E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H οικογενειακή τραγωδία της 73χρονης Σοφίας που βρέθηκε πνιγμένη στον Φλοίσβο

Θλίψη προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως

Δημοσίευση 8/11/2021 | 10:22

H οικογενειακή τραγωδία της 73χρονης Σοφίας που βρέθηκε πνιγμένη στον Φλοίσβο

Θλίψη προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της μοναχικής ηλικιωμένης, Σοφίας Αρχιμανδρίτου.

Όπως αποκαλύφθηκε από τις μαρτυρίες και την έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», η οικιακή βοηθός, που έμενε στο Αιγάλεω, φαίνεται πως ήταν νεκρή από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της. Η μοναχική αυτή γυναίκα, ήταν απαρηγόρητη καθώς είχε μείνει μόνη της ζωή. Πρόσφατα είχαν φύγει από τη ζωή ο σύζυγός της και ο μοναχογιός και στήριγμά της, ένα παλικάρι 32 χρόνων.

Το πτώμα της εκβράστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου κοντά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, την ημέρα που έφυγε από το σπίτι της, ανήμερα της γιορτής της, 17 Σεπτεμβρίου.

Για τη μοναχική – φτωχή γυναίκα νοιάστηκαν γείτονες, που είχαν γίνει φίλοι της, αλλά και η πρώην εργοδότριά της. Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, όπου συνήθιζε να πηγαίνει στο συσσίτιο, η Στέλλα Μπόχλου, γειτόνισσα και κόρη μίας φίλης της, έδωσε τις λεπτομέρειες για την τελευταία επικοινωνία που είχαν.

Η μητέρα της Στέλλας είδε την ηλικιωμένη για τελευταία φορά στις 16 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη ημέρα την καλούσε για ευχές, οι κλήσεις της όμως δεν απαντήθηκαν ποτέ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή η φίλη και εργοδότρια της μοναχικής ηλικιωμένης, Σάντυ Ντούβα, πληροφορήθηκε την τραγική εξέλιξη από την Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια έκανε τη δήλωση εξαφάνισης στις 7 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, η οποία και έγινε δεκτή, αφού δεν υπήρχαν συγγενείς.

Η τραγωδία πίσω από το χαμό της κυρα-Σοφίας

Η οικογένεια της Σοφίας Αρχιμανδρίτου είχε ξεκληριστεί. Πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή ο σύζυγός της και ο μοναχογιός και στήριγμά της, ένα παλικάρι 32 χρόνων.

Κατέληξε να ζει εντελώς μόνη. Πλήρωνε το ενοίκιο από την πενιχρή σύνταξη που λάμβανε, ενώ αγόραζε τρόφιμα με τα λιγοστά χρήματα που κέρδιζε δουλεύοντας περιστασιακά ως οικιακή βοηθός. Δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε στο συσσίτιο του Αγίου Σπυρίδωνα για ένα πιάτο φαΐ. Όταν οι γείτονές της αλλά και η γυναίκα που της πρόσφερε εργασία διαπίστωσαν την περίεργη απουσία της, ενημέρωσαν τις Αρχές.

Το δύσκολο έργο που καλούνται πλέον να αναλάβουν οι φίλοι και γείτονες, είναι η αναγνώρισή της, για να οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία με ταυτότητα και όχι σαν άγνωστη, στα αζήτητα, που βρισκόταν επί πενήντα ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Ελλάδα 11.04.2026
Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Κόσμος Χτες
Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο

Λουτσέσκου: Ο συγκινητικός επικήδειος του Ραζβάν στην κηδεία του Μιρτσέα

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές στο Βουκουρέστι και ο γιος του, Ραζβάν, ήταν εκεί μέχρι το τέλος

Ο ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς Ζορντάν Μπαρντελά και η Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία‑Καρολίνα είναι ζευγάρι;

Κόσμος Χτες
«Το ειδύλλιο που κανείς δεν περίμενε» και φωτογραφίες τους που τους δείχνουν μαζί παρουσιάζει γαλλικό περιοδικό

Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Κόσμος Χτες
Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία

Πάτρα: Φωτιά σε πολυκατοικία ‑ Επιχείρηση απεγκλωβισμού σε εξέλιξη

Ελλάδα Χτες
Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο σε φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα

Γερμανία: Επίθεση σε ισραηλινό εστιατόριο στο Μόναχο ‑ Αντισημιτικά κίνητρα εξετάζουν οι αρχές

Κόσμος Χτες
Δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές

Ο Μαροκινός που έγινε «είδωλο» στην Κίνα ‑ «Την έσωσε και έφυγε σιωπηλά»

Κόσμος Χτες
Η ηρωική πράξη του κέρδισε τον θαυμασμό και η ταυτότητά του δεν άργησε να αποκαλυφθεί