E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καγιά για Παπαγεωργίου: Γίνεται μια επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει

«Ποιοι είναι οι όλοι που ξέρουν την αλήθεια; Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας», δήλωσε η Βίκυ Καγιά

Δημοσίευση 12/11/2021 | 13:56

Καγιά για Παπαγεωργίου: Γίνεται μια επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει

Όλα όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Βίκυ Καγιά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έφτασαν στα αφτιά της παρουσιάστριας του DWTS από το Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη. Η Βίκυ Καγιά δεν μάσησε τα λόγια της και πλέον φαίνεται ότι η κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών είναι πιο έντονη από ποτέ.

«Ποιοι είναι οι όλοι που ξέρουν την αλήθεια; Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ρωτήστε την ίδια. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά.

Πληγώθηκε ποιος; Από μένα; Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια εντύπωση ότι την πείραξε κάτι γιατί είχαμε μια συνεργασία άρτια δύο χρόνια.

Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα; Όποτε θέλει ας πάρει, εννοείται. Προσπάθησε ποτέ να μου μιλήσει και δεν της σήκωσα το τηλέφωνο; Μου φαίνεται περίεργο το «δεν είχε το περιθώριο να μου μιλήσει». Ήμασταν δίπλα δίπλα δύο χρόνια. Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον; Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάγαμε για όλα τα άλλα, κάναμε την πλάκα του αιώνα, ήμασταν στα ταξίδια μέρες ολόκληρες μαζί και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει μόνο η ίδια.

Πάντως εγώ, όταν είχα κάτι να πω στους συνεργάτες μου, πάντα το έλεγα. Το τηλέφωνό μου το έχει, τις ευχές μου τις πήρε όταν ξεκίνησε η εκπομπή της. Την έχω δει ποτέ έξω και δεν την έχω αγκαλιάσει;

Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει και δεν μου αξίζει γιατί δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ», είπε η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν έχω πει ποτέ στο κανάλι «θα πάρετε αυτόν, θα διώξετε τον άλλον». Μου είπαν ότι δεν θα είναι, έχει πάει στον Alpha. Κάθε φορά το κανάλι αποφασίζει τι θα γίνει και πώς θα γίνει και δεν ρωτάει εμένα», κατέληξε η Βίκυ Καγιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει ο Τραϊανός Δέλλας: «Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει»

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Ο Τραϊανός Δέλλας από το 2006 μέχρι και σήμερα υπήρξε δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα σαν φύλακας-άγγελος

YFSF: Ποιος διαγωνιζόμενος ήταν ο νικητής του 6ου επεισοδίου

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που εντυπωσίασε

Νίκος Οικονομόπουλος – Ο εκνευρισμός μπροστά στην κάμερα για την προσωπική του ζωή

E-Daily 3.Left 25.05.2026
«Ποια είναι αυτά τα δημοσιεύματα, για πες μου»

Επιστρέφει το πιο ιντρικαδόρικο reality show: Αποχωρήσεις, comeback και νέο δράμα στο Netflix

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Το Selling Sunset αλλάζει για πάντα –Τρελές επιστροφές και αποχωρήσεις

«Πάντα γυρνάει σε μένα»: Ο σύντροφος της σταρ του OnlyFans που πήγε με 1.113 άνδρες σε 12 ώρες «σπάει» τη σιωπή του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Λίλι Φίλιπς είχε προκαλέσει παγκόσμιο σάλο με το ακραίο challenge της και τώρα ο σύντροφός της αποκαλύπτει γιατί δεν ζηλεύει καθόλου, παρά τον θόρυβο γύρω από το όνομά της

Αποκαλυπτική εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι δίπλα στον Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι παρακολούθησε την προβολή της ταινίας «Michael» στο Λος Αντζελες