E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα ανηλίκων συλλαμβάνεται για 13η φορά

Την μητέρα βαραίνει η κατηγορία παραμέλησης ανηλίκων

Δημοσίευση 11/11/2021 | 11:54

Μητέρα ανηλίκων συλλαμβάνεται για 13η φορά

Μητέρα τριών ανηλίκων συλλαμβάνεται για 13 φορά, καθώς τα παιδιά της, ηλικίας 9-13 ετών, «έχουν ρημάξει» στις κλοπές την πόλη της Άρτας. Η μητέρα συλλαμβάνεται με την κατηγορία παραμέλησης ανηλίκων.

Πριν λίγες μέρα ο ένας γιός της, 10 ετών, προσπάθησε να κλέψει χρήματα από το ταμείο ενός καταστήματος, ενώ λίγο αργότερα έκλεψε το τσαντάκι ενός άνδρα με 85 ευρώ από τον εργασιακό του χώρο! Ο πιτσιρίκος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου βρέθηκαν πάνω του 60 ευρώ και αποδόθηκαν στο θύμα. Η μητέρα του «άγουρου» κακοποιού συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε για μια ακόμη φορά στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, που έχει... βαρεθεί να της ασκεί διώξεις!

Δυστυχώς, τα ανήλικα παιδιά της έχουν κάνει «επάγγελμα τις κλοπές», είτε από κοινού είτε το καθένα ξεχωριστά. Στις 5 Σεπτεμβρίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο από αυτά, καθώς εξακριβώθηκε ότι από τις 19 ως τις 30 Απριλίου ο ένας από τους δύο ανήλικους ξάφρισε τέσσερις φορές προϊόντα από το ίδιο περίπτερο στην πόλη της Άρτας, ενώ σε μία κλοπή συμμετείχε και ο αδελφός του.

Στις 31 Μαΐου, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των πιτσιρικάδων μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου, μέσα από το οποίο έκλεψαν 100 ευρώ, ενώ πέντε ημέρες πριν ένα από τα μικρά αγόρια ξάφρισε από ένα γραφείο έναν φορητό υπολογιστή και μετρητά ύψους 1.000 ευρώ. Τον περασμένο Μάρτιο είχε συλληφθεί ένας αδελφός του, γιατί έκλεψε από τα γραφεία συλλόγου ένα πορτοφόλι, μέσα στο οποίο υπήρχαν 400 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκαριστικό βίντεο από Κίνα: Ανεμοστρόβιλος εκτοξεύει αυτοκίνητο στον αέρα εν μέσω τυφώνα

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Το ακραίο καιρικό φαινόμενο εκδηλώθηκε κατά την επέλαση του τυφώνα Bavi στην επαρχία Ζετζιάνγκ

Miss Universe ‑ Ποιος σκότωσε την 23χρονη Γουάλις Φουέντες – Τι εξετάζουν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Η νεαρή διαγωνιζόμενη εντοπίστηκε νεκρή μετά από μέρες σιωπής, ενώ οι αστυνομικές Αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο

Ερχεται κακοκαιρία ‑ εξπρές: Μπουρίνια, χαλάζι και κεραυνοί στον ορίζοντα

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Βίαιο τέλος στον καύσωνα των 43,5°C - επικίνδυνα μπουρίνια και απότομη πτώση θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Ομολόγησε ο 28χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Ένας 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από τις Αρχές το βράδυ της Τετάρτης για την υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Γεωργίου.

Εντοπίστηκε το κινητό της Κινέζας μεσίτριας που αγνοείται: Πού στρέφεται η έρευνα

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση εξαφάνισης της 50χρονης Κινέζας μεσίτριας Γιου Τινγκ. Βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο.

Βρέθηκε το κινητό της αγνοούμενης Κινέζας στο κέντρο της Αθήνας, το ενεργοποίησε ένας άνδρας από την Αλβανία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αστυνομικοί πήραν τη συσκευή προκειμένου να την εξετάσουν - Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας βρίσκονται σε εξέλιξη

Τι ώρα ανακοινώνονται οι βάσεις για τις Πανελλήνιες: Οι εκτιμήσεις για όλα τα πεδία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, οι υποψήφιοι θα μάθουν σε ποια σχολή εισάγονται

Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι υπέρ της επιστροφής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Αντι Μπέρναμ έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών, ωστόσο το νομικό και πολιτικό πλαίσιο παραμένει πολύπλοκο.

Ο Μαδούρο θα βρεθεί ξανά σήμερα στο δικαστήριο – Το χρονοδιάγραμμα της δίκης του στις ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Ο ανατραπείς πρόεδρος της Βενεζουέλας κατηγορείται για ναρκωτρομοκρατία και διακίνηση κοκαΐνης

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ανέβηκε σε σκάφος οικογένειας στην Κρήτη ‑ δείτε τι έκανε όταν το παιδί είπε «Ολυμπιακός»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού απόλαυσε τις διακοπές του στην Κρήτη με χιούμορ, ανεβαίνοντας σε σκάφος και κάνοντας πλάκα σε παιδιά για το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Καρέτσα με συμβόλαιο έως και το 2031

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Έλληνας διεθνής είναι μια ανάσα από τους Βεστφαλούς, με τη Μίλαν να προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα

Πειραιάς: Γιατί υπήρξε διαρροή υγραερίου σε κλειστό βενζινάδικο – Το σκοτεινό ιστορικό του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το πρατήριο είχε δεχτεί βομβιστική επίθεση το 2024 και σφραγίστηκε λόγω παρατυπιών, ενώ φερόταν να συνδέεται με δολοφονηθέν πρόσωπο της νύχτας.