E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Είναι πολύ χειρότερα απ` ό,τι έχει γίνει γνωστό»

Δημοσιεύματα περιγράφουν ότι επικρατεί πανικός στους βασιλικούς κύκλους λόγω της εξέλιξης της υγείας της

Δημοσίευση 29/10/2021 | 18:03

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Είναι πολύ χειρότερα απ` ό,τι έχει γίνει γνωστό»

«Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη απ' ό,τι νομίζουμε» σύμφωνα με άρθρο της γερμανικής Bild, η οποία επικαλείται πηγές του αμερικανικού "US Weekly", και υποστηρίζει ότι η κατάσταση υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ εξελίσσεται αρνητικά.

«Στους βασιλικούς κύκλους υπάρχει αυξανόμενος πανικός» λέει πηγή του παλατιού θέλοντας να περιγράψει την κατάσταση. Αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι επικρατεί κλίμα μεγάλης ανησυχίας στο παλάτι. «Όσο άφθαρτη κι αν φαίνεται, η βασίλισσα, είναι άνθρωπος», λέει χαρακτηριστικά.

Oπως γράφει ο γερμανικός Τύπος επικαλούμενος το αμερικανικό περιοδικό «US Weekly», «Η 95χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ εκπληρώνει τέλεια τον ρόλο της σιδερένιας μονάρχη εδώ και δεκαετίες». «Ως η μακροβιότερη επικεφαλής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, κάθε κρίση, όσο σοβαρή κι αν είναι, φαίνεται να την ξεπερνάει. Ακόμη και μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, πρίγκιπα Φιλίππου, χρειάστηκαν μόνο λίγες μέρες για να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα», υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Τώρα όμως, υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της. Αυτό οφείλεται στην πρόσφατη νοσηλεία της και την ακύρωση πολλών προγραμματισμένων ταξιδιών της.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αυτή τη στιγμή εργάζεται από το κάστρο του Ουίνδσορ, ύστερα από την σύσταση των ιατρών της ότι χρειάζεται ξεκούραση. Η ίδια πάντως ήταν απρόθυμη να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία. Την ίδια εβδομάδα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στη σύνοδο κορυφής για το κλίμα στη Γλασκόβη, αφότου νοσηλεύτηκε για μία ημέρα και υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις.

Από τις αρχές Οκτωβρίου, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει κάνει συνολικά 19 δημόσιες εμφανίσεις. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, προφανώς ήθελε να επιστρέψει στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό. Όπως αποκαλύπτει, ωστόσο, ένας από τους γνώστες του παλατιού στην εφημερίδα BILD, «όλοι μας εκπλαγήκαμε που, πολύ γρήγορα μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, επέμεινε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις».

Αλλά δεν είναι μόνο οι πολλές δημόσιες εμφανίσεις... Η οδυνηρή απώλεια του συζύγου της προβληματίζει την μονάρχη. Η οικογένεια και οι φίλοι παρατήρησαν ότι η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ «έχει επιδεινωθεί μετά τον θάνατο του Φίλιππου», είπε μία από τις πηγές στη γερμανική εφημερίδα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Βασίλισσα θα πρέπει να υποστηρίζεται ακόμη περισσότερο από τα παιδιά και τα εγγόνια της στο μέλλον.

Λέγεται ότι, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αρκετές συναντήσεις με όλο το προσωπικό της Αυτού Μεγαλειότητας, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών γραμματέων και των αρχηγών του πρωτοκόλλου. Αυτό έγινε γιατί «έπρεπε να επαναπρογραμματίσουμε δεκάδες ραντεβού», εξηγεί η πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας στην εφημερίδα «BILD».

«Από εδώ και στο εξής, ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα θα έχουν σαφώς περισσότερες υποχρεώσεις. Αλλά το ίδιο θα κάνουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον. Ωστόσο, η βασίλισσα επέμεινε ότι δεν πρέπει να επιβαρυνθούν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ. Η Βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να είπε: "Η Κέιτ έχει αρκετά να κάνει ως μητέρα". Αυτό δείχνει πόσο ευγενική είναι η ηλικιωμένη Βασίλισσα», προσθέτει η ίδια πηγή. «Μια νέα εποχή ανατέλλει στον Οίκο των Ουίνδσορ, η εποχή της Βασίλισσας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Η μετάβαση είναι ρευστή, κάτι που είναι καλό για τη μοναρχία. Ακόμα κι αν η Βασίλισσα ζήσει για πολλά χρόνια, πρέπει να προετοιμαστεί ήδη για την διαδοχή της στο θρόνο», καταλήγει η πhγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left 07.05.2026
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα 07.05.2026
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Χτες
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids

Νότης Σφακιανάκης: Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα υπήρχε κανένας μας, είναι το μικρό μας, το αγαπημένο μας

E-Daily 3.Left Χτες
Όταν έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα, ήμουν για έναν μήνα άρρωστη, μου έλειψε πάρα πολύ, έλεγε η αδερφή του τραγουδιστή σε συνέντευξή της