E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο

Έμιλι Ρατακόφσκι: Πήρε 25.000 δολάρια για να συνοδεύσει 40χρονο φυγά στο Super Bowl

Η Ρατακόφσκι αποκαλύπτει πως αρκετά μοντέλα συνοδεύουν επιφανείς άνδρες σε events ακόμα και αν στις περισσότερες η συναλλαγή δεν είναι διευκρινισμένη

Δημοσίευση 8/11/2021 | 17:36

Έμιλι Ρατακόφσκι: Πήρε 25.000 δολάρια για να συνοδεύσει 40χρονο φυγά στο Super Bowl

Η CEO της Inamorata και αναγνωρισμένο μοντέλο, Έμιλι Ρατακόφσκι αποκάλυψε πως στο παρελθόν πληρώθηκε 25.000 δολάρια προκειμένου να παρευρεθεί στο Super Bowl πλάι στον μαλαισιανό επιχειρηματία, Low Taek Jho γνωστότερο και ως Jho Low.

Ο 40χρονος φυγάς είναι τώρα αντιμέτωπος με 8 κατηγορίες για «ξέπλυμα» χρήματος στο πολύκροτο σκάνδαλο 1MBD.

Όπως παραδέχτηκε, δεν την σόκαραν καθόλου οι κατηγορίες κατά του Τζέφρι Έπσταιν, καθώς και η ίδια είχε δώσει το παρόν στο παρελθόν σε πολυτελή πάρτι ισχυρών ανδρών στο πλαίσιο του φεστιβάλ Coachella και αλλού.

«Στις περισσότερες περιπτώσεις, η συναλλαγή δεν ήταν διευκρινισμένη. Οι όροι της συμφωνίας δεν κατονομάζονταν. Ανακάλυψα αργότερα ότι καλούσαν κορίτσια που δεν είχαν τα χρήματα να υποστηρίξουν ένα καλό γεύμα σε κάποιο από τα φανταχτερά εστιατόρεια του Los Angeles. Αυτό ήταν και το κίνητρο για εκείνες. Πρόκειται για χειραγώγηση».

«Έχω βιώσει την ίδια κατάσταση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Λίγο πριν την πανδημία, πήγα σε ένα σχετικά άδειο νυχτερινό κέντρο. Ξαφνικά 10 -εάν όχι ανήλικα- μόλις ενηλικωμένα μοντέλα έφτασαν με έναν άνδρα. Σκέφτηκα πως συμβαίνει ακόμα το ίδιο πράγμα. Όμορφα κορίτσια βγαίνουν σε κλαμπ και πλούσιοι άνδρες τις πληρώνουν για να τους συνοδεύσουν».

Στο λογοτεχνικό της ντεμπούτο, «My body» που κυκλοφορεί αυτή τη Τρίτη, η Έμιλι κατηγορεί τον τραγουδιστή Robin Tricke για παρενόχληση κατά το γύρισμα του video clip του κομματιού «Blurres Lines» το 2013 καθώς και τον φωτογράφο Jonathan Leder για κακοποίηση το 2011.

«Υπάρχουν εμπειρίες που δεν ήθελα να σκέφτομαι γιατί ένιωθα ότι χάνω τον έλεγχο της ζωής μου και αυτό ήταν κάτι που φοβόμουν να παραδεχτώ», ανέφερε το μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νέα εμφάνιση αγριογούρουνων σε κεντρικό δρόμο της Τούμπας

Social 20.10.2025
Θεσσαλονίκη: Νέα εμφάνιση αγριογούρουνων σε κεντρικό δρόμο της Τούμπας

H εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο Academy Museum Gala 2025 που συζητήθηκε

Social 20.10.2025
Ήρθε νωρίτερα το Halloween; της γράφουν

Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ: «Είσαι άπιστη, μην το παίζεις θύμα»

Tabloid 20.10.2025
Ο πρώτος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, Οτζάνι Νόα την κατηγορεί για απιστία και ξεσπάει «Εσύ είσαι το πρόβλημα»

Αρίνα Σαμπαλένκα ‑ Πάουλα Μπαντόσα: Οι φωτογραφίες τους με μπικίνι από τις διακοπές τους

Tabloid 20.10.2025
Οι δύο τενίστριες που είναι και καλές φίλες φόρεσαν τα μπικίνι τους και έκαναν μια βουτιά σε πισίνα

Selena και Hailey ξανά στα μαχαίρια – Η φράση της Bieber που άναψε φωτιές

Celebrity Stories 20.10.2025
Μια ατάκα της Hailey αρκούσε – και το internet θυμήθηκε ξανά τις κόντρες τους

Νίκος Πολυδερόπουλος: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid Χτες
Μπαμπάς ετοιμάζεται να γίνει σε λίγους μήνες για πρώτη φορά ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Αυτή είναι η πιο ακριβή διαφήμιση όλων των εποχών: Chanel No. 5 με τη Νικόλ Κίντμαν

Celebrity Stories Χτες
Το κόστος παραγωγής έφτασε τα 33 εκατομμύρια δολάρια, περίπου 52 εκατομμύρια δολάρια σήμερα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία του ΛΕΞ στη Γερμανία – Deutsche Welle: Η ανακάλυψη των καταραμένων ποιητών

Tabloid Χτες
Γιατί η ελληνική ραπ απεγκλωβίστηκε από το γούστο ενός μικρού κοινού;