E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασίλης Μοϊντίνης: Πρωταθλητής έμεινε δύο μήνες διασωληνωμένος και έχασε 42 κιλά

Οι άνθρωποι αυτοί βιώνουν «Γολγοθά» για μήνες

Δημοσίευση 8/11/2021 | 10:39

Βασίλης Μοϊντίνης: Πρωταθλητής έμεινε δύο μήνες διασωληνωμένος και έχασε 42 κιλά

«Μετά από 3 ημέρες αγωγής στο σπίτι, το οξυγόνο μου πήγε στο 70. Πήγα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και με έβαλαν κατευθείαν στην Εντατική. Φοβήθηκα, δεν ήθελα να το κάνω», είπε στον ΑΝΤ1 ο αθλητής του bodybuilding, Βασίλης Μοϊντίνης.

Όπως είπε ο Βασίλης Μοϊντίνης, κόλλησε κοροναϊό, έχασε 42 κιλά καθώς έμεινε διασωληνωμένος για περίπου δύο μήνες στην ΜΕΘ και από 102 κιλά βρέθηκε να ζυγίζει μόλις 60 κιλά.

Έχω ακόμη πρόβλημα με την κίνησή μου

Ωστόσο, αν και έχει αποσωληνωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, όπως εξομολογήθηκε, «έχω ακόμη πρόβλημα στην κίνηση μου και στην αναπνοή μου, έχω ακόμη υπολείμματα στους πνεύμονες μου, αυτό είναι που σου αφήνει ο κοροναϊός όπως μου λέει η πνευμονολόγος μου».

Ο Βασίλης Μοϊντίνης σημείωσε πως «δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ, καθώς είχα κάνει ένα χειρουργείο. Νόσησα στις 27 Μάϊου και είχα ραντεβού για το εμβόλιο στις 2 Ιουνίου. Πρέπει όλοι να κάνουμε το εμβόλιο».

Οι άνθρωποι αυτοί βιώνουν «Γολογθά» για μήνες

Με αφορμή όσα είπε ο αθλητής, ο Καθ. Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, επεσήμανε «δεν μπορώ να σας περιγράψω τον «Γολγοθά» που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι για μήνες, ακόμη και να σχηματίσουν τον αριθμό σε ένα τηλέφωνο, να παρακολουθήσουν τηλεόραση, να μπορέσουν να αναπνέουν και να κινηθούν κανονικά. Υπάρχει ο φόβος να μην μπορέσεις να επανέλθεις ποτέ».

Από την πλευρά της, η Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ότι «το 10% των ασθενών που βγαίνουν από τις ΜΕΘ παρακολουθούνται και μετά την έξοδο τους από τα νοσοκομεία, ακριβώς διότι αντιμετωπίζουν προβλήματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα Χτες
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα Χτες
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα Χτες
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος Χτες
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα Χτες
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα Χτες
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα Χτες
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος Χτες
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»