E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Σουξές: Το άκυρο επάγγελμα που έκανε πριν γίνει ηθοποιός

"Αλλά ακολούθησα αυτό που ήθελε η ψυχή μου. Και επειδή δόθηκα στην δουλειά μου κι αυτή δεν με άφησε έτσι"

Δημοσίευση 14/11/2021 | 11:11

Γιώργος Σουξές: Το άκυρο επάγγελμα που έκανε πριν γίνει ηθοποιός

Ο Γιώργος Σουξές έδωσε συνέντευξη στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου και μίλησε για το επάγγελμα που έκανε, πριν γίνει ηθοποιός.

Από μικρός θέλατε να γίνετε ηθοποιός;

Από 16 ετών εργαζόμουν στη ΔΕΗ και είχα εξειδικευτεί. Μέσα στη ΔΕΗ έμαθα πολλά πράγματα και ήμουν σαν δημόσιος υπάλληλος. Είχα τον μισθό μου, το ωράριό μου, θα έβγαινα στην σύνταξη από εκεί μέσα. Αλλά δεν ήταν το όνειρό μου να μείνω στην ΔΕΗ. Ήθελα να γίνω ηθοποιός. Επέλεξα λοιπόν να πάρω το ρίσκο και να φύγω από τη ΔΕΗ και να κάνω αυτό που θα με κάνει ευτυχισμένο. Οι γονείς δεν ήθελαν φυσικά να φύγω από την ΔΕΗ, από την μονιμότητά μου για μια δουλειά με ανασφάλεια. Αλλά ακολούθησα αυτό που ήθελε η ψυχή μου. Και επειδή δόθηκα στην δουλειά μου κι αυτή δεν με άφησε έτσι. Πάντα υπήρχε ψωμί στο τραπέζι μου και το χαμόγελο στα χείλη μου από τη δημιουργία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»