E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλάνδρι: Τι ισχυρίζεται στην αστυνομία η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό

Ακατάληπτα τα όσα λέει η Κλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της

Δημοσίευση 11/11/2021 | 19:56

Χαλάνδρι: Τι ισχυρίζεται στην αστυνομία η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό

 Είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και ζήτησε να τη... συλλάβουν - Τα ασφαλιστικά μέτρα και η πολύχρονη δικαστική διαμάχη με τον γνωστό οφθαλμίατρο

Την ώρα που ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γεώργιος Νέος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, νέα στοιχεία που φθάνουν στις αστυνομικές αρχές, δείχνουν ότι τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι στην οδό Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι ήταν η δραματική κορύφωση ενός δικαστικού θρίλερ με πολλά θερμά επεισόδια.

Ποια είναι η εικαστικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της...

Οι αναλυτές της Ασφάλειας αδυνατούν να βγάλουν άκρη για την Κλοντιάνα Τσέλο, καθώς μέσα σε ένα ακατάληπτο παραλήρημα τη μια μιλάει για το παιδί της και την άλλη αναφέρεται σε μια γυναίκα η οποία λέει ότι προσποιείται ότι είναι μητέρα της, ζητώντας από τους αστυνομικούς να πάνε να την πιάσουν γιατί είναι όπως ισχυρίζεται μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Σε πρώτη φάση, αυτό που προσπαθούν να εξακριβώσουν είναι από ποιους, πότε και πως προμηθεύτηκε το όπλο που με το οποίο πυροβόλησε δυο φορές στην κοιλιά και στο στήθος τον γιατρό και επίσης αν υπάρχουν συνεργοί που την βοήθησαν να στήσει ενέδρα για να δολοφονήσει τον πατέρα του παιδιού της.

Όλα δείχνουν ότι αιτία της μεγάλης κόντρας που είχε η γυναίκα από την Αλβανία που δηλώνει εικαστικός με τον οφθαλμίατρο είναι το κοριτσάκι που απέκτησαν πριν 13 χρόνια και για το οποίο έχει κερδίσει την επιμέλεια με δικαστική απόφαση ο 68χρονος. Μια απόφαση την οποία όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να δεχθεί με αποτέλεσμα να χάνει συχνά τον έλεγχο του εαυτού της και να του επιτίθεται ανεβάζοντας ακόμα και screenshots των προσωπικών τους μηνυμάτων στα πολλά προφίλ που διατηρούσε στο Facebook.

Σήμερα το μεσημέρι, έστησε για ακόμη μια φορά καρτέρι έξω από το σπίτι του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι γνωρίζοντας ότι θα επέστρεφε μαζί με την κόρη τους από το σχολείο.

Κρύφτηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και όταν εμφανίσθηκε με το κοριτσάκι πετάχτηκε μπροστά του και άρχισε να φωνάζει. Πάνω στην διαπληκτισμό, σήκωσε το περίστροφο και πάτησε τη σκανδάλη δύο φορές. Οι σφαίρες βρήκαν στην κοιλιακή χώρα τον γιατρό ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Μάρτυρας του φρικτού αυτού σκηνικού το 13χρονο κοριτσάκι… Στη συνέχεια η Αλβανίδα, σαν να μην τρέχει τίποτα, έφυγε από το σημείο όμως λίγα τετράγωνα πιο κάτω αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί για το συμβάν την εντόπισαν και της πέρασαν χειροπέδες. Ως δικαιολογία τους είπε ότι προέβη σε αυτή την πράξη γιατί της απήγαγαν και της βίασαν το παιδί.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η οικογένεια του γιατρού που είχε δεχθεί επιθέσεις από την Τσέλο, μάλιστα η Αγγλίδα σύζυγος του είχε ξυλοκοπηθεί από την γυναίκα καθώς της είχε στήσει καρτέρι και πάλι μπροστά στο παιδί, της όρμησε και της χτυπούσε το κεφάλι, είχε προβεί σε ενέργειες ασφαλιστικών μέτρων. Σύμφωνα με αυτά, απαγορευόταν να πλησιάζει την οικογένεια σε απόσταση 100 μέτρων, το σπίτι στο Χαλάνδρι, το νοσοκομείο που εργαζόταν ο οφθαλμίατρος στη λεωφόρο Κηφισίας και το ιατρείο του στο Ψυχικό. Όμως, από ότι λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια, η Τσέλο δεν τα τηρούσε και μετά από κάθε παραβίαση οι επισκέψεις στην Αστυνομία ήταν συχνές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.