E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασίλης Μοϊντίνης: Πρωταθλητής έμεινε δύο μήνες διασωληνωμένος και έχασε 42 κιλά

Οι άνθρωποι αυτοί βιώνουν «Γολγοθά» για μήνες

Δημοσίευση 8/11/2021 | 10:39

Βασίλης Μοϊντίνης: Πρωταθλητής έμεινε δύο μήνες διασωληνωμένος και έχασε 42 κιλά

«Μετά από 3 ημέρες αγωγής στο σπίτι, το οξυγόνο μου πήγε στο 70. Πήγα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και με έβαλαν κατευθείαν στην Εντατική. Φοβήθηκα, δεν ήθελα να το κάνω», είπε στον ΑΝΤ1 ο αθλητής του bodybuilding, Βασίλης Μοϊντίνης.

Όπως είπε ο Βασίλης Μοϊντίνης, κόλλησε κοροναϊό, έχασε 42 κιλά καθώς έμεινε διασωληνωμένος για περίπου δύο μήνες στην ΜΕΘ και από 102 κιλά βρέθηκε να ζυγίζει μόλις 60 κιλά.

Έχω ακόμη πρόβλημα με την κίνησή μου

Ωστόσο, αν και έχει αποσωληνωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, όπως εξομολογήθηκε, «έχω ακόμη πρόβλημα στην κίνηση μου και στην αναπνοή μου, έχω ακόμη υπολείμματα στους πνεύμονες μου, αυτό είναι που σου αφήνει ο κοροναϊός όπως μου λέει η πνευμονολόγος μου».

Ο Βασίλης Μοϊντίνης σημείωσε πως «δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ, καθώς είχα κάνει ένα χειρουργείο. Νόσησα στις 27 Μάϊου και είχα ραντεβού για το εμβόλιο στις 2 Ιουνίου. Πρέπει όλοι να κάνουμε το εμβόλιο».

Οι άνθρωποι αυτοί βιώνουν «Γολογθά» για μήνες

Με αφορμή όσα είπε ο αθλητής, ο Καθ. Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, επεσήμανε «δεν μπορώ να σας περιγράψω τον «Γολγοθά» που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι για μήνες, ακόμη και να σχηματίσουν τον αριθμό σε ένα τηλέφωνο, να παρακολουθήσουν τηλεόραση, να μπορέσουν να αναπνέουν και να κινηθούν κανονικά. Υπάρχει ο φόβος να μην μπορέσεις να επανέλθεις ποτέ».

Από την πλευρά της, η Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ότι «το 10% των ασθενών που βγαίνουν από τις ΜΕΘ παρακολουθούνται και μετά την έξοδο τους από τα νοσοκομεία, ακριβώς διότι αντιμετωπίζουν προβλήματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left Χτες
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

Ελλάδα Χτες
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.