E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Χαμός στα κομμωτήρια ‑ Ανεμβολίαστοι ζητούν ραντεβού πριν το Σάββατο

«Ταφόπλακα των επιχειρήσεων» χαρακτηρίζουν τα μέτρα οι ιδιοκτήτες

Δημοσίευση 3/11/2021 | 11:10

Θεσσαλονίκη: Χαμός στα κομμωτήρια ‑ Ανεμβολίαστοι ζητούν ραντεβού πριν το Σάββατο
Photo by Atikah Akhtar from Pexels

Mε rapid ή μοριακό σε μαγαζιά, τράπεζες, εξωτερικούς χώρους εστίασης και Δημόσιο θα μπαίνουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησε ο πυρετός των ραντεβού πριν το Σάββατο προκειμένου να γλιτώσουν, όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, το έξοδο του rapid test.

«Δεν έχει σταματήσει να χτυπά από χθες το απόγευμα το τηλέφωνο. Πήραν τουλάχιστον 30 άτομα για να κλείσουν ραντεβού, οι περισσότεροι επειδή θέλουν να προλάβουν την εφαρμογή του μέτρου», τόνισε στο ThessToday.gr ο Γιάννη Κωττούλας, ιδιοκτήτης επιχείρησης στην οδό Δελφών, εξηγώντας παράλληλα ότι μερικοί ανησύχησαν μήπως κλείσουν καθολικά τα κομμωτήρια και τα κουρεία.

«Ταφόπλακα των επιχειρήσεων»

Ίδια εικόνα παρουσιάζεται και στην επιχείρηση του Γιάννη Μυρωνίδη, επί της οδού Βούλγαρη, ο οποίος εξηγεί στο ThessToday.gr ότι έχει κάνει εκτροπή το τηλέφωνο του μαγαζιού στο κινητό του, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα ραντεβού που ζητούν οι πελάτες για αυτές τις ημέρες. «Από χθες το απόγευμα έως το βράδυ το τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα από πελάτες που θέλουν να κλείσουν ραντεβού πριν το Σάββατο. Εκτός από τους σταθερούς μας πελάτες τηλεφωνούν και άτομα που ήταν εκτός του πελατολογίου μας, που πιθανότατα ψάχνουν να κλείσουν ραντεβού όσο το δυνατό πιο άμεσα γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρείων Θεσσαλονίκης, Παύλος Κολοβός χαρακτηρίζει ταφόπλακα το νέο μέτρο του rapid test για τους ανεμβολίαστους. «Το μέτρο αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τον κλάδο μας. Είναι ένα μέτρο το οποίο ουσιαστικά μας κλείνει και εξωθεί όλους τους πελάτες να πάνε στα σπίτια των πλανόδιων κομμωτών. Ποιος θα πληρώσει rapid test για να έρθει να κουρευτεί;» διερωτήθηκε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για «ταφόπλακα των επιχειρήσεών μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέος κανόνας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αυτοκίνητα που δεν θα αρέσει σε πολλούς οδηγούς

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η υπερβολική ταχύτητα παραμένει μία από τις κύριες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων στις ευρωπαϊκές οδούς

Νέες ταυτότητες: Τι θα συμβεί αν δεν έχετε εκδώσει μέχρι τις 3 Αυγούστου

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Λήγει η προθεσμία που θα επιτρέπονται οι παλιές ταυτότητες στα ταξίδια

Αργος: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 20χρονο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και ο τραυματισμός προήλθε από εξοστρακισμό, ενώ εκκρεμεί η βαλλιστική εξέταση για επιβεβαίωση.

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο Βραζιλιάνας influencer στο Ντουμπάι – Έπεσε από τον 27ο όροφο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Είχε χτίσει μεγάλο κοινό στο διαδίκτυο χάρη στο ταξιδιωτικό περιεχόμενο και τον πολυτελή τρόπο ζωής που παρουσίαζε στις αναρτήσεις της

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στη πτήση ‑ Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο τραυματίας επιβάτης συγκρατήθηκε από τη ζώνη ασφαλείας και τους διπλανούς του, αποφεύγοντας πτώση εκτός αεροπλάνου.

«Μην το κάνεις»: Το δραματικό βίντεο για να μην πέσει γυναίκα από γέφυρα στο Μπρούκλιν

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η γυναίκα έμεινε στη γέφυρα για πάνω από μια ώρα, μέχρι ένας αστυνομικός να την αγκαλιάσει και να την απομακρύνει

Συνελήφθη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 60χρονος που έκανε παράνομα χειρουργεία σε ζώα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στην κατοικία του, εντοπίστηκαν ιατρικά εργαλεία, καθώς και τραπέζι χειρουργείου

Αγρια δολοφονία 43χρονης στην Ιρλανδία: Την βρήκε ξυλοκοπημένη η 13χρονη κόρη της, ύποπτος ο 28χρονος μετανάστης σύντροφός της

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η Τζέιμι Κάρνεϊ είχε γνωρίσει τον Αχμάντ Αλσακέρ σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης