E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

7 Καντίνες της Αθήνας που θα σε χορτάσουν μετά από ξενύχτι

Μπορεί και πριν το ξενύχτι!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 4/11/2021 | 12:14

7 Καντίνες της Αθήνας που θα σε χορτάσουν μετά από ξενύχτι

Τα βράδια μας έχουν αρχίσει σιγά σιγά να έχουν εξόδους σε βραδινά μαγαζιά. Κάπως έχουμε πάρει τη ζωή μας πίσω και μπορούμε μια Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ να πάμε σε μια πίστα, σε ένα θέατρο ή σε μια βραδιά live. Ωραίες βραδιές με δόσεις διασκέδασης που κλείνουν σχεδόν πάντα ...κάπως βρώμικα! Εννοούμε με σάντουιτς! Ποιος δεν έχει βρεθεί σε μία από τις καντίνες που λειτουργούν όλο το βράδυ δίπλα σε νυχτερινά μαγαζιά. 

Ο Billys Περιστέρι 

Θα τον βρεις περίπου 200 μέτρα μακριά από τον μετρό του Αγίου Αντωνίου. Έχει και ένα Billy κάπου στο Ίλιον.  Είναι ανοιχτός όλο το βράδυ και με από 3€ ως 5€ μπορείς να φας καταπληκτικό σάντουιτς! Το ψωμί του είναι το δυνατό του σημείο, είναι πάντα φρέσκο, μαλακό και σε κερδίζει αμέσως. Τα κρεατικά του καταλαβαίνεις ότι είναι καλής ποιότητας και όλο αυτό το μπαμπάτσικο γεμιστό ψωμί, σε χορταίνει χωρίς να σε βαραίνει! 

Το βρώμικο στη Μαβίλη

Γνωστό σε όλους όσους μένουν στην Αθήνα και με το δικό του Delivery πια! Ναι, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, αυτό το βρώμικο έρχεται και στο σπίτι σου, χωρίς καν να χρειαστεί να ξενυχτήσεις. Η Καντίνα πάνω στην πλατεία Μαβίλη έχει ταΐσει άπειρο κόσμο μετά από ξενύχτια και οι περισσότεροι έχουν να λένε μόνο καλά λόγια. Δικαιωματικά αξίζει τη θέση της, σε αυτή τη λίστα είτε διαλέξεις να φας hot dog είτε πάρεις το σάντουιτς με τα δύο καλαμάκια! 

O Jonnie έξω απ'την Πάντειο

Τον Jonnie θα τον βρεις σε τέσσερα διαφορετικά σημεία στην Αθήνα. Στη Συγγρού, στην Ποσειδώνος, στη λεωφόρο Αθηνών και στην Ιερά οδό. Γνωστός για τα χορταστικά hot dog του που συστήθηκαν στο Αθηναϊκό κοινό από το 2008 και έχουν φανατικούς οπαδούς. Ο Jonnie μπορεί να σε χορτάσει και αυτό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. 

Ο Μερακλής στο Δέλτα Φαλήρου 

Από τις παλιές καντίνες της Αθήνας, συγκεκριμένα από το 1976 και με κάποια πράγματα που την ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά η ποικιλία αλλαντικών που μπορεί κάποιος να αγοράσει εδώ. Εννοείται τα σάντουιτς και έδώ πρωταγωνιστούν και είναι από αυτά που θα σε ικανοποιήσουν σίγουρα, τουλάχιστον έτσι λένε οι περισσότεροι! Ο Μερακλής εννοείται αξίζει μια επίσκεψη και βάλτον στον πρόγραμμα την επόμενη φορά που σε κόψει η πείνα. 

Ο Άρχοντας του Σάντουιτς στο Αιγάλεω 

Μια ιδιαίτερη καντίνα με ένα ωραίο ντεκόρ που είναι αφιερωμένο στις ...κόντρες με τα μηχανάκια που γινόταν τις προηγούμενες δεκαετίες σε αυτόν τον δρόμο. Ο Άρχοντας του σάντουιτς αξίζει τον τίτλο του μιας και εδώ θα φας τεράστιο ψωμί με κρέας και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες. Δώστε του μια μεταμεσονύκτια ευκαιρία και δε θα χάσετε, το αντίθετο μάλιστα. Θα έχετε κερδίζει μια καλτ εμπειρία! 

Ο Αλέκος στο Νέο Ηράκλειο

Η καντίνα του Αλέκου έχει πάρει και βραβείο γεύσεις το 2020 στα Best Greek Food Awards και καταλαβαίνουμε το γιατί. Είναι το σημείο στο Νέο Ηράκλειο που πας για να ευχαριστηθείς σάντουιτς! Τεράστιες ποσότητες, ευγενικοί άνθρωποι και θετική αύρα τριγύρω. Εδώ, αξίζει να δοκιμάσεις και τις κοτομπουκιές. 

Την καντίνα της Μιχαλοπούλου

Περίπου δύο χιλιάδες άνθρωποι έχουν βαθμολογήσει την καντίνα της Μιχαλακοπούλου με 4.5 (με άριστα το 5) στο google maps. Αυτή η αναφορά μόνο, είναι αρκετή για να σε βάλει στην ουρά ένα βράδυ μετά το ξενύχτι σου. Και εδώ οι κοτομπουκιές είναι θεϊκές και τα σάντουιτς εμβληματικά και τεσταρισμένα πολλά χρόνια τώρα! 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι τρώνε οι άλλοι λαοί το Πάσχα

Food 05.05.2024
Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και άλλοι

Η απλή πρωινή συνήθεια που προσθέτει 5 χρόνια ζωής

Body+Mind 05.05.2024
Ένα μικρό, γλυκό μυστικό που βοηθάει στη μακροζωία

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Eat + Drink 05.05.2024
Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Style 05.05.2024
Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

4 trends που αρέσουν και στη Gen‑Z και στις Millennials

Style 05.05.2024
Σίγουρες fashion επιλογές

Αυτές είναι οι πιο διαχρονικά στυλάτες celebrities

A-List 05.05.2024
Κι εμείς λατρεύουμε να κλέβουμε ιδέες από το στυλ τους!

Ο αόρατος αντίκτυπος της κλιματικής αλλαγής στην υγεία του δέρματός σου

Body+Mind Χτες
Καθώς προσπαθούμε να ανακαλύψουμε λύσεις για την κλιματική αλλαγή, οι επιπτώσεις της στην ανθρώπινη υγεία είναι αδύνατο να αγνοηθούν.

Τα λουλούδια που ανθίζουν μόνο το Πάσχα

Σπίτι Χτες
Είναι όλα τους πανέμορφα!

Ποια αρώματα φορούσαν οι διάσημες κυρίες του 20ου αιώνα ‑ Υπάρχουν ακόμα;

Style Χτες
Από την Audrey Hepburn μέχρι την Jackie Kennedy, εδώ είναι 10 είδωλα και τα αγαπημένα τους αρώματα.