E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Παρουσιαζόταν σαν άντρας και έστελνε γuμνές φωτογραφίες για να αποπλανήσει μαθήτρια Γυμνασίου

Η πρωτοφανής υπόθεση εκδικάστηκε και η 26χρονη καταδικάστηκε

Δημοσίευση 4/11/2021 | 09:07

Βόλος: Παρουσιαζόταν σαν άντρας και έστελνε γuμνές φωτογραφίες για να αποπλανήσει μαθήτρια Γυμνασίου

Η πρωτοφανής υπόθεση εκδικάστηκε και η 26χρονη καταδικάστηκε. Ο Βόλος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις, που άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη…

Απίστευτη υπόθεση, που αφορά στους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο για τους χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά για τους ανήλικους, συζητήθηκε χθες (03-11-2021) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, συνταράσσοντας το ακροατήριο. Κατηγορούμενη ήταν κοπέλα ηλικίας 26 ετών, η οποία αντιμετώπισε τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της κατοχής υλικού πορνογραφίας και τελικά καταδικάστηκε.

Σε ηλικία 21 ετών η κατηγορούμενη παρουσιαζόταν σαν άνδρας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2016 προσπάθησε να προσεγγίσει άλλη κοπέλα, η οποία ήταν τότε ανήλικη και συγκεκριμένα 15 ετών, αποστέλλοντάς της, γuμνές φωτογραφίες ενός άντρα.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, όταν τον Φεβρουάριο του 2017 η μητέρα της ανήλικης διαπίστωσε ότι κάτι βασάνιζε την ανήλικη και πήρε το κινητό της τηλέφωνο. Οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ειδοποιήθηκε κινητοποιήθηκε άμεσα και πήρε στα χέρια της, το ενοχοποιητικό υλικό ποpνογραφίας από τη δράστιδα.

Από τον Δεκέμβριο του 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2017 η κατηγορούμενη ενοχλούσε την ανήλικη αποστέλλοντας γuμνές φωτογραφίες, μέχρι που επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά. Για να μη γίνει αντιληπτή παραποίησε τη φωνή της, όμως η νεαρή κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Καταθέτοντας χθες στο δικαστήριο η παθούσα είπε ότι το περιστατικό έχει στιγματίσει τη ζωή της. Ακόμη και σήμερα, όπως τόνισε, αντιμετωπίζει προβλήματα στις σχέσεις της και την παρακολουθεί ψυχολόγος. Άλλαξε σχολείο γιατί φοβόταν μη μαθευτεί η επικοινωνία που είχε.

Η μητέρα της κοπέλας είπε ότι το κορίτσι της μετά το περιστατικό φοβόταν να βγαίνει από το σπίτι μόνη της. Χρειαζόταν να έχει συνοδεία τουλάχιστον δύο ατόμων. «Σοκαρίστηκα», είπε αναφερόμενη για το πώς αισθάνθηκε όταν διαπίστωσε τι συνέβη. «Δεν θα το ξεχάσει ποτέ αυτό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η 26χρονη δεν την παρούσα στο δικαστήριο. Εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος είπε ότι ζητεί «συγγνώμη». Ο ίδιος επισήμανε ότι αμέσως μετά την καταγγελία, η κατηγορούμενη συνεργάστηκε με τις Αρχές στις έρευνες και δεν απέκρυψε τίποτα. Η δράστιδα κρίθηκε ένοχη και για τις δύο κατηγορίες και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 26 μηνών με αναστολή τριετίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Μητσοτάκης: Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στοχοποιήθηκαν και διασύρθηκαν χωρίς να έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του έθεσε στο επίκεντρο παρεμβάσεις σε υποδομές, υγεία, ασφάλιση και οικονομία

Η μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση της Ρωσίας από την αρχή του πολέμου: Πάνω από 40 πύραυλοι και 120 drones κατά της Ουκρανίας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Σφοδρό σφυροκόπημα με στόχο κυρίως την ουκρανική πρωτεύουσα, τουλάχιστον ένας νεκρός και 16 τραυματίες - Το Κίεβο ζητά «συντριπτική πίεση» στη Μόσχα

Τι συμβαίνει με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ‑ τα στοιχεία που προκαλούν ανησυχία

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Πάνω από 125.000 θέσεις εργασίας έχουν χαθεί από το 2019, με τον κλάδο να αντιμετωπίζει την πιο βαθιά αναδιάρθρωση των τελευταίων δεκαετιών.

Τραγωδία στα Χανιά: Ασθενοφόρο ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στη λεωφόρο Μουρνιών

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο ασθενής που μεταφερόταν κατέληξε από ανακοπή, ενώ οι δύο διασώστες νοσηλεύονται με τραυματισμούς - η οδηγός του ΙΧ είναι νοσηλεύτρια που επέστρεφε από νυχτερινή βάρδια.

Θεσσαλονίκη: 66χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον εαυτό του για βιασμό

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο άνδρας ομολόγησε ότι βίασε την 60χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της και συνελήφθη επί τόπου.

Ιράν εναντίον ΗΠΑ: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην αμερικανική βάση στην Ιορδανία

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η CENTCOM επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτικών από ιρανική πυραυλική επίθεση, ενώ οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέα αεροπορικά πλήγματα εναντίον του Ιράν.

Καύσωνας 4 ημερών: Ποιες περιοχές θα «καούν» με 43 βαθμούς και πότε έρχεται η ανάσα δροσιάς

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η κορύφωση της ζέστης αναμένεται Δευτέρα και Τρίτη, με τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα να «χτυπούν» κόκκινο, ενώ από την Πέμπτη το θερμόμετρο θα πέσει κατά 8–10 βαθμούς.