E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όλγα Τρέμη: Δε θα ξαναέκανα δελτίο ούτε κατά διάνοια

«Έφυγα από την ΕΡΤ και το Mega γιατί δε με ήθελαν»

Δημοσίευση 29/10/2021 | 12:16

Όλγα Τρέμη: Δε θα ξαναέκανα δελτίο ούτε κατά διάνοια

Για τις αποχωρήσεις της από την ΕΡΤ και το Mega μίλησε η Όλγα Τρέμη, λέγοντας με ειλικρίνια ότι «έφυγα γιατί δε με ήθελαν». «Έφυγα από την ΕΡΤ γιατί δεν με ήθελαν. Σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς το μόνο που έχει να κάνει είναι ήρεμα ήσυχα και με αξιοπρέπεια να πάρει το καπελάκι του και να φύγει» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος μιλώντας στον Alpha.

«Άλλωστε αυτό το είχα κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα κάποια στιγμή από το Mega, επίσης επειδή δεν με ήθελαν. Το ότι επέστρεψα δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν την αρχική τους γνώμη. Απλώς, απέκτησα μια άλλη προσέγγιση, η οποία ήταν το μη χείρον βέλτιστο» εξηγεί.

«Ποιος σου είπε ότι έχω πολλές τηλεοπτικές προτάσεις; Καμία πρόταση δεν είχα. Είχα μια δυο αλλά δεν τελεσφόρησαν. Δεν έκαναν και ουρά έξω από την πόρτα μου» είπε η Όλγα Τρέμη ενώ σε ερώτηση για το αν θα ξαναέκανε δελτίο, είναι κάθετη: «ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου. Μια επάνοδος ανθρώπων της δικής μου γενιάς σε τέτοιου είδους ρόλους, το μόνο πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα είναι την απόλυτη απομυθοποίησή μου. Καλύτερα δεν είναι να μας θυμούνται στα πάνω μας;».

Η δημοσιογράφος θυμήθηκε τη στιγμή που ξεκίνησε να εκφωνεί το δελτίο λαχανιασμένη και δεν μπορούσε να μιλήσει και το πώς τελικά είπε τι είχε συμβεί στον αέρα, καθώς, όπως λέει, «η αλήθεια είναι λυτρωτική».

Για τις αισθητικές παρεμβάσεις, η Όλγα Τρέμη δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι το λίφτινγκ είναι κάτι για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι καλύτερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία. Όποιος παρεμβαίνει στο πρόσωπό του θέλοντας να γίνει μπέμπης ή μπέμπα, εκεί το πράγμα περιπλέκεται και αποκτά και στοιχεία γελοιότητας».

Τέλος, η δημοσιογράφος μίλησε και για τη Φώφη Γεννηματά, ο θάνατος της οποίας βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο: «Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κάναμε κουβέντες πολύ γλυκές και ανθρώπινες πέραν της πολιτικής. Είχε να παλέψει με πολλά πράγματα και ως γυναίκα και ως φορέας του ονόματος. Έπρεπε να δουλέψει διπλά και τριπλά για να αποδείξει την αξία της και παράλληλα έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Της δημιουργούσε μια πρόσθετη αγωνία όχι μόνο για την ίδια της τη ζωή, αλλά και για να μη στερήσει την παρουσία της από τα παιδιά της. Αυτός ήταν ο καημός της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι πόζες της Κατερίνας Παπουτσάκη με το μαγιό της σε πισίνα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η ηθοποιός δημοσίευσε διαφορετικά στιγμιότυπα πριν κάνει τη βουτιά της

Μία μαγική στιγμή στο Μετρό του Συντάγματος – Μικρό κορίτσι χόρευε ενώ μία γυναίκα έπαιζε πιάνο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και δεκάδες θετικά σχόλια

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού ‑ Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η ηθοποιός νοσηλεύεται στο «Αττικόν», έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Λένα Δροσάκη: «Σε αυτό το κομμάτι, είμαι σε μια φάση απελπισίας, διότι έχουμε ξεχάσει να αγαπάμε»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά. Μέσα σε όλα, η γνωστή

Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει και 5ο παιδί

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί με τη σύζυγό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι

«Θύελλα» αντιδράσεων κατά του Μπρούκλιν Μπέκαμ: «Σταμάτα να εκμεταλλεύεσαι τους γονείς σου»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Το ειρωνικό σχόλιο του Μπρούκλιν για την ρήξη με τους γονείς του και οι αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών στα social media

Βισκαδουράκης: «Είχαν εξώφυλλο ότι φέρνω τον γιο μου στη ζωή και εμείς μόλις τον είχαμε χάσει»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς για τη Μαίρη Βυτινάρος: «Υπήρξαν μηνύματα, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς. Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο

Έλενα Τσαγκρινού για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας είναι αληθινό, έχει την κοπέλα του βασίλισσα»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σχέση τους και η βιντεοκλήση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για το άγνωστο παρελθόν του Σπύρου Παπαδόπουλου – «Ήμουν 20 χρονών φοιτητής»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
O Γιώργος Λιάγκας έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη και μοιράστηκε μία άγνωστη ιστορία για τον Σπύρο Παπαδόπουλο την οποία λίγοι γνωρίζουν

Σάκης Ρουβάς: Το απρόοπτο στη σκηνή με το μικρόφωνο και η αντίδρασή του ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε μία από τις επιτυχίες του, το μικρόφωνο γλίστρησε από τα χέρια του και έπεσε στο έδαφος