Θανάσης Βισκαδουράκης: Έκανα το εμβόλιο για να τιμήσω τους νεκρούς
Τι είπε ο ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Δημοσίευση 3/11/2021 | 12:45

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, αναφέρθηκε τόσο στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.
«Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη νομίζω ότι θα του έριχνα ένα αριστερό με τη μία! Θα τον ξάπλωνα κάτω! Θεωρώ χυδαίο αυτό που έκανε. Ήταν ατιμωτικό. Γιατί οι χαρακτήρες φαίνονται στην εξουσία και κακώς ασχολιέστε και μαζί τους. Αν ανεβάζουν παραστάσεις στη φυλακή. Πρέπει να είναι κατεβασμένα τα ρολά για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τα ριάλιτι: «Για την Φάρμα έκανα και την φωτογράφιση, έκανα και τα βίντεο, τα έκανα όλα. Μόλις πάω όμως να κλείσω κάτι τέτοιο, μου έρχονται κάποιες προτάσεις. Ήταν κλεισμένο, τα πάντα είχαν γίνει».
Αναφερόμενος στην πανδημία και τον εμβολιασμό ο ηθοποιός είπε πως «έκανε το εμβόλιο για να τιμήσει τους νεκρούς».
Θανάση Βισκαδουράκη, πώς «έριξες» τη γυναίκα σου;
Διλήμματα
23.09.2022
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
O Λίαμ Νίσον και η Πάμελα Αντερσον είναι ζευγάρι
Tabloid
30.07.2025
Ο έρωτάς τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας που πρωταγωνιστούν «The Naked Gun»
Ντένις Κουέιντ για τα 39 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τη σύζυγό του: «Κάθε μέρα μαζί της είναι παράδεισος»
Tabloid
30.07.2025
Ο 71χρονος ηθοποιός και η 32χρονη Λόρα Σαβουά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020
Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών ‑ Δείτε την καλλονή Μαριτίνα, μοιάζει με τη μητέρα της
Tabloid
30.07.2025
Η Μις Κόσμος του 1996 δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την πανέμορφη κόρη της
Γούρλωσε τα μάτια της η Φαίη Σκορδά: Το επικό βίντεο με τον γιο της, Δημήτρη – «Ό,τι πεις μαμά!»
Tabloid
30.07.2025
Η αντίδρασή του στην παρατήρησή της
Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η μητέρα μου μας τάιζε τον εμετό μας – Μας μεγάλωσε ο μπαμπάς μας»
Tabloid
30.07.2025
«Της είχε φτάσει η μυωπία στο Θεό γιατί ο πρώην σύζυγός της την έριξε στο παμπρίζ του αυτοκινήτου»
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές ‑ Οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε
Tabloid
30.07.2025
Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στον ποταμό Αχέροντα
Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά»
Tabloid
30.07.2025
«Βγαίνει και λέει: όλα τα είχαμε και δεν είχαμε τίποτα. Αυτό και αν είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους που εστιάζουν σε αυτά»
Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δε βγήκε κανείς να αντιδράσει»
Tabloid
30.07.2025
«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει και είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει»
Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη έξοδος μετά το σοβαρό ατύχημα – Στο πλευρό της η Κάρμεν Ρουγγέρη
Tabloid
30.07.2025
Η φωτογραφία με την Κάρμεν Ρουγγέρη 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Η ώρα η καλή»
Ντάνιελ Νούρκα για Γιώργο Καράβα: «Τώρα το ακούω αυτό, μένω άναυδος, δεν το περίμενα»
Tabloid
30.07.2025
«Ασχολείται περισσότερο με το κομμάτι της μόδας αλλά είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα»
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: 6 αδημοσίευτες φωτογραφίες από την γέννηση του γιου της
Celebrity Stories
30.07.2025
Αναπολεί τις όμορφες στιγμές