E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μις Βέλγιο: Δάκρυα όταν ξαναβρήκε τον βιολογικό της πατέρα μετά από 15 χρόνια

Σε ηλικία περίπου 8 ετών ο πατέρας της την άφησε σε ορφανοτροφείο.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/11/2021 | 18:03

Μις Βέλγιο: Δάκρυα όταν ξαναβρήκε τον βιολογικό της πατέρα μετά από 15 χρόνια

Συγκινεί το Βέλγιο η ιστορία της Κεντίστ Ντελτούρ, η οποία είχε στεφθεί «Μις Βέλγιο» το 2021. Η νεαρή κοπέλα επέστρεψε στην Αιθιοπία όπου γεννήθηκε για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα.

Η Κεντίστ γεννήθηκε το 1997 και σε ηλικία περίπου 8 ετών ο πατέρας της την άφησε σε ορφανοτροφείο. Δύο χρόνια αργότερα, όταν ήταν 10 ετών, υιοθετήθηκε από οικογένεια Βέλγων.

Στο μεταξύ η βιολογική της μητέρα είχε χάσει τη ζωή της από καρκίνο, όταν η Κεντίστ ήταν περίπου 9 ετών.

Η Κεντίστ ταξίδεψε πίσω στην Αιθιοπία για να συναντήσει ξανά τον πατέρα της. Στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο Instagram τη βλέπουμε δακρυσμένη στην αγκαλιά του.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι πέρασε τα παιδικά της χρόνια σκεπτόμενη τη στιγμή που επιτέλους θα ξανασυναντούσε τον βιολογικό της πατέρα. «Θα ήμουν λυπημένη; Ευτυχισμένη; Και μετά από 15 χρόνια, ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Αιθιοπία. Προς έκπληξή μου, δεν θα πίστευα ότι θα κυριευόμουν τόσο πολύ από συγκίνηση όταν τελικά θα τον συναντούσα. Είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τού τα συγχώρεσα όλα. Η καρδιά μου είναι ήσυχη. Νιώθω σαν νέος άνθρωπος».

Εκείνος όταν τη συνάντησε έπεσε και φίλησε το χώμα!

Όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα, εκείνος προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί εγκατέλειψε την κόρη του στο ορφανοτροφείο ανέφερε: «Ήμουν φτωχός και εκείνη την εποχή δεν είχα αρκετά για να σε ταΐσω», ενώ η κοπέλα σημείωσε: «Σαν παιδί με κατέστρεψε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Μετά τη συγκινητική επανένωση με τον βιολογικό της πατέρα, το μοντέλο πήγε να γνωρίσει τον παππού της από τη μεριά της μητέρας της.

Η Κεντίστ γνώρισε επίσης τα τρία μικρότερα αδέρφια της, ηλικίας 6, 10 και 13 ετών, τα οποία ο πατέρας της απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λένα Δροσάκη: «Η μαμά μου με είχε ρωτήσει αν ήμουν γκέι και αν μου άρεσαν οι γυναίκες»

Tabloid 26.01.2026
Ήμουν αγοροκόριτσο, ήταν πολύ έντονο το αντρικό κομμάτι, ανέφερε η ηθοποιός

Νεφέλη Μεγκ: «Φτάνει ρε φίλε, έχουν περάσει 3 χρόνια, δε θέλω να πω κάτι άλλο και να δώσω άλλη έκταση»

Tabloid 26.01.2026
«Βλέπω τον Λιάγκα γιατί μου δίνει ψωμάκι για τα social», συμπλήρωσε η Νεφέλη Μεγκ

Τάνια Τσανακλίδου: Η ιστορία πίσω από το «Μαμά γερνάω» – «Πήγα στο μνήμα της μαμάς μου και το έβαλα τέρμα δυνατά»

Tabloid 26.01.2026
Η Τάνια Τσανακλίδου αποκάλυψε πως η ασθένεια της μητέρας της ανέτρεψε τα σχέδια της να μεταναστεύσει στην Αμερική

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Είναι προσωπική μου αποτυχία

Tabloid 26.01.2026
Σταματά η λειτουργία του The Birth Center -

Εύη Δρούτσα: Κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων μετά την κλοπή 22.000 ευρώ στο σπίτι της

Tabloid 26.01.2026
Η στιχουργός έπεσε θύμα απάτης από επιτήδειους που παρίσταναν του υπάλληλους της ΔΕΔΔΗΕ

Η Σίντνεϊ Σουίνι ανέβηκε στην πινακίδα του Χόλιγουντ και κρέμασε... σουτιέν ‑ Δείτε το βίντεο

Social 26.01.2026
Σύμφωνα με πληροφορίες, το γύρισμα έγινε με σκοπό την προώθηση της νέας επιχειρηματικής της δραστηριότητας στον χώρο των εσωρούχων

Ο συμπρωταγωνιστής της Σάντρα Μπούλοκ στην ταινία «The Blind Side» δίνει μάχη για τη ζωή του

Tabloid 26.01.2026
Σελίδα GoFundMe κάνει λόγο για σοβαρή λοίμωξη αίματος

Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη

Tabloid 26.01.2026
Το πρώτο σχόλιο της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου μετά τον θάνατό της

Έκοψαν το γλυκό και βρήκαν διαμάντι 500 ευρώ: «Το περάσαμε για αστείο»

Παράξενα 26.01.2026
Μια οικογένεια στο Βέλγιο αγόρασε μια απλή τούρτα...

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για τη Σία Κοσιώνη

Tabloid 26.01.2026
Τέσσερις ημέρες ταλαιπωρίας με πνευμονιόκοκκο

Big Brother Αλβανίας: Παίκτες χορεύουν με τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

TV Buzz 26.01.2026
Οι παίκτες του ριάλιτι διασκέδαζαν ακούγοντας το «Νερό», το τραγούδι που ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο