E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγγελική Νικολούλη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου»

Η απάντηση που έδωσε η Αγγελική Νικολούλη για τους ισχυρισμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/11/2021 | 17:54

Αγγελική Νικολούλη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου»

Στην δολοφονία της Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά την εισαγγελική πρόταση «φωτιά» για τον συζυγοκτόνο και τα όσα δηλώνει ο ίδιος μέσα από τις φυλακές σχετικά με τα σενάρια τα οποία τον ήθελαν να έχει εξωσυζυγική σχέση, η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον πιλότο.

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με απόδοση λόγου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι “ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι” αυτό λέει τώρα», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Δημήτρης Φρέσκος.

«Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ» είπε η Αγγελική Νικολούλη.

«Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δεν θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Όποτε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια», συνέχισε η δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μεσόγειος έχει καθυστερήσει ένα τσουνάμι ‑ 100% να συμβεί μέσα σε 30 χρόνια λένε οι επιστήμονες

Κόσμος 16.03.2026
Στην εκπαίδευση και την «ανάγνωση» των προειδοποιητικών σημαδιών ενός τσουνάμι εστιάζουν οι ειδικοί

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Δίνει 50 εκατομμύρια ευρώ η Ρεάλ Μαδρίτης για το παιδί‑θαύμα της Ελλάδας

Αθλητικά Νέα 16.03.2026
Μυθικό το ποσό που είναι έτοιμη να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Γκενκ για την απόκτηση του 18χρονου Κωνσταντίνου Καρέτσα.

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Νεκρός 51χρονος αστυνομικός

Ελλάδα 16.03.2026
Κατέρρευσε μπροστά σε συναδέλφους του

Σκάφος της Frontex με έξι επιβάτες βούλιαξε στο Καστελόριζο ‑ Δύο τραυματίες

Ελλάδα 16.03.2026
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το εσθονικό περιπολικό προσέκρουσε σε ξέρα κατά τη διάρκεια ελιγμού και στη συνέχεια βυθίστηκε

Ιράν: Η στιγμή που αμερικανοϊσραηλινή πλήττει αρχηγείο της αστυνομίας

Κόσμος 16.03.2026
Η επίθεση στην επαρχία Χαμαντάν στο δυτικό Ιράν σημειώθηκε στις 7 Μαρτίου

«Στημένη υπόθεση» χαρακτηρίζει ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ τις κατηγορίες της Αρχής για απόκρυψη 3,2 εκατομμυρίων ευρώ

Ελλάδα 16.03.2026
«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε», δηλώνει από το επίσημο site της ΓΣΕΕ και προαναγγέλλει ότι τις επόμενες ημέρες θα δώσει στη δημοσιότητα τα σχετικά στοιχεία

Λαριτζανί προς μουσουλμανικά έθνη: «Σε ποια πλευρά είστε;»

Κόσμος 16.03.2026
Ο Λαριτζανί εξέφρασε την απογοήτευσή του για την «έλλειψη υποστήριξης», όπως είπε, από χώρες με μουσουλμανική πλειοψηφία

Στενά του Ορμούζ: Σε ποιες χώρες επιτρέπει το Ιράν τη διέλευση των πλοίων τους

Κόσμος 16.03.2026
Οι ΗΠΑ και σύμμαχοί τους σύμφωνα με το Ιράν απαγορεύεται να διέλθουν από τον θαλάσσιο διάδρομο, από όπου περνάει το ένα πέμπτο των παγκόσμιων αποστολών πετρελαίου