E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όλγα Τρέμη: Δε θα ξαναέκανα δελτίο ούτε κατά διάνοια

«Έφυγα από την ΕΡΤ και το Mega γιατί δε με ήθελαν»

Δημοσίευση 29/10/2021 | 12:16

Όλγα Τρέμη: Δε θα ξαναέκανα δελτίο ούτε κατά διάνοια

Για τις αποχωρήσεις της από την ΕΡΤ και το Mega μίλησε η Όλγα Τρέμη, λέγοντας με ειλικρίνια ότι «έφυγα γιατί δε με ήθελαν». «Έφυγα από την ΕΡΤ γιατί δεν με ήθελαν. Σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς το μόνο που έχει να κάνει είναι ήρεμα ήσυχα και με αξιοπρέπεια να πάρει το καπελάκι του και να φύγει» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος μιλώντας στον Alpha.

«Άλλωστε αυτό το είχα κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα κάποια στιγμή από το Mega, επίσης επειδή δεν με ήθελαν. Το ότι επέστρεψα δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν την αρχική τους γνώμη. Απλώς, απέκτησα μια άλλη προσέγγιση, η οποία ήταν το μη χείρον βέλτιστο» εξηγεί.

«Ποιος σου είπε ότι έχω πολλές τηλεοπτικές προτάσεις; Καμία πρόταση δεν είχα. Είχα μια δυο αλλά δεν τελεσφόρησαν. Δεν έκαναν και ουρά έξω από την πόρτα μου» είπε η Όλγα Τρέμη ενώ σε ερώτηση για το αν θα ξαναέκανε δελτίο, είναι κάθετη: «ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου. Μια επάνοδος ανθρώπων της δικής μου γενιάς σε τέτοιου είδους ρόλους, το μόνο πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα είναι την απόλυτη απομυθοποίησή μου. Καλύτερα δεν είναι να μας θυμούνται στα πάνω μας;».

Η δημοσιογράφος θυμήθηκε τη στιγμή που ξεκίνησε να εκφωνεί το δελτίο λαχανιασμένη και δεν μπορούσε να μιλήσει και το πώς τελικά είπε τι είχε συμβεί στον αέρα, καθώς, όπως λέει, «η αλήθεια είναι λυτρωτική».

Για τις αισθητικές παρεμβάσεις, η Όλγα Τρέμη δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι το λίφτινγκ είναι κάτι για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι καλύτερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία. Όποιος παρεμβαίνει στο πρόσωπό του θέλοντας να γίνει μπέμπης ή μπέμπα, εκεί το πράγμα περιπλέκεται και αποκτά και στοιχεία γελοιότητας».

Τέλος, η δημοσιογράφος μίλησε και για τη Φώφη Γεννηματά, ο θάνατος της οποίας βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο: «Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κάναμε κουβέντες πολύ γλυκές και ανθρώπινες πέραν της πολιτικής. Είχε να παλέψει με πολλά πράγματα και ως γυναίκα και ως φορέας του ονόματος. Έπρεπε να δουλέψει διπλά και τριπλά για να αποδείξει την αξία της και παράλληλα έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Της δημιουργούσε μια πρόσθετη αγωνία όχι μόνο για την ίδια της τη ζωή, αλλά και για να μη στερήσει την παρουσία της από τα παιδιά της. Αυτός ήταν ο καημός της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Καταστροφή για τις γυναίκες!» – Η σκληρή προειδοποίηση της Kate Winslet για τη νέα μανία στο Hollywood

Tabloid 09.12.2025
«Τα social media μάς καταστρέφουν – κανείς δεν βλέπει τον πραγματικό κόσμο»

Stranger Things: Το ζευγάρι της σειράς που είναι 10 χρόνια μαζί

Tabloid 09.12.2025
Natalia Dyer - Charlie Heaton - Μια σχέση που αντέχει στον χρόνο επειδή είναι χτισμένη με αληθινά υλικά

Μαθητής έκανε χειρονομίες μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ και ο Κούτρας εκνευρίστηκε

TV Buzz Χτες
Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης, όταν το δημοσιογραφικό συνεργείο βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο του σχολείου

Αννα Κανδαράκη: Η αποκάλυψη για την μάχη με τον καρκίvo

Tabloid Χτες
Όσα ανέφερε η κλινική ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια στο βίντεο που δημοσίευσε

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια ακυρώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μέχρι νεωτέρας

Μάριος Καπότσης: «Δεν μιλάμε με την Κόνι Μεταξά – Με τον Λευτέρη Πανταζή είναι όλα μια χαρά»

Tabloid Χτες
«Πρέπει να κρατάς καλές σχέσεις μετά από τόσα χρόνια, ανθρώπινα και ωραία», πρόσθεσε

Κέιτ Γουίνσλετ: «Οι νέες γυναίκες δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει να είσαι όμορφη»

Tabloid Χτες
Η Κέιτ Γουίνσλετ αποδοκιμάζει για μία ακόμη φορά την «τρομακτική και καταστροφική» επιδημία των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων και προειδοποιεί για τους κινδύνους των φαρμάκων απώλειας βάρους

Sydney Sweeney: Πόζαρε γυμνή στο Instagram κρατώντας χαριτωμένα το στήθος της ‑ «Βροχή» τα σχόλια

Tabloid Προχτές
Με παιχνιδιάρικη διάθεση και καυτή εμφάνιση η 28χρονη ηθοποιός ανέβασε για μία ακόμη φορά το «θερμόμετρο» στο Instagram

Σίσσυ Χρηστίδου: «Με λυγίζει η εικόνα του και ελπίζω να παίρνει τη βοήθεια που χρειάζεται»

Tabloid Προχτές
Όσα ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»