E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Παρουσιαζόταν σαν άντρας και έστελνε γuμνές φωτογραφίες για να αποπλανήσει μαθήτρια Γυμνασίου

Η πρωτοφανής υπόθεση εκδικάστηκε και η 26χρονη καταδικάστηκε

Δημοσίευση 4/11/2021 | 09:07

Βόλος: Παρουσιαζόταν σαν άντρας και έστελνε γuμνές φωτογραφίες για να αποπλανήσει μαθήτρια Γυμνασίου

Η πρωτοφανής υπόθεση εκδικάστηκε και η 26χρονη καταδικάστηκε. Ο Βόλος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις, που άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη…

Απίστευτη υπόθεση, που αφορά στους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο για τους χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά για τους ανήλικους, συζητήθηκε χθες (03-11-2021) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, συνταράσσοντας το ακροατήριο. Κατηγορούμενη ήταν κοπέλα ηλικίας 26 ετών, η οποία αντιμετώπισε τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της κατοχής υλικού πορνογραφίας και τελικά καταδικάστηκε.

Σε ηλικία 21 ετών η κατηγορούμενη παρουσιαζόταν σαν άνδρας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2016 προσπάθησε να προσεγγίσει άλλη κοπέλα, η οποία ήταν τότε ανήλικη και συγκεκριμένα 15 ετών, αποστέλλοντάς της, γuμνές φωτογραφίες ενός άντρα.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, όταν τον Φεβρουάριο του 2017 η μητέρα της ανήλικης διαπίστωσε ότι κάτι βασάνιζε την ανήλικη και πήρε το κινητό της τηλέφωνο. Οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ειδοποιήθηκε κινητοποιήθηκε άμεσα και πήρε στα χέρια της, το ενοχοποιητικό υλικό ποpνογραφίας από τη δράστιδα.

Από τον Δεκέμβριο του 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2017 η κατηγορούμενη ενοχλούσε την ανήλικη αποστέλλοντας γuμνές φωτογραφίες, μέχρι που επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά. Για να μη γίνει αντιληπτή παραποίησε τη φωνή της, όμως η νεαρή κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Καταθέτοντας χθες στο δικαστήριο η παθούσα είπε ότι το περιστατικό έχει στιγματίσει τη ζωή της. Ακόμη και σήμερα, όπως τόνισε, αντιμετωπίζει προβλήματα στις σχέσεις της και την παρακολουθεί ψυχολόγος. Άλλαξε σχολείο γιατί φοβόταν μη μαθευτεί η επικοινωνία που είχε.

Η μητέρα της κοπέλας είπε ότι το κορίτσι της μετά το περιστατικό φοβόταν να βγαίνει από το σπίτι μόνη της. Χρειαζόταν να έχει συνοδεία τουλάχιστον δύο ατόμων. «Σοκαρίστηκα», είπε αναφερόμενη για το πώς αισθάνθηκε όταν διαπίστωσε τι συνέβη. «Δεν θα το ξεχάσει ποτέ αυτό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η 26χρονη δεν την παρούσα στο δικαστήριο. Εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος είπε ότι ζητεί «συγγνώμη». Ο ίδιος επισήμανε ότι αμέσως μετά την καταγγελία, η κατηγορούμενη συνεργάστηκε με τις Αρχές στις έρευνες και δεν απέκρυψε τίποτα. Η δράστιδα κρίθηκε ένοχη και για τις δύο κατηγορίες και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 26 μηνών με αναστολή τριετίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαρκόπουλος, τo «αντίο» της Δόμνας Μιχαηλίδου

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Ο 34χρονος έχασε τη ζωή του σε ξενοδοχείο στα Χανιά όπου εργαζόταν για τη φετινή τουριστική περίοδο

Youth Pass: Τέλος χρόνου ‑ Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τα 150 ευρώ – Οι δικαιούχοι

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση υποβάλλεται άπαξ

Σκιάθος: Μαθητές Γυμνασίου έκλεισαν ραντεβού να πλακωθούν στο ξύλο με θεατές τους… συμμαθητές τους

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Μαθητές Γυμνασίου στη Σκιάθο, έκλεισαν ραντεβού για να πλακωθούν στο ξύλο με θεατές τους ίδιους τους συμμαθητές τους.

Χαλκιδική: Κινδυνεύουν σπίτια σε γνωστή περιοχή – Έρχονται κυματοθραύστες 95 μέτρων

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Η διάβρωση ακτών θέτει σε κίνδυνο κατοικίες και δρόμους

Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτελωνιστών: Αποχωρεί η FedEx από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
H εταιρεία κλείνει το γραφείο εξυπηρέτησης ανεκτελώνιστων εμπορευμάτων

Έρχονται αλλαγές στα επιδόματα – Ποια κριτήρια θα τροποποιηθούν

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών φέρνει το Εθνικό Μητρώο Παροχών στο οποίο θα καταγράφονται οι ενισχύσεις που παίρνει κάθε πολίτης

Πανελλαδικές: Ποιοι μαθητές δικαιούνται το «δώρο» των 1.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Το πρόγραμμα επιβράβευσης

Κεφαλονιά: Τα τελευταία μηνύματα της Μυρτούς με τη μητέρα της – «Μαμά μου, σ`ευχαριστώ πολύ»

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση θανάτου της 19χρονης Μυρτούς