E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο

Νεκρός ο αρραβωνιαστικός της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 22/10/2021 | 08:12

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο, η υπόθεση της οποίας δεν έχει συγκλονίσει μόνο τις ΗΠΑ αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Το ενδιαφέρον στράφηκε στον 23χρονο αρραβωνιαστικό της άτυχης κοπέλας, Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος αναζητούνταν από το FBI.

Την Τετάρτη (20/10) σε μια ερημική περιοχή της Φλόριντας στις ΗΠΑ, όπου οι αρχές διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό του Μπράιαν Λόντρι, του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο, εντοπίστηκαν ανθρώπινα λείψανα. Σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, οι αμερικανικές Αρχές επιβεβαίωσαν ότι αυτά ανήκουν στον 23χρονο Μπράιαν Λόντρι.

Το πτώμα του Μπράιαν Λόντρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα BBC, αναγνωρίσθηκε από οδοντιατρικά αρχεία. Στο περιβαλλοντικό πάρκο Myakkahatchee Creek εντοπίστηκαν – όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ – ένα κρανίο και προσωπικά αντικείμενα του Μπράιαν Λόντρι. Ο 23χρονος αγνοούνταν για περισσότερο από ένα μήνα και είχε χαρακτηρισθεί ως «άτομο ενδιαφέροντος» στις έρευνες εξαφάνισης και δολοφονίας της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο.

Tο χρονικό της εξαφάνισης και το ένταλμα σύλληψης

Τον Ιούλιο η 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο είχε φύγει με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι για ένα road trip. Το ζευγάρι ξεκίνησε με ένα βανάκι από τη Νέα Υόρκη και υποτίθεται ότι σε διάρκεια τεσσάρων μηνών θα έκαναν 4 σταθμούς. Την 1η Σεπτεμβρίου όμως ο 23χρονος επέστρεψε μόνος του στο σπίτι τους στη Φλόριντα. Η οικογένεια της 22χρονης Γκαμπριέλ Πετίτο ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της στις 11 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας ότι δεν έχει νέα της από τα τέλη Αυγούστου.

Τα λείψανα της Γκαμπριέλ Πετίτο εντοπίστηκαν στο εθνικό πάρκο Grand Teton και ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι η άτυχη κοπέλα είχε πέσει θύμα δολοφονίας. Οι Αρχές χαρακτήρισαν τον Μπράιαν Λάντρι, ο οποίος αγνοούνταν για περισσότερο από ένα μήνα, ως «άτομο ενδιαφέροντος» και έκαναν έρευνες στο σπίτι του στη Φλόριντα. Ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της, Μπράιαν Λόντρι, δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 14 Σεπτεμβρίου και είχε αρνηθεί να συνεργαστεί με τις αρχές στην υπόθεση εξαφάνισης της αρραβωνιαστικιάς του πριν χαθούν τα ίχνη του.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον 23χρονο και αφορούσε παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας που ανήκε στην Γκάμπι Πετίτο. Ο Μπράιαν Λόντρι, όπως αναφέρει το ένταλμα, αναζητούνταν για «χρήση μη εξουσιοδοτημένης συσκευής πρόσβασης» που σχετίζεται με τις δραστηριότητές του μεταξύ 30 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου, μετά την ανθρωποκτονία της 22χρονης αρραβωνιαστικιάς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η Γκάμπι Πετίτο ήταν η 27η Αυγούστου όταν ένα ζευγάρι την είδε σε εστιατόριο του Γουαϊόμινγκ.

Οι καυγάδες στο road trip

Το ζευγάρι είχε ανεβάσει αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Instagram και το YouTube. Όσο αυτό κράτησε… Κατά τη διάρκεια του road trip, σε ένα από τα βίντεο τους βλέπουμε το ζευγάρι, στις αναρτήσεις του στα social media, να χαμογελάει, να αγκαλιάζεται και να περπατά χέρι χέρι στην παραλία.

Ωστόσο, η αστυνομία του Μόαμπ -μιας μικρής πόλης της Γιούτα – έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο και ενίσχυσε τους όποιους προβληματισμούς σχετικά με τον ρόλο του συντρόφου της 22χρονης Αμερικανίδας.

H Η 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο εμφανίζεται να κλαίει, μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αφότου η αστυνομία επενέβη έπειτα από καυγά μεταξύ τους.

Δείτε βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αρχηγός του στρατού της Ουγκάντας ισχυρίζεται ότι είναι 14% Έλληνας και συγγενής του Μεγάλου Αλεξάνδρου

E-Daily 3.Left Χτες
Νέα εκκεντρική δημοσίευση του στρατηγού Μουχούζι Καϊνερουγκάμπα στο X: αυτοανακηρύσσεται «συγγενής» του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Κάρολος για Χάρι και Μέγκαν: Μια μόνο φράση στο Κογκρέσο τους «τελείωσε»

E-Daily 3.Left Χτες
Η «κίνηση ματ» του βασιλιά στην Ουάσιγκτον που κλείνει οριστικά κάθε αμφισβήτηση

Τουρκικό Airbus A400M προς Λιβύη: Πέταξε 700 επιπλέον χιλιόμετρα για να αποφύγει το FIR Αθηνών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η πτήση που παράκαμψε τον πιο σύντομο δρόμο προς τη Λιβύη

Ελλάδα στον ΟΗΕ: Απάντησε στην Τουρκία για τα «Τουρκικά Στενά»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Αναπ. Μόνιμος Αντιπρόσωπος Ιωάννης Σταματέκος υπενθύμισε ότι η ορθή ορολογία βάσει της Σύμβασης του Μοντρέ είναι απλώς «τα Στενά»

iOS 27: Ποια νέα AI εργαλεία ετοιμάζει η Apple για τις φωτογραφίες σας

E-Daily 3.Left Χτες
Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το iOS 27 θα φέρει ειδική ενότητα AI επεξεργασίας στην εφαρμογή Φωτογραφίες, με παρουσίαση στο WWDC στις 8 Ιουνίου 2026.

Ο Τραμπ απορρίπτει την ιρανική πρόταση: Ο ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν θα παραμείνει μέχρι τη συμφωνία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να άρει τον αποκλεισμό πριν από νέα πυρηνική συμφωνία, προειδοποιώντας ότι η ιρανική οικονομία και οι ενεργειακές υποδομές «ασφυκτιούν

Σύνταξη από ΗΠΑ και Γερμανία λάμβανε ο 89χρονος, είχε απορριφθεί το αίτημα να αναγνωριστούν ένσημά του στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 89χρονος που σήμερα εισέβαλε διαδοχικά στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού και στο Πρωτοδικείο στη Λουκάρεως είχε κάνει αίτηση στο τμήμα διεθνών συντάξεων καθώς είχε εργαστεί στο εξωτερικό ως μετανάστης, αλλά δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για σύνταξη και από την Ελλάδα

Επίθεση ΗΠΑ στη… φέτα: Γιατί την προστατεύετε; Δεν υπάρχει μέρος με… το όνομα «Φέτα» στην Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Ελλάδα είχε κερδίσει τις δικαστικές μάχες το 2002 και το 2005

Ιαπωνία: Τουρίστες χάνουν τη μνήμη τους και «ξυπνούν» με άδειους λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τουρίστες «πληρώνουν» ακριβά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ιαπωνία και την επόμενη δεν θυμούνται τίποτα

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή ‑ Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής