E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όλγα Τρέμη: Δε θα ξαναέκανα δελτίο ούτε κατά διάνοια

«Έφυγα από την ΕΡΤ και το Mega γιατί δε με ήθελαν»

Δημοσίευση 29/10/2021 | 12:16

Όλγα Τρέμη: Δε θα ξαναέκανα δελτίο ούτε κατά διάνοια

Για τις αποχωρήσεις της από την ΕΡΤ και το Mega μίλησε η Όλγα Τρέμη, λέγοντας με ειλικρίνια ότι «έφυγα γιατί δε με ήθελαν». «Έφυγα από την ΕΡΤ γιατί δεν με ήθελαν. Σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς το μόνο που έχει να κάνει είναι ήρεμα ήσυχα και με αξιοπρέπεια να πάρει το καπελάκι του και να φύγει» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος μιλώντας στον Alpha.

«Άλλωστε αυτό το είχα κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα κάποια στιγμή από το Mega, επίσης επειδή δεν με ήθελαν. Το ότι επέστρεψα δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν την αρχική τους γνώμη. Απλώς, απέκτησα μια άλλη προσέγγιση, η οποία ήταν το μη χείρον βέλτιστο» εξηγεί.

«Ποιος σου είπε ότι έχω πολλές τηλεοπτικές προτάσεις; Καμία πρόταση δεν είχα. Είχα μια δυο αλλά δεν τελεσφόρησαν. Δεν έκαναν και ουρά έξω από την πόρτα μου» είπε η Όλγα Τρέμη ενώ σε ερώτηση για το αν θα ξαναέκανε δελτίο, είναι κάθετη: «ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου. Μια επάνοδος ανθρώπων της δικής μου γενιάς σε τέτοιου είδους ρόλους, το μόνο πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα είναι την απόλυτη απομυθοποίησή μου. Καλύτερα δεν είναι να μας θυμούνται στα πάνω μας;».

Η δημοσιογράφος θυμήθηκε τη στιγμή που ξεκίνησε να εκφωνεί το δελτίο λαχανιασμένη και δεν μπορούσε να μιλήσει και το πώς τελικά είπε τι είχε συμβεί στον αέρα, καθώς, όπως λέει, «η αλήθεια είναι λυτρωτική».

Για τις αισθητικές παρεμβάσεις, η Όλγα Τρέμη δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι το λίφτινγκ είναι κάτι για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι καλύτερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία. Όποιος παρεμβαίνει στο πρόσωπό του θέλοντας να γίνει μπέμπης ή μπέμπα, εκεί το πράγμα περιπλέκεται και αποκτά και στοιχεία γελοιότητας».

Τέλος, η δημοσιογράφος μίλησε και για τη Φώφη Γεννηματά, ο θάνατος της οποίας βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο: «Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κάναμε κουβέντες πολύ γλυκές και ανθρώπινες πέραν της πολιτικής. Είχε να παλέψει με πολλά πράγματα και ως γυναίκα και ως φορέας του ονόματος. Έπρεπε να δουλέψει διπλά και τριπλά για να αποδείξει την αξία της και παράλληλα έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Της δημιουργούσε μια πρόσθετη αγωνία όχι μόνο για την ίδια της τη ζωή, αλλά και για να μη στερήσει την παρουσία της από τα παιδιά της. Αυτός ήταν ο καημός της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου: Η on air έκπληξη για τα 1.000 επεισόδια «The Chase»

TV Buzz Χτες
Η τούρτα έκπληξη από τους chasers και η συγκινητική αναφορά για τα πέντε χρόνια προβολής του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού γνώσεων

«Πυρά» Πάολα Μπαντόσα κατά Στέφανου Τσιτσιπά: «Έζησα τοξικά πράγματα, δεν ήταν εύκολο»

Tabloid Χτες
Για την σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πάολα Μπαντόσα

Ο Αρμι Χάμερ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ιησού μιλώντας για τις καταγγελίες σε βάρος του: Ήμουν πάνω στον σταυρό

E-Daily 3.Left Χτες
Τα καρφιά είναι στα χέρια μου, έλεγε ο ηθοποιός, όταν είχε κατηγορηθεί για σeξουαλική κακοποίηση και κανιβαλιστικές φαντασιώσεις

Δείτε βίντεο: «Αστατος» ο Ιμπραΐμοβιτς, ακούει... Πασχάλη Τερζή και γίνεται viral

Tabloid Χτες
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής να απολαμβάνει ένα remix του τραγουδιού από την Βόσνια σταρ Lepa Brena, χτυπώντας παλαμάκια έχοντας δίπλα του Τιερί Ανρί και Αλεξ Λάλας

Ανδρομάχη: «Υπάρχει βοήθεια στο μεγάλωμα του γιου μου ‑ Όταν ξενυχτάς, χρειάζεσαι δυο μέρες για να επανέλθεις»

Tabloid Χτες
«Η απόδοσή μου στον ημιτελικό της Eurovision δεν ήταν καλή, λογικό που αποκλείστηκα», εξομολογήθηκε

Ο Αντώνης Κανάκης κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του: «Το σκάρωσα πριν 38 χρόνια» ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε την ιστορία δημιουργίας του τραγουδιού

Μουντιάλ 2026: Έξαλλες οι Γιαπωνέζες με τους οπαδούς που καθάρισαν το γήπεδο ‑ «Κάντε το και σπίτι»

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Ιάπωνες οπαδοί καθάρισαν τις κερκίδες μετά το ματς με την Ολλανδία, αλλά σπίτι τους αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο στις οικιακές εργασίες παραπονιούνται οι γυναίκες τους

Mad VMA 2026: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει γιατί απουσίαζε από τα βραβεία

Tabloid Χτες
«Την επόμενη φορά θα είμαι και πάλι δίπλα σας» εξήγησε σε βίντεό του

Πάνος και Τάσος διεκδικούν το έπαθλο στο φετινό MasterChef

TV Buzz Χτες
Ο διαγωνισμός μαγειρικής μπαίνει στην τελική ευθεία…

Λιάγκας: «Αδειασε» την Ελληνίδου και τον Αλεξάνδρου! «Αυτοί τώρα είναι ζευγάρι κανονικό;»

Tabloid Χτες
Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Το Πρωινό σχολίασε τις τελευταίες δηλώσεις της Ρίας Ελληνίδου