόν και τις κινήσεις του 29χρονου αστυφύλακα απο τα Τρίκαλα που κατηγορείται οτι ασελγούσε στο 4χρονο κοριτσάκι του φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Σύμφωνα με έχουν στα χέρια τους οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ που του πέρασαν χειροπέδες, φέρεται εδώ και ένα χρόνο να εκτόνωνε τα αρρωστημένα του ένστικτα στο παιδάκι του, όταν εκείνο ήταν μόλις 3 ετών. Μάλιστα εκτός απο τα Τρίκαλα, του επετίθετο και στο πατρικο του σπίτι στην Κρήτη.

Φαίνεται ο αστυφύλακας, που αρχικά υπηρετούσε στην Ασφάλεια της Βουλής και τα Επίσημα να απομακρύνθηκε το 2013, καθώς η συμπεριφορά του άλλαξε μετά απο ένα τροχαίο ατύχημα που είχε και έκτοτε υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου στα Τρικαλα.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα παρουσιάζοντας μια σκληρή στάση, όμως το παιδάκι μίλησε στην παιδοψυχολόγο και αποκάλυψε όλα όσα φρικτά της έκανε ο πατέρας της, λέγοντάς της μάλιστα να κρατάει το στόμα του κλειστό.

Την ιδια ώρα οι αξιωματικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής, αλλα και τα αποτελέσματα απο την εξέταση των κινητών και του λάπτοπ του αστυφύλακα για να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά του.

Την Πέμπτη απολογείται ο αστυνομικός

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός.

H υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία «έσκασε» στις αρχές της περασμένης εβδομάδας όταν η μητέρα του κοριτσιού -η οποία από το 2018 είναι σε διάσταση με τον 29χρονο αστυνομικό- τον κατήγγειλε στην αστυνομία για ασέλγεια, διακρίνοντας περίεργη συμπεριφορά στο κοριτσάκι. Την υπόθεση ανέλαβε άμεσα το Εσωτερικών Υποθέσεων, το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ καθοριστική φέρεται να είναι η κατάθεση παιδοψυχολόγου η οποία επίσης το εξέτασε.

O αστυνομικός, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή ‑ Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής

«Καμία υπερεργασία, πληρώθηκε κανονικά» λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την ειδικευόμενη που εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
«Μετακινήθηκε για 5 ημέρες στη Σάμο, όπου και φιλοξενήθηκε δωρεάν σε ένα καινούργιο διαμέρισμα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας

Εύβοια: Με καφέ και μωβ μέδουσες γέμισε η θάλασσα και προκαλεί ανησυχία

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Εκατοντάδες μέδουσες έχουν κατακλύσει παραλίες στον Ευβοϊκό κόλπο

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Μαρτίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου

Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο

Ελλάδα 29.04.2026
Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, προειδοποιεί το Ιράν «να βάλει μυαλό σύντομα»

Ο παιδικός έρωτας που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία: Φριχτό τέλος για ζευγάρι σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Οι Αρχές δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει τα κίνητρα πίσω από το έγκλημα

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή κατηγορείται ο 89χρονος πιστολέρo: «Δεν είχα ανθρωποκτόνο πρόθεση»

Ελλάδα 29.04.2026
Ο ίδιος φέρεται να επιμένει πως η αγανάκτηση όπλισε το χέρι του

Η δίκη του αιώνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Έλον Μασκ στο εδώλιο κατά της OpenAI

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Η δίκη του Έλον Μασκ κατά του Σαμ Αλτμαν, του OpenAI και της Microsoft ξεκίνησε στην Καλιφόρνια, με τον ιδρυτή της Tesla να υποστηρίζει ότι το OpenAI πρόδωσε την αρχική μη κερδοσκοπική αποστολή του