E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μια 35χρονη Αμερικανίδα δηλώνει ευτυχισμένη στο γάμο της με τον ομοφυλόφιλο σύζυγό της

Υποστηρίζει πως η σχέση τους στο κρεβάτι λειτουργεί εξαιρετικά με εβδομαδιαίες συναντήσεις ανατροφοδότησης για το σeξ

Δημοσίευση 11/11/2021 | 21:21

Μια 35χρονη Αμερικανίδα δηλώνει ευτυχισμένη στο γάμο της με τον ομοφυλόφιλο σύζυγό της

Η Μπριν Έμπλεϊ, 35 ετών, από το Ιπσιλάντι του Μίσιγκαν, περιγράφει τον εαυτό της ως στρέιτ, ενώ ο σύζυγός της Μάθιου Νίλσον, 33 ετών, προσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλος ή πανσeξουαλικός και λέει ότι «έλκεται περισσότερο από τους άντρες παρά από τις γυναίκες».

Το ζευγάρι έβγαινε από το 2017 και έχει δύο κόρες: την Αμαντίν, δύο ετών και τη Ζινεβέρ ενός χρόνου.

Οι δυο τους είναι μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού και των Αγίων των Τελευταίων Ημερών – μια πίστη που δεν αποδέχεται τις σχέσεις του ίδιου φύλου – και ο Μάθιου παραδέχεται ότι η ιδέα του να παραμείνει ελεύθερος και ανύπαντρος για πάντα ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για να δημιουργήσει σχέση με γυναίκες.

Ο Μάθιου έβγαινε ραντεβού με άνδρες και γυναίκες πριν δεσμευτεί με την Μπριν, αλλά δεν είχε κάνει ποτέ σeξ με κανέναν, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του πριν παντρευτούν.

Το ασυνήθιστο ζευγάρι διατηρεί τη σχέση του λειτουργική και ζωντανή με τη θεραπεία και τις εβδομαδιαίες συζητήσεις για το σeξ που προγραμματίζονται για κάθε Πέμπτη, όπου προσφέρουν ο ένας στον άλλο ανατροφοδότηση και συμβουλές.

Η μητέρα δυο μικρών κοριτσιών λέει ότι από την αρχή το ζευγάρι λάτρευε τα φιλιά, κάτι που έμοιαζε με καλό σημάδι.

«Ελπίζαμε ότι το σeξ θα ήταν εξίσου καλό με τα φιλιά και τα χάδια και ευτυχώς είναι υπέροχο!» παραδέχεται η Μπριν.

«Νομίζω ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι απ’ όσοι νομίζουμε είναι γκέι και δεν το παραδέχονται. Πολλές από τις προηγούμενες σχέσεις μου περιστρέφονταν γύρω από την ερωτική χημεία, οπότε το να μην υπάρχει αυτό ως βασικός παράγοντας στη σχέση μου με τον Μάθιου ήταν αναζωογονητικό» λέει η Μπριν, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Αν και κυρίως ελκύομαι περισσότερο από άντρες, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που με ελκύουν. Έχω ακούσει γκέι άντρες να λένε ότι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν ότι κάνουν σeξ με μια γυναίκα, αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι. Δεν είναι ακόμα το πιο δυνατό κομμάτι της σχέσης μας, είναι εύκολο για μένα να αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να χάνω αν ήμουν σε σχέση με έναν άντρα. Αλλά εκτός αυτού απολαμβάνουμε να κάνουμε σeξ και να είμαστε μαζί με αυτόν τον τρόπο, κάτι που είναι ανακούφιση!» εξηγεί ο Μάθιου από τη πλευρά του.

Η Μπριν λέει ότι έστω κι αν η θρησκεία τους δεν επιτρέπει τον γάμο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου, θα προσπαθήσουν να διδάξουν τις κόρες τους να είναι ευτυχισμένες είτε γκέι είτε στρέιτ.

«Η θρησκεία μάς διδάσκει ότι ο γάμος είναι μόνο ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, αλλά εμείς θέλουμε οι κόρες μας να είναι ευτυχισμένες όποιες κι αν είναι, όποιον κι αν επιλέξουν ως σύντροφό τους και όποιον κι αν τους ελκύει. Εμείς είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σ’ αυτήν την παράξενη, μοναδική και υπέροχη σχέση μας» κατέληξε η Μπριν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μυστικό της Catherine Zeta ‑Jones δεν είναι δίαιτα – Είναι κάτι πολύ πιο απλό

E-Daily 3.Left 10.05.2026
Το καθημερινό πρόγραμμα που της κρατά σώμα και δέρμα άψογα

Η σύντροφος της Rosalía είναι ένα πανέμορφο μοντέλο

E-Daily 3.Left 10.05.2026
Ήταν άγνωστη τώρα πια, fashion icon

Ηλίας Βρεττός: Πώς συνέβη ο ξυλοδαρμός στην Κύπρο – «Ήταν χοντρό»

E-Daily 3.Left Χτες
Όσα εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βρεττός

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τους έκλεψαν το σκάφος, βρήκαν πού το έκρυψαν... και το έκλεψαν πίσω

Παράξενα Χτες
Viral έχουν γίνει οι ιδιοκτήτες ενός κλεμμένου σκάφους στις ΗΠΑ, οι οποίοι όταν εντόπισαν την περιουσία τους αποφάσισαν να αναλάβουν δράση

Γιώργος Γρηγοριάδης: Στο χειρουργείο ο δημοσιογράφος

E-Daily 3.Left Χτες
Μετά από πρόβλημα υγείας

Ο Κέβιν Μπέικον δέχτηκε επίθεση από σμήνος μελισσών: Η κόρη του έκανε αναπαράσταση της αντίδρασής του, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Με τσιμπούσαν παντού, ακόμη και κάτω από το πουκάμισό μου», είπε ο ηθοποιός

Γυναίκα χώρισε τον σύντροφό της αφού είδε τι συζήταγε με το ChatGPT

E-Daily 3.Left Χτες
Η στιγμή που διάβασε το ιστορικό συνομιλιών του και κατάλαβε πως η σχέση τους είχε ήδη τελειώσει

Πώς σχολιάστηκε στις εκπομπές η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left Χτες
«Χειροκροτώ», «Τη θαύμασα πολύ και τη ζήλεψα»

«Αθήνα, ξύπνα!»: Η ανάρτηση των Metallica λίγο πριν την μεγάλη συναυλία

E-Daily 3.Left Χτες
Έκαναν ανάρτηση στις 6 το πρωί!

Τι τηλεθέαση έκανε η Σία Κοσιώνη στο τελευταίο της δελτίο στον ΣΚΑΪ;

Media Χτες
To γενικό σύνολο στο φινάλε της δημοσιογράφου

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

E-Daily 3.Left Χτες
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα

Κώστας Τσουρός: Το αντίο του στη Σία Κοσιώνη – «Όλοι οι κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν πολλές φορές πολύ καλύτεροι»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε on air τη Σία Κοσιώνη, η οποία σήμερα εκφωνεί το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΙ έπειτα από δύο δεκαετίες