E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό ιδιοκτήτη καφετέριας

Προσοχή σκληρές εικόνες

Δημοσίευση 9/11/2021 | 09:47

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό ιδιοκτήτη καφετέριας

Ένα σοβαρό επεισόδιο, με πρωταγωνιστές μαθητές ηλικίας περίπου 15-16 ετών, αλλά και δύο μεγαλύτερους νεαρούς, έγινε γύρω στις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας (08-11-2021) στο κέντρο της πόλης. Η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Λεωσθένους Δεδούση, πριν τα Δικαστήρια Λαμίας.

Στο σημείο ήταν μια παρέα μαθητών οι οποίοι έκαναν φασαρία και ένας ιδιοκτήτης παρακείμενου καφέ, βγήκε και τους έκανε παρατήρηση, λέγοντάς τους να πάνε πιο πέρα και να μην κάνουν τόση φασαρία. Οι νεαροί απομακρύνθηκαν και όλα έδειχναν ότι δεν θα υπήρχε κάποια συνέχεια. Όμως κάλεσαν ενισχύσεις και λίγο αργότερα όταν ο Λαμιώτης επαγγελματίας έκλεισε το κατάστημά του και πήγε να πάρει το μηχανάκι του, έγινε το επεισόδιο.

Ο άνθρωπος έχει φορέσει το κράνος του και ετοιμάζεται να φύγει με το μηχανάκι όταν τον πλησιάζουν περίπου δέκα νεαροί. Εκείνος κατεβαίνει από το μηχανάκι και αρχικά υπάρχει μια φραστική αντιπαράθεση. Στη συνέχεια κάποιοι από τους νεαρούς τον ρίχνουν κάτω και αρχίζουν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο του lamiareport.gr, ο επαγγελματίας είναι κάτω χτυπημένος και συνεχίζουν να τον χτυπούν. Μάλιστα όταν προσπαθεί να σηκωθεί ένας από αυτούς τον κλωτσάει με μανία στο κεφάλι.

Ο άτυχος επαγγελματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ η αστυνομία έκανε 3-4 προσαγωγές νεαρών που ήταν στο σημείο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι τρεις νεαροί που αρχικά είχαν προσαχθεί συνελήφθησαν, αφού αναγνωρίστηκαν από τον επαγγελματία, που δέχτηκε την επίθεση.

Πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 18χρονο και έναν 20χρονο, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Κατέρρευσε μεσοτοιχία σε αυλή κατοικίας – Ένας τραυματίας

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις

Ταϊλάνδη: Συνελήφθη Βρετανίδα που φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον σύντροφό της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η Βρετανίδα υποστήριξε ότι ο σύντροφός της είχε αυτοτραυματιστεί, κάτι που δεν μπορούσε να διασταυρωθεί

Θρίλερ στη Χαλκιδική: 13χρονος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά σε θαλάσσιο πάρκο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
13χρονος υπήκοος Ρουμανίας τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο του Αγίου Νικολάου και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Φωτιά στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής: Ήχησε το 112 για εκκένωση περιοχών – Kοντά σε σπίτια οι φλόγες

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Για την κατάσβεση από αέρος επιχειρούν περιοδικά 5 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα

Ζελένσκι ειρωνεύεται τη Μόσχα: Αν ελέγχουν την Κονταντίνοφκα, τότε ο Πούτιν δεν θα είχε πρόβλημα να με συναντήσει εκεί

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
«Αν η Κονταντίνοφκα βρισκόταν υπό ρωσικό έλεγχο, τότε ίσως ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ) Πούτιν να μην είχε κανένα πρόβλημα να με συναντήσει εκεί», δήλωσε ο Ζελένσκι

Καιρός: Έρχεται και νέα επιδείνωση του καιρού για 48 ώρες ‑ Προειδοποίηση Αρναούτογλου

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Βροχές σήμερα σε όλη τη χώρα ωστόσο θα έρθει και νέα κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Το μοναδικό ηφαίστειο στη Γη που εκτοξεύει μικροσκοπικούς κρυστάλλους χρυσού ‑ 80 gr κάθε μέρα

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Περισσότερες από τρεις δεκαετίες αργότερα οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην γνωρίζουν ακριβώς πώς σχηματίζονται οι κρύσταλλοι χρυσού στο όρος Έρεβος

Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, έχασε 2‑0 από την Παολίνι και αποχαιρέτισε το Wimbledon

Αθλητικά Νέα 04.07.2026
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει την Ιταλίδα αντίπαλο της η οποία επικράτησε με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στους 16 του λονδρέζικου open

Τι ήταν η Συμφωνία Plaza και γιατί δημιουργεί «ρήγμα» στις σχέσεις Ευρώπης‑Κίνας

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Για το Πεκίνο, οι σημερινές εμπορικές αντιπαραθέσεις με τη Δύση θυμίζουν έντονα την αντιπαράθεση ΗΠΑ-Ιαπωνίας πριν από τέσσερις δεκαετίες.