E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Ο 40χρονος βαφτισιμιός σκότωσε τη νονά του γιατί δεν του έδωσε 2.000 ευρώ

Οι αστυνομικές έρευνες έδειξαν παράλληλα ότι η 75χρονη χτυπήθηκε άγρια

Δημοσίευση 7/11/2021 | 10:29

Βόλος: Ο 40χρονος βαφτισιμιός σκότωσε τη νονά του γιατί δεν του έδωσε 2.000 ευρώ

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας της 75χρονης που βρέθηκε έπειτα από έρευνες νεκρή μέσα στην υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας που διέμενε στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 40χρονο βαφτισιμιό της γυναίκας, ο οποίος έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Όπως λέγεται, κατά καιρούς η 75χρονη τον βοηθούσε οικονομικά.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις και γι' αυτό οι έρευνες μεταξύ των υπόπτων στράφηκαν από την πρώτη στιγμή προς τον 40χρονο.

Οι αστυνομικές έρευνες έδειξαν παράλληλα ότι η 75χρονη χτυπήθηκε αρχικά μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα την Πέμπτη το πρωί και στη συνέχεια ο δράστης την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου, όπου τη χτύπησε με το μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο περισσότερες από 20 φορές στο λαιμό και στο σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της δολοφονίας της 75χρονης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο 40χρονος βαφτισιμιός ισχυρίσθηκε ότι σκότωσε την 75χρονη νονά του, όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη αρνήθηκε

Πώς έγινε το έγκλημα

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, «θόλωσε» και μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα με ένα αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο, από την πλευρά τους οι αστυνομικοί πιστεύουν πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, όπως έδειχναν όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει από την αυτοψία στο διαμέρισμα της γυναίκας.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν μετά την δολοφονία πήγε στο διαμέρισμα της νονάς του, της άτυχης Ευθαλείας Αβραμίδου- Αλεξούλη, και έψαξε να βρει χρήματα. Ο ίδιος το αρνήθηκε, όμως ερευνάται το ενδεχόμενο να μπήκε αθόρυβα στο σπίτι και να βρήκε κάποιο ποσό που είχε η νονά του.

Η τελευταία κλήση στο κινητό της ηλικιωμένης γυναίκας, είχε γίνει από τον βαφτισιμιό της, το πρωί της Πέμπτης, όταν και γείτονες την είδαν για τελευταία φορά. Εκτιμάται, πως ο 75χρονος πως της είχε ζητήσει να συναντηθούν στο διαμέρισμα της, είχε κρυφτεί περιμένοντας τη και τη χτύπησε μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της.

Στη συνέχεια, τη μετέφερε στην αποθήκη δίπλα στον καυστήρα του υπογείου που είχε ανακαλύψει. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας.

Το διαμέρισμα που έγινε ο φόνος

Μάλιστα μέσα στα κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποίησε ο άνδρας για να τυλίξει το πτώμα βρέθηκε και η ταινία που τοποθέτησε στο κεφάλι του πτώματος ώστε να μην τρέχει το αίμα της και κινήσει υποψίες στους ενοίκους της πολυκατοικίας που θα κατέβαιναν στο υπόγειο.

Ταυτόχρονα ο δράστης είχε τυλίξει τα πόδια του θύματος με μαύρη σακούλα απορριμμάτων ώστε να είναι βέβαιος πως δεν θα στάζει αίμα.

Αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία φρόντισε, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, να καθαρίσει επιμελώς την υπόγεια αποθήκη ώστε να μην τον ανακαλύψουν και τράπηκε σε φυγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγριογούρουνο κολυμπούσε αμέριμνο σε παραλία στη Φθιώτιδα, έκπληκτοι λουόμενοι και περαστικοί

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα αγριογούρουνα είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην κολύμβηση

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ απειλεί τις ΗΠΑ: Δεν θα έχετε πλέον ασφαλές καταφύγιο στον Κόλπο

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αναφέρει σε μήνυμά του πως το σύνθημα «θάνατος στην Αμερική» θα παραμείνει μόνιμα στόχος της Τεχεράνης

Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα όπου δύο νέοι 16 και 18 ετών έχασαν τη ζωή τους

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι με το δυστύχημα να σημειώνεται κατά την επιστροφή τους από Θέρμη για την πόλη της Μυτιλήνης

Οι μισοί δεν θα πάνε φέτος διακοπές, τι δείχνει νέα έρευνα του ΙΕΛΚΑ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι καταναλωτές φαίνεται να υιοθετούν πιο οικονομικές λύσεις, με το 41% να δηλώνει ότι μαγειρεύει συχνά στις διακοπές και το 70% να επισκέπτεται συστηματικά σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%

Ανοίγει νέα «γραμμή» καταγγελιών για οικονομικά εγκλήματα

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Στο στόχαστρο φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και λαθρεμπόριο

Συναγερμός για τον Έμπολα – «Τα χειρότερα έρχονται», προειδοποιεί ο ΠΟΥ

Κόσμος 26.05.2026
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσει εξοπλισμός και υλικό στην περιοχή που πλήττεται

Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν εν μέσω κορύφωσης των συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Αισιόδοξος ο Ρούμπιο για συμφωνία παρά τα πλήγματα

Συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: Πότε θα μεταφραστεί σε πτώση τιμών στην αντλία;

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι ενισχυμένες προσδοκίες για μια επικείμενη διπλωματική λύση επέφεραν αισθητή υποχώρηση στις διεθνείς αγορές