E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όλγα Τρέμη: Δε θα ξαναέκανα δελτίο ούτε κατά διάνοια

«Έφυγα από την ΕΡΤ και το Mega γιατί δε με ήθελαν»

Δημοσίευση 29/10/2021 | 12:16

Όλγα Τρέμη: Δε θα ξαναέκανα δελτίο ούτε κατά διάνοια

Για τις αποχωρήσεις της από την ΕΡΤ και το Mega μίλησε η Όλγα Τρέμη, λέγοντας με ειλικρίνια ότι «έφυγα γιατί δε με ήθελαν». «Έφυγα από την ΕΡΤ γιατί δεν με ήθελαν. Σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς το μόνο που έχει να κάνει είναι ήρεμα ήσυχα και με αξιοπρέπεια να πάρει το καπελάκι του και να φύγει» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος μιλώντας στον Alpha.

«Άλλωστε αυτό το είχα κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα κάποια στιγμή από το Mega, επίσης επειδή δεν με ήθελαν. Το ότι επέστρεψα δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν την αρχική τους γνώμη. Απλώς, απέκτησα μια άλλη προσέγγιση, η οποία ήταν το μη χείρον βέλτιστο» εξηγεί.

«Ποιος σου είπε ότι έχω πολλές τηλεοπτικές προτάσεις; Καμία πρόταση δεν είχα. Είχα μια δυο αλλά δεν τελεσφόρησαν. Δεν έκαναν και ουρά έξω από την πόρτα μου» είπε η Όλγα Τρέμη ενώ σε ερώτηση για το αν θα ξαναέκανε δελτίο, είναι κάθετη: «ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου. Μια επάνοδος ανθρώπων της δικής μου γενιάς σε τέτοιου είδους ρόλους, το μόνο πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα είναι την απόλυτη απομυθοποίησή μου. Καλύτερα δεν είναι να μας θυμούνται στα πάνω μας;».

Η δημοσιογράφος θυμήθηκε τη στιγμή που ξεκίνησε να εκφωνεί το δελτίο λαχανιασμένη και δεν μπορούσε να μιλήσει και το πώς τελικά είπε τι είχε συμβεί στον αέρα, καθώς, όπως λέει, «η αλήθεια είναι λυτρωτική».

Για τις αισθητικές παρεμβάσεις, η Όλγα Τρέμη δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι το λίφτινγκ είναι κάτι για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι καλύτερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία. Όποιος παρεμβαίνει στο πρόσωπό του θέλοντας να γίνει μπέμπης ή μπέμπα, εκεί το πράγμα περιπλέκεται και αποκτά και στοιχεία γελοιότητας».

Τέλος, η δημοσιογράφος μίλησε και για τη Φώφη Γεννηματά, ο θάνατος της οποίας βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο: «Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κάναμε κουβέντες πολύ γλυκές και ανθρώπινες πέραν της πολιτικής. Είχε να παλέψει με πολλά πράγματα και ως γυναίκα και ως φορέας του ονόματος. Έπρεπε να δουλέψει διπλά και τριπλά για να αποδείξει την αξία της και παράλληλα έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Της δημιουργούσε μια πρόσθετη αγωνία όχι μόνο για την ίδια της τη ζωή, αλλά και για να μη στερήσει την παρουσία της από τα παιδιά της. Αυτός ήταν ο καημός της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.