E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έσφαξε δυο κοπέλες γιατί είχε κάνει «συμφωνία με έναν δαίμονα» για να κερδίσει το λόττο

Καταδικάστηκε σε ισόβια

Δημοσίευση 29/10/2021 | 11:18

Έσφαξε δυο κοπέλες γιατί είχε κάνει «συμφωνία με έναν δαίμονα» για να κερδίσει το λόττο

Ένας Βρετανός έφηβος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη στυγνή δολοφονία δύο αδερφών σε ένα πάρκο του Λονδίνου αφού όπως ισχυρίστηκε είχε κάνει σύμβαση αίματος με έναν δαίμονα. Ο 19χρονος Ντάνιαλ Χουσείν καταδικάστηκε σε ελάχιστη ποινή 35 χρόνων κάθειρξης.

Ο Χουσεΐν είχε χρησιμοποιήσει το αίμα του για να υπογράψει ένα… συμφωνητικό με τον δαίμονα «Lucifuge Rofocale» για να κάνει «έξι θυσίες» γυναικών κάθε έξι μήνες με αντάλλαγμα να κερδίσει το λόττο.

Έμεινε πιστός στο δικό του κομμάτι της συμφωνίας τον Ιούνιο του 2020 επιτιθέμενος στη Μπίμπα Χένρι, 46 ετών και στην ετεροθαλή αδερφή της Νικόλ Σμολμαν, 27, καθώς έφευγαν από ένα πάρτι γενεθλίων.

Ο 19χρονος μαχαίρωσε επανειλημμένα τα θύματά του στο Fryent Country Park, κόβοντας το χέρι του και ψεκάζοντας το αίμα του πάνω στα πτώματά τους και στα υπάρχοντά τους. Μαχαίρωσε την Χένρι οκτώ φορές και την Σμολμαν 28 προτού σύρει τα σώματά τους πίσω από θάμνους.

«Αυτή ήταν μια υπολογισμένη και σκόπιμη ενέργεια που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με ακρίβεια», δήλωσε η δικαστής Philippa Whipple, ανέφερε ο Guardian.

«Όσο παράξενη κι αν φαίνεται στους άλλους η συμφωνία με τον διάβολο, αυτό ήταν το σύστημα πεποιθήσεων σας, η δική σας δέσμευση για τη δολοφονία αθώων γυναικών».

Ο έφηβος αρνήθηκε να καταθέσει στη δίκη και αρνήθηκε την ευθύνη για το ανατριχιαστικό δαιμονικό συμβόλαιο και τις δολοφονίες.

Κρίθηκε ένοχος τον Ιούλιο.

Ο Χουσεΐν ήταν προκλητικός κατά τη διάρκεια της δίκης καθώς γελούσε ενώ άκουγε την αναγγελία της ποινής του ενώ όταν η δικαστής του μίλησε, εκείνος γύρισε την καρέκλα του από την κάμερα σαν να ήθελε να γυρίσει την πλάτη του στην δικαστή, ανέφερε το BBC.

Η Μίνα Σμόλμαν, η μητέρα των θυμάτων, είπε ότι η δικαιοσύνη είχε αποδοθεί μετά την καταδίκη. «Είναι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος που –αν δεν τον είχαν πιάσει– άλλες τέσσερις οικογένειες μπορεί να υπέφεραν αυτό που περνάμε εμείς», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς σκαρφάλωσε το ζευγάρι στην κορυφή του Εmpire State Building χωρίς να τους καταλάβει κανείς;

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο μετά την ακρόαση στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν, αντιμέτωπο με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που προβλέπουν ποινή έως επτά ετών.

Γάμοι, βαπτίσεις και δεξιώσεις στο ψηφιακό «ραντάρ» της ΑΑΔΕ

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Ηλεκτρονική καταγραφή συναλλαγών και διασταυρώσεις με το myDATA για τον εντοπισμό αποκρυμμένων εσόδων

Χαλάνδρι: 17χρονος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Τα αίτια της πτώσης του εξετάζονται

Μεσσηνία: Πώς έγινε η τραγωδία με τον πνιγμό του 6χρονου στην πισίνα

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Δραματικές στιγμές ζει η μητέρα του 6χρονου παιδιού που πνίγηκε σε πισίνα στη Μεσσηνία με την 32χρονη να μην μπορεί να πιστέψει ότι το μικρό της αγγελούδι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Γνωστός τράπερ, διάσημο μοντέλο‑επιχειρηματίας και influencer κατηγορούνται για παράνομη διαφήμιση τυχερών παιχνιδιών

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορική επικοινωνία τυχερών παιγνίων που διοργανώνονται ή διεξάγονται χωρίς άδεια, ως διαφημιστές, υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

Εθνικιστικό ντελίριο στον τουρκικό Τύπο για το Κυπριακό

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Σε μια συντονισμένη προσπάθεια να καλλιεργήσουν κλίμα ανησυχίας και να προλάβουν τυχόν εξελίξεις στο Κυπριακό επιδίδονται κορυφαίοι αρθρογράφοι του τουρκικού

Πάνω από τρεις οι δράστες του φονικού χτυπήματος σε βάρος στελεχών της ΝΔ: Tα στοιχεία που εξετάζει η Αντιτρομοκρατική

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τα ευρήματα από τα σημεία των επιθέσεων, αλλά και το υλικό που έχει συλλεχθεί, προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίηση των εμπλεκομένων

«Πού είναι οι γονείς σου;»: 8χρονος έκανε μόνος του τζετ σκι στον ωκεανό

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Ο πατέρας του παιδιού παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως η οδήγηση ήταν πιθανώς παράνομη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλημμέλημα.

Τι αλλάζει στις πολυκατοικίες: Ποιος νόμος καταργείται μετά από 97 χρόνια και τι προβλέπει το νέο πλαίσιο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Κατάτμηση και ένωση διαμερισμάτων, είσπραξη κοινοχρήστων και υπερεξουσίες διαχειριστών στο νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί έως το φθινόπωρο.

Νέα Υόρκη: Καύσωνας 46°C και ο δήμαρχος θέλει οικονομία στα κλιματιστικά

Κόσμος 03.07.2026
Η αίσθηση της θερμοκρασίας στην πόλη αναμένεται να φτάσει τους 43°C, ενώ στα προάστια μπορεί να αγγίξει ακόμη και τους 46°C

Χρήματα από την κόρη στον πατέρα, φόρος στον... γαμπρό: Το λάθος που μπορεί να κοστίσει ακριβά στις οικογενειακές δωρεές

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Η ΑΑΔΕ έκρινε ότι τη δωρεά ήταν του γαμπρού και όχι της κόρης - Χάθηκε το αφορολόγητο και επιβλήθηκαν φόρος και πρόστιμο

Σοβαρό επεισόδιο με αρπαγή και ξυλοδαρμό ανήλικου στη Στυλίδα, συλλήψεις και προσαγωγές

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις έντεκα το βράδυ στην Αγία Μαρίνα. Ένας 25χρονος κάτοικος Λαμίας, παρεξηγήθηκε με τον 19χρονο Στυλιδιώτη και τον χτύπησε με μπουνιά