E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγγελική Νικολούλη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου»

Η απάντηση που έδωσε η Αγγελική Νικολούλη για τους ισχυρισμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/11/2021 | 17:54

Αγγελική Νικολούλη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου»

Στην δολοφονία της Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά την εισαγγελική πρόταση «φωτιά» για τον συζυγοκτόνο και τα όσα δηλώνει ο ίδιος μέσα από τις φυλακές σχετικά με τα σενάρια τα οποία τον ήθελαν να έχει εξωσυζυγική σχέση, η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον πιλότο.

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με απόδοση λόγου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι “ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι” αυτό λέει τώρα», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Δημήτρης Φρέσκος.

«Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ» είπε η Αγγελική Νικολούλη.

«Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δεν θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Όποτε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια», συνέχισε η δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η επίσημη ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η Γωγώ Μαστροκώστα άφησε την τελευταία της πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, σε ηλικία 56 ετών

Πανελλήνιες 2026: Σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης – «Κανένα παιδί μόνο»

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων και πανελλαδικό δίκτυο παρεμβάσεων θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Παιδείας

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αναίρεση για την αποφυλάκισή του από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Η απόφαση του Αρείου Πάγου θα ληφθεί μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιουνίου

Καστοριά: Τηλεφωνικές απάτες με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ελλάδα 25.05.2026
Οι δράστες παρίσταναν τους λογιστές και έπειθαν τα θύματα να παραδώσουν μετρητά και χρυσαφικά

Πέθανε ο Παρασκευάς Αντζας

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Ο παλαίμαχος παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ τα τελευταία χρόνια πάλευε με την νόσο ALS

Επίδομα Στέγασης 2026: Πώς γίνεται η αίτηση και ποια λάθη οδηγούν σε απόρριψη

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι για την υποβολή της αίτησης

Αχαρνές: Ένοπλη ληστεία σε ταξιτζή από 3 άνδρες

Ελλάδα 25.05.2026
Τον απείλησαν με πιστόλι και μαχαίρι

Έντονη ανησυχία στο Τόκιο: Ανδρας ψέκασε άγνωστη ουσία σε εμπορικό κέντρο ‑ 20 τραυματίες

Κόσμος 25.05.2026
Παραμένει άγνωστο τι ήταν αυτό που έριξε στον χώρο ο άνδρας

Διακίνηση όπλων «φαντασμάτων» στη Θράκη στην τουρκική μαφία

Ελλάδα 25.05.2026
Δύο συλλήψεις μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.