E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλάνδρι: Τι ισχυρίζεται στην αστυνομία η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό

Ακατάληπτα τα όσα λέει η Κλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της

Δημοσίευση 11/11/2021 | 19:56

Χαλάνδρι: Τι ισχυρίζεται στην αστυνομία η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό

 Είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και ζήτησε να τη... συλλάβουν - Τα ασφαλιστικά μέτρα και η πολύχρονη δικαστική διαμάχη με τον γνωστό οφθαλμίατρο

Την ώρα που ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γεώργιος Νέος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, νέα στοιχεία που φθάνουν στις αστυνομικές αρχές, δείχνουν ότι τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι στην οδό Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι ήταν η δραματική κορύφωση ενός δικαστικού θρίλερ με πολλά θερμά επεισόδια.

Ποια είναι η εικαστικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της...

Οι αναλυτές της Ασφάλειας αδυνατούν να βγάλουν άκρη για την Κλοντιάνα Τσέλο, καθώς μέσα σε ένα ακατάληπτο παραλήρημα τη μια μιλάει για το παιδί της και την άλλη αναφέρεται σε μια γυναίκα η οποία λέει ότι προσποιείται ότι είναι μητέρα της, ζητώντας από τους αστυνομικούς να πάνε να την πιάσουν γιατί είναι όπως ισχυρίζεται μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Σε πρώτη φάση, αυτό που προσπαθούν να εξακριβώσουν είναι από ποιους, πότε και πως προμηθεύτηκε το όπλο που με το οποίο πυροβόλησε δυο φορές στην κοιλιά και στο στήθος τον γιατρό και επίσης αν υπάρχουν συνεργοί που την βοήθησαν να στήσει ενέδρα για να δολοφονήσει τον πατέρα του παιδιού της.

Όλα δείχνουν ότι αιτία της μεγάλης κόντρας που είχε η γυναίκα από την Αλβανία που δηλώνει εικαστικός με τον οφθαλμίατρο είναι το κοριτσάκι που απέκτησαν πριν 13 χρόνια και για το οποίο έχει κερδίσει την επιμέλεια με δικαστική απόφαση ο 68χρονος. Μια απόφαση την οποία όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να δεχθεί με αποτέλεσμα να χάνει συχνά τον έλεγχο του εαυτού της και να του επιτίθεται ανεβάζοντας ακόμα και screenshots των προσωπικών τους μηνυμάτων στα πολλά προφίλ που διατηρούσε στο Facebook.

Σήμερα το μεσημέρι, έστησε για ακόμη μια φορά καρτέρι έξω από το σπίτι του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι γνωρίζοντας ότι θα επέστρεφε μαζί με την κόρη τους από το σχολείο.

Κρύφτηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και όταν εμφανίσθηκε με το κοριτσάκι πετάχτηκε μπροστά του και άρχισε να φωνάζει. Πάνω στην διαπληκτισμό, σήκωσε το περίστροφο και πάτησε τη σκανδάλη δύο φορές. Οι σφαίρες βρήκαν στην κοιλιακή χώρα τον γιατρό ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Μάρτυρας του φρικτού αυτού σκηνικού το 13χρονο κοριτσάκι… Στη συνέχεια η Αλβανίδα, σαν να μην τρέχει τίποτα, έφυγε από το σημείο όμως λίγα τετράγωνα πιο κάτω αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί για το συμβάν την εντόπισαν και της πέρασαν χειροπέδες. Ως δικαιολογία τους είπε ότι προέβη σε αυτή την πράξη γιατί της απήγαγαν και της βίασαν το παιδί.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η οικογένεια του γιατρού που είχε δεχθεί επιθέσεις από την Τσέλο, μάλιστα η Αγγλίδα σύζυγος του είχε ξυλοκοπηθεί από την γυναίκα καθώς της είχε στήσει καρτέρι και πάλι μπροστά στο παιδί, της όρμησε και της χτυπούσε το κεφάλι, είχε προβεί σε ενέργειες ασφαλιστικών μέτρων. Σύμφωνα με αυτά, απαγορευόταν να πλησιάζει την οικογένεια σε απόσταση 100 μέτρων, το σπίτι στο Χαλάνδρι, το νοσοκομείο που εργαζόταν ο οφθαλμίατρος στη λεωφόρο Κηφισίας και το ιατρείο του στο Ψυχικό. Όμως, από ότι λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια, η Τσέλο δεν τα τηρούσε και μετά από κάθε παραβίαση οι επισκέψεις στην Αστυνομία ήταν συχνές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λαμία: Καταδικάστηκε η μητέρα που εγκατέλειψε το 10χρονο παιδί της με αυτισμό στα δικαστήρια

Ελλάδα 10.03.2026
Η κατηγορούμενη δεν παρέστη στη διαδικασία και η επιμέλεια του παιδιού «περνάει» στον πατέρα του

Κλείνει το μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου της Μέσης Ανατολής – Χτυπήθηκε από drone

Κόσμος 10.03.2026
Μπορεί να επεξεργαστεί 922.000 βαρέλια την ημέρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα τιμηθεί με το Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας από την ΕΕ

Ελλάδα 10.03.2026
Το νεοσύστατο Ευρωπαϊκό Παράσημο Αξίας θα αποτελεί μια αναγνώριση για τη σημαντική συμβολή τους και την προώθηση και υπεράσπιση των ευρωπαϊκών αξιών

Τέμπη: Συνεχίζεται η κατάθεση του πραγματογνώμονα μετά το μπαράζ κατασχέσεων βιντεοληπτικού υλικού

Ελλάδα 10.03.2026
Ο δικαστικός πραγματογνώμονας καταθέτει σήμερα, για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα ως μάρτυρας, μετά και το μπαράζ κατασχέσεων που ξεκίνησε από χθες με απόφαση του δικαστηρίου

Συγκλονίζει συνάδελφος της Σοφίας Χρηστίδου: «Είχε να αντιμετωπίσει αγρίμια μέσα στην τάξη»

Ελλάδα 10.03.2026
«Η κυρία Σοφία είχε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια συμπεριφορές, απ` αυτές που αντιμετωπίζουν οι καθηγήτριες Αγγλικών, Γαλλικών, των οποίων οι ώρες μετατρέπονται σε παιδική χαρά» λέει η συνάδελφος της Σοφίας Χρηστίδου

Πειραιάς: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι

Ελλάδα 10.03.2026
Στην περιοχή της πύλης Ε1 στο λιμάνι έγινε το περιστατικό με την πτώση του αυτοκινήτου στη θάλασσα

Κομοτηνή: Απειλή για βόμβα στα δικαστήρια ‑ Εκκενώθηκε το κτίριο

Ελλάδα 10.03.2026
Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας προκάλεσε συναγερμό στις Αρχές

Σοκαριστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή: Αντίπαλος του έσπασε τον αστράγαλο με τάκλιν

Αθλητικά Νέα 10.03.2026
Το πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας του Ισημερινού βυθίστηκε στο χάος όταν ο Ζαν Πιερ Αρόγιο Βερνάζα δέχθηκε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Ράνιας Μπουρνέλη: Ξέσπασε η γειτόνισσα της ‑ «Παιδιά δεν έχετε;»

Ελλάδα 10.03.2026
Ο 35χρονος Γάλλος είχε παρασύρει τη 36χρονη με το αυτοκίνητό του

Voucher ΔΥΠΑ 750€: Προβλήματα με την πλατφόρμα, τι πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα 10.03.2026
Πρόβλημα στην πλατφόρμα της ΔΥΠΑ - Δυσκολίες για το Voucher των 750 ευρώ

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν να μπλοκάρουν τη μεταφορά πετρελαίου μέχρι να σταματήσουν οι επιθέσεις στο Ιράν

Κόσμος 10.03.2026
Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως οι ΗΠΑ θα πλήξουν το Ιράν «πολύ πιο σκληρά» εάν επιχειρηθεί αποκλεισμός των εξαγωγών

Πετρελαϊκός κολοσσός προειδοποιεί: Καταστροφικές οι συνέπειες, εάν συνεχιστεί το «μπλόκο» στα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 10.03.2026
Ο CEO του μεγαλύτερου εξαγωγέα πετρελαίου στον κόσμο τόνισε πως η κρίση έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα