E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαίρη Μπάρκουλη: «Ο Νίκος δούλευε σε μνημόσυνα για να βγει ο Ανδρέας από γηροκομείο»

Η ιστορία ζωής της Μαίρης Μπάρκουλη, οι δύσκολες στιγμές, ο γάμος και το δέσιμο με τον γιο της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/10/2021 | 13:04

Μαίρη Μπάρκουλη: «Ο Νίκος δούλευε σε μνημόσυνα για να βγει ο Ανδρέας από γηροκομείο»

Η Μαίρη Μπάρκουλη, με συγκινητικά λόγια, μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον γιο της, Νίκο, όσο ο αείμνηστος Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν άρρωστος και νοσηλευόταν στα νοσοκομεία. «Ήταν τόσο ζωντανός, ζωηρός που πολλές φορές δεν μπορούσα εγώ ν' ακολουθήσω τη ζωή του. Γνωριστήκαμε σε μία περίοδο που δεν είχε καθόλου χρήματα. Δεν ήθελα να παντρευτούμε και πήγε κρυφά στο δημαρχείο και είπε το παράπονό του ότι δεν θέλω να τον παντρευτώ και μου είπαν ότι "το Σάββατο στις 12 παντρεύεστε".

Άφησα τη δουλειά μου για να μείνω μόνιμα στην Πάρο με τον Ανδρέα επειδή μου το ζήτησε. Επειδή είχε δημιουργήσει χρέη από τον προηγούμενο γάμο του δούλεψα και προσπαθήσαμε να ξεχρεώσουμε, γιατί ήθελα ν' αποκτήσει πάλι την αξιοπρέπειά του στο νησί. Κάποια στιγμή ξεμείναμε. Ανοίξαμε το ψυγείο κι είχε μέσα ένα αβγό. Μου λέει ότι δεν πεινάει και του είπα "ούτε εγώ". Το έφτιαξα να το φάμε μισό μισό και την ώρα εκείνη έκλαιγα. Και ήρθε κοντά μου και μου λέει "βρε χαζό γιατί κλαις έλα εδώ να σε χορέψω" και μου τραγούδησε το "Χρόνια σε περίμενα". Ποια πείνα…».

«Έκανα μία επέμβαση και χρειάστηκε προσωρινά να μπει ο Ανδρέας σε γηροκομείο. Κάποια στιγμή με πιάνει μια κυρία και μου λέει: "Ξέρεις τι κάνει το παιδί σου; Δουλεύει στα μνημόσυνα και φτιάχνει καφέδες". Τον ρώτησε ένας κύριος γιατί τόσο μικρό παιδί δουλεύει και εκείνος είπε για να μαζέψει λεφτά να βγάλει τον μπαμπά του όσο πιο γρήγορα γίνεται από εκεί. Όσα συγγνώμη και αν του ζητήσω δε θα εξιλεωθώ ποτέ γι' αυτό το παιδί. Την τελευταία φορά, που μπήκε εντατική ο Ανδρέας ήταν μόνο του στο σπίτι, δεν ήθελε να πάει πουθενά και έπεσε το ανοσοποιητικό του, μου έδωσαν από το νοσοκομείο γέλι που βάζουν στους καρκινοπαθείς να μπορέσει το παιδί να καταπιεί έστω νερό».

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. «Συγγνώμη που συγκινούμαι αλλά γνωρίζοντάς τον και μιλώντας και με τον Νίκο Κοκλώνη για όλα αυτά που έχει περάσει… τον θαυμάζω πάρα πολύ γιατί έχει πάρει από τόσο νωρίς τη ζωή στα χέρια του και είναι τόσο δεμένος με την οικογένεια που πολλές φορές με τους ρυθμούς της κοινωνίας την έχουμε λίγο ξεχάσει».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Μαρία Μπάρκουλη αποκάλυψε το άγριο μπούλινγκ που βίωσε ο γιος της στο σχολείο. «Τον έκλειναν στην τουαλέτα και τον έδερναν. Με ειδοποιούν μία ημέρα από το σχολείο και πηγαίνω και βλέπω το παιδί από τη μέση και πάνω γιατί τον είχαν ξεγυμνώσει και τον έσερναν μέσα στο χιόνι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζιμ Κάρεϊ: Απρόσμενα μη αναγνωρίσιμος, σχολιάζουν για την ανανεωμένη εικόνα του

Social 28.02.2026
Η εμφάνιση του 64χρονου διάσημου πρωταγωνιστή στην 51η τελετή απονομής των γαλλικών κινηματογραφικών βραβείων Σεζάρ σχολιάστηκε έντονα

Εκθαμβωτική η Κέιτ Μος στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου

Tabloid 28.02.2026
Με αστραφτερό, αποκαλυπτικό φόρεμα

Δήμητρα Ματσούκα: Τυλιγμένη με την πετσέτα της στο Παρίσι, δείτε βίντεο

Social 28.02.2026
Η ηθοποιός ταξίδεψε στην «Πόλη του Φωτός» με τον Δημήτρη Σαμόλη

Η Φαίη Σκορδά παντρεύεται τον αρχιτέκτονα της καρδιάς της μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Tabloid 28.02.2026
Ο πολιτικός γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο

Διάσημοι που είναι πολύ πιο κοντοί απ’ όσο νομίζεις – Η πιο μικροκαμωμένη σταρ μόλις 1,42 μ.

Celebrity Stories 28.02.2026
Από την pop σκηνή μέχρι το Hollywood οι πιο petite διασημότητες

Το ποστ του πρώην, Justin Bieber, την ώρα που η Selena παντρευόταν και η απουσία του πατέρα της

Tabloid 28.02.2026
Το αινιγματικό ποστ του Justin Bieber και το παρασκήνιο πίσω από την απουσία του πατέρα της Selena Gomez από τον γάμο

Gio Kay: «Σε δύο χρόνια θα πάω για Ευρωβουλευτής»

Tabloid Χτες
Ο Gio Kay απαντά στις φήμες που τον θέλουν να κάνει κόμμα λέγοντας ότι ετοιμάζει κίνημα με το όνομα «Generation Hellas».

Κώστας Δόξας: Ένταση στον αέρα του «Πρωινού»

TV Buzz Χτες
Η απόπειρα προβολής βίντεο με την κόρη του και η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Η νέα αποκαλυπτική εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι

Tabloid Χτες
Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ με νέο look

Ιαπωνία: Μητέρα εγκατέλειψε το παιδί της στο βουνό επειδή ήταν άτακτο

Παράξενα Χτες
Το αγόρι ζήτησε βοήθεια σε μια κοντινή κατασκήνωση περίπου μία ώρα μετά την εγκατάλειψή του

Κώστας Δόξας: «Να προσέχουμε τους συντρόφους που επιλέγουμε» – Η πρώτη αντίδραση μετά την απομάκρυνσή από το J2US

Tabloid Χτες
Στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη, συνάντησε τον Κώστα Δόξα η κάμερα της εκπομπής Buongiorno

Νέα προσθήκη στο πάνελ του Buongiorno ‑ Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Media Χτες
Η Φαίη Σκορδά καλημέρισε σήμερα 27/2 το τηλεοπτικό κοινό πολύ ευδιάθετη και είναι λογικό καθώς δύο μέρες τώρα βγήκε πρώτη στην τηλεθέαση