E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Τζέισον Μομόα πρωταγωνιστεί σε βίντεο για την προστασία των λύκων

Ο Τζέισον Μομόα στο βίντεο μιμείται το ουρλιαχτό των λύκων και μιλά για τον αγώνα για τη διάσωση του είδους που κινδυνεύει από το κυνήγι

Δημοσίευση 12/11/2021 | 14:59

Ο Τζέισον Μομόα πρωταγωνιστεί σε βίντεο για την προστασία των λύκων

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζέισον Μομόα, υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων, και προτρέπει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να προσθέσει τους λύκους στη λίστα των απειλούμενων ειδών.

Ο ηθοποιός της ταινίας «Dune» προέτρεψε την αμερικανική κυβέρνηση να προσθέσει ξανά τους λύκους στη λίστα των απειλούμενων ειδών σε ένα νέο βίντεο για την προστασία των σαρκοφάγων θηλαστικών.

Ο Τζέισον Μομόα στο βίντεο μιμείται το ουρλιαχτό των λύκων και μιλά για τον αγώνα για τη διάσωση του είδους που κινδυνεύει από το κυνήγι.

Ο ηθοποιός σημειώνει ότι οι κυνηγοί δεν σκοτώνουν μόνο ενήλικους λύκους, αλλά και τα κουτάβια τους στα κρησφύγετα τους.

Ο Τζέισον Μομόα προβάλλει το αίτημα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στο #RelistWolves μαζί με άλλες διασημότητες όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Ιλίζα Σλεζίνγκερ.

Ο ηθοποιός κοινοποίησε το βίντεο στη σελίδα του στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Οι λύκοι παραμένουν υπό επίθεση σε όλη τη χώρα.
Πολιτείες όπως το Αϊντάχο και η Μοντάνα έχουν κηρύξει πόλεμο στους λύκους επιτρέποντας τη σφαγή έως και του 90% του πληθυσμού των λύκων τους. Νωρίτερα φέτος, σε κυνήγι στο Ουισκόνσιν σκοτώθηκαν πάνω από 200 λύκοι σε λιγότερο από 60 ώρες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boeing: Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη

Κόσμος Χτες
Πριν από λίγες εβδομάδες είχε αυτοκτονήσει πρώην υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τα πρότυπα παραγωγής και ασφαλείας

Αυτές είναι οι πλουσιότερες χώρες του κόσμου

Οικονομία Χτες
Η θέση της Ελλάδας

Φωτιά τώρα στη Βοιωτία ‑ Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Ελλάδα Χτες
Μεγάλη φωτιά στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας

Φρiκη στην Κρήτη: Βίντεο «καίει» το νονό που βiαζε το βαφτιστήρι του

Ελλάδα Χτες
O 51χρονος ισχυρίστηκε πως είναι «άρρωστος»

Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο

Οικονομία Χτες
Η τιμή των πουλερικών αυξήθηκε αφενός λόγω των σημαντικών εισαγωγών από χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και λόγω της μείωσης της παραγωγής

Βούλα: «Βλέπουν» κόντρες μηχανών πίσω από την παράσυρση της 72χρονης από δύο μοτοσικλέτες

Ελλάδα Χτες
Ο σύζυγός της άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδε δύο μηχανές να έρχονται από το φανάρι η μία δίπλα από την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα