E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορονοϊός: Πέθανε εκτός ΜΕΘ ανεμβολίαστος 22χρονος

Σύμφωνα με το voria.gr, ο 22χρονος δεν νοσηλευόταν σε ΜΕΘ διασωληνωμένος αλλά ήταν νοσηλευόμενος σε απλή κλίνη με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου

Δημοσίευση 11/11/2021 | 11:40

Κορονοϊός: Πέθανε εκτός ΜΕΘ ανεμβολίαστος 22χρονος

Έφυγε χθες (10-11-2021) το πρωί από τη ζωή ένας 22χρονος άνδρας από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος νεαρός ήταν ανεμβολίαστος και είχε υποκείμενο νόσημα.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο 22χρονος δεν νοσηλευόταν σε ΜΕΘ διασωληνωμένος αλλά ήταν νοσηλευόμενος σε απλή κλίνη με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου (high flow oxygen mask). Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες μέρες και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για τη ζωή του.

Όλα αυτά την ώρα που η κάθε εφημερίδα στα νοσοκομεία της χώρας, περιγράφεται με μελανά χρώματα. Ενδεικτικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί το γεγονός πως στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας πέθανε ασθενής με κορονοϊό που ήταν διασωληνωμένος σε κρεβάτι εκτός ΜΕΘ.

Τα νοσοκομεία λυγίζουν κάτω από το βάρος των εκατοντάδων περιστατικών ημερησίως που καλούνται να διαχειριστούν. «Θα γίνει επέκταση σε βάρος των υπόλοιπων νοσημάτων και αυτό είναι ανήθικο.» Είναι η σκληρή πραγματικότητα, όπως την περιγράφει ο Νίκος Καπραβέλος, ο άνθρωπος που ζει καθημερινά την αγωνία εκατοντάδων ασθενών για ένα κρεβάτι είτε σε απλή κλινη, είτε σε κλίνη ΜΕΘ.

Τα νοσοκομεία, όπως λέει, ετοιμάζονται να ξαναγίνουν αποκλειστικά για ασθενείς με κορονοϊό, εις βάρος των υπόλοιπων νοσημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα 11.04.2026
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα 11.04.2026
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος 11.04.2026
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα 11.04.2026
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα 11.04.2026
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα 11.04.2026
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα 11.04.2026
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα 11.04.2026
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση