E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Βασιλική Μιλούση έκλαιγε στη συνομιλία με την Τσιμτσιλή

Η Μιλούση τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία είναι καλός άνθρωπος»

Δημοσίευση 22/10/2021 | 11:13

Η Βασιλική Μιλούση έκλαιγε στη συνομιλία με την Τσιμτσιλή

Η αντίδραση από την Βασιλική Μιλούση στις δηλώσεις που έκανε ο αγαπημένος της, Λευτέρης Πετρούνιας.

Την πολυσυζητημένη δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το ελληνικό #metoo, την οποία και διευκρίνισε πλήρως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη τηλεοπτική της παρέα στο Happy Day της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha πρόδωσε στον αέρα της πρωινής εκπομπής πως επικοινώνησε με την σύντροφο του Έλληνα Ολυμπιονίκη, Βασιλική Μιλούση και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Μίλησα με την Βασιλική χθες και μου είπε, «δεν μπορεί ο Λευτέρης. Όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό, για τους Έλληνες και την Ελλάδα μας, έχει δυο κόρες, από μια λάθος δήλωση… Άλλο πράγμα εννοούσε». Ήταν πολύ χάλια, παιδιά. Έκλαιγε η Βασιλική» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Και εκείνη θέλει να μιλήσει για αυτό πριν εμφανιστεί στο Dancing with the stars, που είναι ένα σόου πιο χαλαρό και ανάλαφρο για να διασκεδάσει τον κόσμο» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha για να συνομιλήσει, στη συνέχεια, με την αθλήτρια στον αέρα της εκπομπής της.

Η Βασιλική Μιλούση τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας».

«Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει» συμπλήρωσε η αθλήτρια στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Gio Kay: «Φέρνω κασέρι στην πατρίδα μου! Ο τελικός στόχος μου είναι να γίνω πρωθυπουργός»

Tabloid 22.02.2026
Ένταση προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του J2us ανάμεσα στον Gio Kay και κριτική επιτροπή εξαιτίας του τραγουδιού που ερμήνευσε

Το πιθηκάκι έγινε... sold out: Ξεπούλησε το λούτρινο μετά τα viral βίντεο του μικρού Punch

Social 22.02.2026
Η ιστορία του μικρού μακάκου κάνει ανάρπαστο το λούτρινο της IKEA

Μπραντ Πιτ: Γυρίζει ταινιά στην Ύδρα και στα διαλείμματα τρώει τα φημισμένα αμυγδαλωτά του νησιού

Tabloid 22.02.2026
Η παραγωγή έχει εντάξει την τοπική γαστρονομία και την ιστορία του νησιού στην καρδιά της ταινίας

Χαρά Τσιώλη για Ιωάννη Τούνη: «Ήταν πάρα πολύ προσβλητική, προσέβαλε τους φτωχούς ανθρώπους»

Tabloid 22.02.2026
Τη Χαρά Τσιώλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στα παρασκήνια του J2US

Χρηστίδου για Λιάγκα – Μπάρκα: «Αν αναρωτιόμαστε τι είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη, αυτό είναι»

Tabloid 22.02.2026
Η παρουσιάστρια του MEGA έκανε λόγο για «χτύπημα κάτω από τη μέση»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 82χρονο πατέρα του στο Μπέβερλι Χιλς

Tabloid 22.02.2026
Η ιστορία της οικογένειάς του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

J2US – «Τα πήραν» Ελένη Δήμου και Καίτη Γαρμπή με τον Gio Kay: «Κάνουμε δουλειά εδώ, αντιδράτε ειρωνικά»

Media 22.02.2026
«Δεν φτάνει να κάνετε μια γυροβολιά αλλά να μπείτε πιο βαθιά μέσα στο τραγούδι»

Το πιο γνωστό ζευγάρι των 90s που έκανε παιδιά νωρίς, χώρισε και ακόμα μιλάνε ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια

Celebrity Stories 22.02.2026
Μπορεί να χώρισαν, αλλά απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν

Η Χίλαρι Νταφ δήλωσε ότι επιτέλους κατανοεί το σeξ και «δεν είναι έτοιμη να τη βγάλουν στο περιθώριο»

Tabloid Χτες
Στη δεκαετία των 20 το σeξ δεν ήταν πάντα απολαυστικό, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για δύο εβδομάδες, με τρέλαναν, τα σταμάτησα και έκανα φίλη μου την κατάθλιψη

Tabloid Χτες
Ο άνθρωπος γεννιέται µε κατάθλιψη, συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Οι φωτογραφίες της Ρίας Ελληνίδου με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Tabloid Χτες
Το καλοκαίρι ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος, έγραψε η τραγουδίστρια