E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν άντεχα τις φωνές του Πέτρου Φιλιππίδη» αποκαλύπτει ο Λευτέρης Ελευθερίου

«Ήταν μία δύσκολη συνεργασία. Είχε την άποψή του για τα πράγματα, την επέβαλλε με τον τρόπο που θεωρούσε αυτός σωστό»

Δημοσίευση 9/11/2021 | 16:26

Ο ηθοποιός αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε σήμερα στην «Super Κατερίνα» και εξομολογήθηκε άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Παράλληλα, έκανε λόγο για τον Κώστα Δόξα και το «YFSF», όπου υπήρξε διαγωνιζόμενος.

Για τη δύσκολη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, γνωστοποίησε: «Εγώ συνεργάστηκα μαζί του ένα καλοκαίρι. Ήταν μία δύσκολη συνεργασία. Είχε την άποψή του για τα πράγματα, την επέβαλλε με τον τρόπο που θεωρούσε αυτός σωστό. Δεν τσακωθήκαμε, του είπα: "Πέτρο, εγώ δεν μπορώ να έρθω κι άλλη χρονιά να συνεργαστούμε". Φώναζε πολύ. Είπα μέσα μου ότι ψυχολογικά δεν το αντέχω. Είναι μία δύσκολη δουλειά, που θεωρώ ότι μπορεί να βγει η δουλειά αναίμακτα. Δεν άντεχα τις φωνές να σου πω την αλήθεια»

Έπειτα, σχολίασε τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον τραγουδιστή Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση: «Εγώ τον Κώστα και την Μαρία τους γνώρισα στη Νάξο. Πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, πολύ παθιασμένο ζευγάρι. Ο Κώστας είχε προφανώς θέμα στο σπίτι του ο άνθρωπος και δεν μπορώ να πάρω θέση για το τι γινόταν. Αν τα έχει κάνει αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσει μία βαθιά συγγνώμη από τον εαυτό του και από τον άνθρωπό του. Αν δεν τα έχει κάνει, εύχομαι καλή πορεία στο δικαστήριο, γιατί φαντάζομαι τώρα θα πάρει αυτό τον δρόμο το πράγμα. Βλέπεις δύο ανθρώπους που θες να τους πεις: "Προσπαθήστε για το παιδί να είστε καλά, προσπαθήστε το πάθος και το λάθος όσο γίνεται να το βιώσετε για εσάς". Στο κάτω-κάτω όταν κλείνει μία πόρτα ενός σπιτιού, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται μέσα. Δεν μπορείς να ξέρεις».

«Όταν έφυγε από το "YFSF", μου είπε μία πολύ σοφή κουβέντα: "Αν ήμουν βενζινάς, δεν θα είχα χάσει τη δουλειά μου. Είμαι καλλιτέχνης και βάλλομαι".» σημείωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου για την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παντελής Παντελίδης: Ξεσπάει ο μαέστρος του αδικοχαμένου τραγουδιστή

Tabloid 16.02.2025
Ο μαέστρος που είχε συνεργαστεί με τον Παντελή Παντελίδη τόνισε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη

Δημήτρης Γιαννέτος: Έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του – Το τρυφερό βίντεο και οι ευχές της Αντριάνα Λίμα

Tabloid 16.02.2025
Ο Δημήτρης Γιαννέτος αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή του και έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του, Φελίπε Καρντόσο

Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Όταν κατάλαβα ότι τον ερωτεύομαι…»

Tabloid 16.02.2025
Η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε ακόμα και στο πως βίωσε η ίδια τη βραδιά των δημοτικών εκλογών, όταν χρειάστηκε να ανακοινώσει την ήττα του συζύγου της

Έλον Μάσκ: Influencer ισχυρίζεται ότι γέννησε το 13ο παιδί του ‑ Πώς αντέδρασε ο ίδιος

Tabloid 16.02.2025
Η Ασλεϊ στη συνέχεια έκανε μια ανάρτηση ζητώντας από τον Μασκ να επικοινωνήσει μαζί της

Julia Fox: Ήμουν σαν κούκλα επίδειξης ‑ Οι αποκαλύψεις της που επιβεβαιώνουν τις φήμες

Celebrity Stories 16.02.2025
Τι αναφέρει στο βιβλίο της, που επιβεβαιώνει όσα λέγονται αυτές τις μέρες για τον Kanye West

Αμαλία Κωστοπούλου: Το βίντεο με μονόπετρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ερωτήσεις για αρραβώνα με τον σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού γιόρτασε τον Αγιο Βαλεντίνο στο Παρίσι

Κώστας Τσουρός σε ατάκα όλο νόημα: «Ακουσα κάποια να ειρωνεύεται ένα τροχαίο ατύχημα, αδιανόητα πράγματα»

Celebrity Stories Χτες
Δεν το σκέφτεσαι καν να το πεις, πόσω μάλλον και δημόσια

Ναταλία Γερμανού σε Μαρία Ναυπλιώτου: «Ντρέπομαι για τον στόκο που έχω πάνω μου, όταν σε βλέπω»

Tabloid Χτες
Όταν η Ναταλία Γερμανού έμεινε άναυδη με την σχεδόν αμακιγιάριστη τηλεοπτική εμφάνιση από την Μαρία Ναυπλιώτου

Η Ελένη Χατζίδου απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν βλέπουμε «δράκους», κι αυτός το ίδιο θα έκανε στην εκπομπή του»

Celebrity Stories Χτες
Δεν γινόταν να μην το σχολιάσουμε. Δεν το κάνουμε θέμα από εκεί που δεν υπάρχει