E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε ο «Γκάνθερ» από τα Φιλαράκια

Σε ηλικία μόλις 59 ετών

Δημοσίευση 25/10/2021 | 08:18

Πέθανε ο «Γκάνθερ» από τα Φιλαράκια

Σε ηλικία μόλις 59 ετών έφυγε από τη ζωή ο James Michael Tyler, που έπαιξε τον «Γκάνθερ» στα Φιλαράκια. Ο ηθοποιός έδινε εδώ και καιρό μάχη με τον καρκίνο.

«Ο Tyler έφυγε ήσυχα, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες» αναφέρει δήλωση από τον μάνατζέρ του. Ο «Γκάνθερ» δεν είχε καταφέρει να βρίσκεται στο reunion που έκαναν τα Φιλαράκια πριν από μερικούς μήνες εξαιτίας της βεβαρυμένης υγείας του αλλά είχε εμφανιστεί με βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Οι 5 πιο αστείες στιγμές του Gunther

«Αν τον γνώριζες μια φορά, έκανες έναν φίλο για πάντα» τόνισε ο μάνατζέρ του. Ο James Michael Tyler είχε διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη το 2018. Λίγο αργότερα, ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά και ο ηθοποιός δεν μπορούσε να περπατήσει, γι’ αυτό και είχε απουσιάσει από το reunion της σειράς.

Ο περισσότερος κόσμος τον γνώριζε ως τον μάνατζερ του Central Perk, της καφετέριας όπου έπιναν τον καφέ τους τα Φιλαράκια, ως τον «Γκάνθερ» που ήταν αιώνια ερωτευμένος με τη Ρέιτσελ και μισούσε τον Ρος.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, με μηνύματά τους στα social media, αποθέωσαν την προσφορά του στη σειρά και τις στιγμές που έζησαν μαζί του.

«Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ για τα γέλια που έφερες στη σειρά και στις ζωές μας. Θα μας λείψεις τόσο πολύ» έγραψε η Τζένιεφ Άνιστον, ανεβάζοντας στο Instagram τη σκηνή από τον τελευταίο κύκλο της σειράς, όταν ο Γκάνθερ λέει στη Ρέιτσελ (που φεύγει για το Παρίσι) ότι την αγαπά.


«Η ευγνωμοσύνη που έδειχνες κάθε μέρα στα γυρίσματα είναι η ευγνωμοσύνη που νιώθω γιατί σε γνώρισα. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς» έγραψε η Κόρτνεϊ Κοξ.

«Γελάσαμε πολύ φίλε. Θα μας λείψεις. Αναπαύσου εν ειρήνη» ήταν το μήνυμα του Ματ Λε Μπλανκ.

«James Michael Tyler, θα μας λείψεις. Σε ευχαριστούμε που ήσουν εκεί για όλους μας» έγραψε η Λίζα Κούντρου.

Εξαιτίας της ασθένειάς του, την οποία ανακάλυψε τυχαία, ο James Michael Tyler προσπαθούσε να αφυπνίσει τον κόσμο. Αφού μοιράστηκε το πρόβλημα υγείας του, μίλησε για τη σημασία της πρόληψης και της εξέτασης αίματος από την ηλίκια των 40 ετών, για όσους είχαν προστάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Η δασκάλα χαστούκισε τον 8χρονο αυτιστικό μαθητή, επειδή «την ενόχλησε ο θόρυβος»

Ελλάδα Χτες
Η εκπαιδευτικός χαστούκισε τον μαθητή τρεις φορές, επειδή την ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε ενώ έπαιζε

Κρήτη: Συγκλονίζει η αδερφή του δασκάλου ‑ Ένιωσα ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός`

Ελλάδα Χτες
Η αιτία θανάτου του 28χρονου Θοδωρή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η αφρικανική σκόνη θα «πνίξει» την χώρα το Σαββατοκύριακο – Οι «κόκκινες» περιοχές

Καιρός Χτες
Την Κυριακή θα κορυφωθεί το φαινόμενο ενώ οι λασποβροχές αναμένεται να χτυπήσουν σε αρκετές περιοχές της χώρας

Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα: Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες σχεδιάζουν να παραμείνουν στο κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με πολύωρη κινητοποίηση μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, με πρόθεση να αποχωρήσουν οργανωμένα το Σάββατο

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέμεινε από προφυλακτικά το Ολυμπιακό Χωριό

Κόσμος Χτες
Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Χάος σε πτήση από Τουρκία για Μάντσεστερ με αίμα και... δόντια στο πάτωμα, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Έγινε αναγκαστική προσγείωση στο Βέλγιο και η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα

Σπάνιο ψάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Σικελίας, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος Χτες
Το συγκεκριμένο είδος - Lophotus lacepede- ανήκει στα μεσοπελαγικά ψάρια και ζει σε βάθη από 200 έως 1.000 μέτρα

Παγκράτι: Ανδρας που οδηγούσε πατίνι έπεσε και έχασε την ζωή του

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Κορυδαλλός: Ανεβάζει και κατεβάζει ρολά στην εκκλησία ο ιερέας

Ελλάδα Χτες
«Κρίναμε πως αυτή είναι η μόνη λύση»

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα Χτες
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.