E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλεκ Μπάλντουιν: Δεν θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα του Rust

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/10/2021 | 13:08

Αλεκ Μπάλντουιν: Δεν θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα του Rust

Tα γυρίσματα του γουέστερν Rust, που διακόπηκαν λόγω του θανάτου της διευθύντριας φωτογραφίας που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον Άλεκ Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, δεν πρόκειται να ξαναρχίσουν, ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός σε μια συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατώ, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», σχολίασε.

Ο Μπάλντουιν μιλούσε για πρώτη φορά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στις 21 Οκτωβρίου και επανέλαβε για άλλη μια φορά πόσο τον επηρέασε το γεγονός.

«Ήταν οικογένειά μου» είπε για το θύμα, τη Χαλίνα Χάτσινς, σύμφωνα με τα πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TMZ. Σε αναρτήσεις του στο Twitter είχε ήδη εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατό της και διαβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την αστυνομία στις έρευνές της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η Χάτσινς, στο ράντσο Μπονάντσα Κρικ, όπου ο Μπάλντουιν γύριζε μια ταινία γουέστερν που διαδραματιζόταν τον 19ο αιώνα. Κρατούσε στα χέρια του ένα ρεβόλβερ, το οποίο θεωρούσε ότι έφερε άσφαιρα. Η αληθινή σφαίρα που ήταν στη θαλάμη σκότωσε τη Χάτσινς και τραυμάτισε στον ώμο τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

Ο Μπάλντουιν είπε ότι δεν μπορεί να ξέρει πότε θα είναι έτοιμος και πάλι να εργαστεί σε ένα πλατώ όπου θα υπάρχουν όπλα και τόνισε ότι τα γυρίσματα του Rust δεν θα ξαναρχίσουν. Ο ηθοποιός ήταν και συμπαραγωγός σε αυτήν την ταινία.

«Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εντοπίστηκαν στην Ηλεία οι γονείς που παράτησαν το μωρό τους στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 19.06.2025
Η οικογένεια βρίσκεται επί του παρόντος μαζί με όλα της τα παιδιά στο Α.Τ Βουπρασίας

ΕΦΚΑ: Ποιες οφειλές διαγράφονται αυτόματα ‑ Υπό ποιες προϋποθέσεις

Οικονομία 19.06.2025
Σε ισχύ είναι πλέον η 10ετής παραγραφή των μη βεβαιωμένων οφειλών προς τον e-ΕΦΚΑ

Επίθεση του Ισραηλινού ΥΠΕΞ στον Ερντογάν: «Τολμά να μιλάει εκείνος που κατέχει παράνομα τη βόρεια Κύπρο»

Ελλάδα Χτες
Ο Γκιντεόν Σάαρ δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον οποίο και παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ

Στο 1,80 ευρώ η αμόλυβδη από το Σάββατο, λέει ο πρόεδρος Ένωσης Πρατηριούχων Αττικής

Οικονομία Χτες
Τα διυλιστήρια θα προχωρήσουν αύριο στην πρώτη μεγάλη αύξηση που θα αποτυπώνει στην εγχώρια αγορά την κρίση της Μέσης Ανατολής

Σοκάρει ο πατέρας του 28χρονου που έδειρε υπάλληλο καθαριότητας – «Θα μου πάνε φυλακή τον γιο για 2 ψιλομπουνιές;»

Ελλάδα Χτες
«Έχει δίκιο ο άνθρωπος, αλλά αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα, θα τον πάνε τσάμπα φυλακή, δεν σκότωσε, δεν έβγαλε όπλο ή μαχαίρι, το παιδί είναι νευρικό, δεν είναι εγκληματίας, θα μου το καταστρέψετε»

Βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Ανήλικη χτυπά συνομήλική της και την αναγκάζει να γονατίσει

Ελλάδα Χτες
«Για να λήξει τι θέμα έτσι, στα γόνατα, στα γόνατα τώρα για να μην γίνει θέμα. Τώρα σου λέω στα γόνατα» λέει η μία ανήλικη στην άλλη

Αστυνομικοί Κύπρος: «Είναι ανθρωποφαγία όλο αυτό» λέει ο Σύνδεσμος ‑ Εκτός υπηρεσίας ο ένας ένστολος

Κόσμος Χτες
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το ροζ σκάνδαλο που έχει γίνει πρώτο θέμα στην Μεγαλόνησο

Έκρηξη στο νοσοκομείο Σερρών: Τραυματίστηκε στο μάτι ο 19χρονος ψυκτικός ‑ Μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα Χτες
Ο 19χρονος δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο - Με ελαφρά τραύματα στα χέρια ο 45χρονος ψυκτικός

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα – Επί τόπου η Πυροσβεστική

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής